360 ποσο να το πουλησω?τι αξια εχει?

johny1989

AVClub Addicted Member
17 December 2007
2,573
γεια σας φιλοι μου πριν λιγους μηνες πουλησα ενα παρομοιο εδω μεσα σε λιγα λεπτα απο οταν μπηκε η αγγελια και ειχα τυψεις για την τιμη .μετα ξαναγορασα ιδιο και τωρα θελω να το πουλησω γιατι δεν ειμαι πλεον super gamer .
το xbox 360 που πουλαω ειναι
premium μοντελο με ασυρματο χειριστηριο 20 gb σκληρο εξοδο component μεχρι 1080p
ειναι φλασαρισμενο extreme stealth για να παιζετε online και να μην banαρεστε
εχει ολα τα παρελκομενα στο κουτι ακουστικα κτλπ.
μαζι τα εξης games
1)gears of war
2)the orange box
3)need for speed prostreet
4)need for speed most wanted
5)assasins creed
6)ace combat 6
7)medal of honor airborne
8)halo 3
9)mass effect
10)bioshock
11)forza motorsport 2
12)call of duty 3
13)hitman blood money
14)saints row
15)call duty 2
16)prey
17)motogp 2006
18)oblivion iv the elder scrolls
19)project gotham racing 4
20)crash of the titans
21)colin mcrae dirt
22)call of duty 4
23)project gotham racing 3
24)GTA IV
25)Turning point fall of liberty
26)devil may cry 4
27)mx vs atv untamed
28)turok
29)army of two
30)dead rising
παιχνιδια απο το 1ο xbox που παιζουν ως upscaled στο 360
1)gta san andreas
2)gta vice city

μαζι μερικα wmv hd που βγαζουν ματια σε 1080p
η κονσολα εχει το τελευταιο fw απο microsoft και παιζει και divx με υποτιτλους.
εχει και 2.5 χρονια εγγυηση γιατι ειναι φλασαρισμενη ετσι ωστε να διατηρητε η εγγυηση
μαζι δεινω play and charge kit και face plate hotrod

επισης δεινω οτι software χρειαζεται καποιος για να νοικιαζει και να αντιγραφει τα original 360 games(αντιγραφα ασφαλειας για προσωπικη χρηση φυσικα) και να τα παιζει απο την κονσολα.δεινω και ενα ειδικο και σπανιο να βρεθει dvd drive φλασαρισμενο με kreon fw για pc που μπορει να διαβασει τα αυθεντικα 360 games ωστε να τα περνατε στον σκληρο του η/υ, χρησιμοποιει συνδεση atapi και λειτουργει σε vista xp.
η κονσολα εχει πολλα demos κατεβασμενα στον σκληρο δισκο της
μαζι ισως δωσω και τον λογαρισμο μου απο γνωστο tracker που εχει οσα xbox 360 games υπαρχουν για παρα πολυ γρηγορο κατεβασμα. η κονσολα ειναι σε υπερσριστη κατασταση και εχει απο τις mobo που δεν παρουσιαζουν 3 red light και ειναι πιο αθορυβο.ολα τα δινω στο κουτι τους με αποδειξεις κτλπ
-bye- νομιζω οτι τα εγραψα ολα.
σας παρακαλω πειτε μου σε τι τιμη να το δωσω.εγω λεω 400ε πολλα ειναι?

Last edited:
πειτε μου πριν το βαλω στις αγγελιες και μετα το κλαιω.
εσεις θα το παιρνατε?

Αν σκεφτεί κάποιος πως γύρω στα 300 είναι καινούριο, τότε με τόσα extra, αξίζει.
Ναι αλλα εχει εξοδο component και ΟΧΙ HDMI, και αυτο ισως αποθαρυνει μερικους απο το να το παρουν....

Επισης εχει μονο 20GB σκληρο και αν υπολογισουμε και το κοστος που θα χρειαστει καποιος να τον αλλαξει με μεγαλυτερο ισως βγει λιγο πιο πανω απο το να επαιρνε καινουργιο...

Τελος, καλα ολα αυτα τα παιχνιδια που εχει (backup φανταζομαι και οχι αυθεντικα) αλλα δε σημαινει ότι επειδη θα τα παρει καποιος θα κατσει να τα παιξει ΟΛΑ ενα προς ενα... Τα πολυ καλα απο αυτα που ειναι στη λιστα ειναι μονο 5-6.....

ΧΩΡΙΣ να θελω σε καμια περιπτωση να υποβιβασω το μηχανημα η την αγγελια σου (ετσι κι αλλιως δεν ειμαι υποψηφιος αγοραστης), θα έλεγα ότι με μια τιμη γυρω στα 300-350 το πολύ θα εισαι OK! :ernaehrung004:

αυτα με το hdmi παρουσιαζουν 3 red light. και δεν υπαρχει διαφορα στην εικονα component-hdmi στο 360 οπως στο ps3 η ενα blu ray player ναι αλλα δεινω και το kreon drive,+ εγγυηση και αθορυβο + καλη mobo kai οχι 3 red light..+2.5 ετη εγγυηση+.καλα αν ειναι να το βαλω θα το βαλω 350 με 400
αν καποιος ενδιαφερετε πμ

~265,00 έχει το premium με hdmi και η "μόντα" κανενα 40 υρω. Τα παιχνίδια αντεγραμμένα πιάνουν μία, οπότε εάν θες να το πουλήσεις πρέπει να κάνεις μια γενναία έκπτωση στα 400 που ζητάς johny...

~265,00 έχει το premium με hdmi και η "μόντα" κανενα 40 υρω. Τα παιχνίδια αντεγραμμένα πιάνουν μία, οπότε εάν θες να το πουλήσεις πρέπει να κάνεις μια γενναία έκπτωση στα 400 που ζητάς johny...
+1 !!!

Kι εγω όταν ειχα το PS2 εδω και 3,5 χρονια και το πουλησα με 80+(!!!) παιχνιδια backup, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν δεχονταν να το παρει σε πιο ψηλη τιμη ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ επειδη του εδινα μαζι και τοσα πολλα παιχνιδια....

Ολοι υπολογιζαν το γεγονος ότι ηταν μεταχειρισμενη κονσολα (παρολο που την ειχα ΜΟΛΙΣ 2 μηνες), και προσθεταν στην τιμη του μεταχειρισμενου και την τιμη που κοστιζε το τσιπακι.... Ολα τα αλλα τα θεωρουσαν ΑΠΛΩΣ κατι το δευτερευον....:grandpa:

Μια αρκετα ικανοποιητικη τιμη κατα τη γνωμη μου, που θα συμφερει και εσενα και τον αγοραστή, για το πακετο που περιγραφεις παραπανω θα ειναι γυρω στα 300 ευρώ....

Απο κει και περα, αν παει λιγοτερο, ΔΕΝ θα συμφερει εσενα να το πουλησεις, ενώ ΑΝ παει περισσότερο ΔΕΝ θα συμφερει τον αγοραστη να το παρει... :grinning-smiley-043

Last edited:
Απάντηση: Re: 360 ποσο να το πουλησω?τι αξια εχει?

ενα αγραφω κανει 2.75ε.υπαρχει moda και moda.εδω χωνεσαι ξενιαστα online.

Κατάλαβα καλά;

Μας λες πόσο να πουλήσεις (και) τα 30 πειρατικά παιχνίδια;

Αν καταλάβα καλά, δεν πάμε καλά (και μάλλον κάποιος διαχειριστής πρέπει να παρέμβει).

Αν δεν κατάλαβα, ζητώ συγνώμη.

δεν καταλαβες καλα λεω ΑΝ το πουλουσα και δεν αναφερω καπου οτι ειναι πειρατικα
ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΟΝ DRIVE ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑς ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗς ΧΡΗΣΗς ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ.
ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ THREAD

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: 360 ποσο να το πουλησω?τι αξια εχει?

ενα αγραφω κανει 2.75ε.υπαρχει moda και moda.εδω χωνεσαι ξενιαστα online.

Οποτε θελουν σε μπαναρουν. Δεν υπαρχει stealth οταν μπαινεις στο συστημα του αλλου.
Αλλο που κανουν τα στραβα ματια και μπανναρουν μονο σε γιορτες για να ξαναγοραζουν κονσολες.

Re: Απάντηση: 360 ποσο να το πουλησω?τι αξια εχει?

δεν καταλαβες καλα λεω ΑΝ το πουλουσα και δεν αναφερω καπου οτι ειναι πειρατικα
μαλιστα

αφού λοιπόν ειναι original, ειναι καλη η τιμη που λες

προχωρα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 360 ποσο να το πουλησω?τι αξια εχει?

πιστεψε με δεν μπαναρεσε ποτε ετσι οπως ειναι-bye-
Οποτε θελουν σε μπαναρουν. Δεν υπαρχει stealth οταν μπαινεις στο συστημα του αλλου.
Αλλο που κανουν τα στραβα ματια και μπανναρουν μονο σε γιορτες για να ξαναγοραζουν κονσολες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: 360 ποσο να το πουλησω?τι αξια εχει?

δεν διευκρινιζω καπου οτι ειναι αυθεντικα αλλα ουτε πειρατικα.για ευνοητους λογους ,αφου ειναι extreme fw καταλαβες τι ειναι αλλα δεν το αναφερω για ειμαι νομιμος
μαλιστα

αφού λοιπόν ειναι original, ειναι καλη η τιμη που λες

προχωρα

αν εμφανιστει το δαχτυλιδι του θανατου ειναι ευκολο να επαναφερεις μετα το αρχικο firmware ωστε η microsoft να δεχτει να στο αλλαξει?

αν εμφανιστει το δαχτυλιδι του θανατου ειναι ευκολο να επαναφερεις μετα το αρχικο firmware ωστε η microsoft να δεχτει να στο αλλαξει?
Καλη ερωτηση ...
Ο κλασικοι αθανατοι Ελληνες με τις πονηριες μας.... :fahne90:

εσεις δεν θ ασχοληθειτε καθολου με αυτο μιας και θα γινει επιτοπου αντικατασταση απο πολυ γνωστο και μεγαλο καταστημα που το πηρα.
οπως ειπα ειναι σειρα με mobo που δεν μπορει να παρουσιασει 3red light.
δηλαδη οτι και να παθει εχετε το κεφαλι σας ησυχο,υπαρχει εγγραφη συμφωνια και αποδειξη απο την ημερα αγορας.
ενδιαφερεστε?

Re: Απάντηση: 360 ποσο να το πουλησω?τι αξια εχει?

αυτα με το hdmi παρουσιαζουν 3 red light.

οπως ειπα ειναι σειρα με mobo που δεν μπορει να παρουσιασει 3red light.

Τζώνη δεν "παίζουν" αυτά που λες... ίσα-ίσα που τα 360 με HDMI και Falcon έχουν και καλύτερο σύστημα ψύξης με αποτέλεσμα να έχει μειωθεί αρκετά η πιθανότητα RROD.

ουτε αυτα που λες εσυ παιζουν γιατι το 3red light δεν συμβαινει apokleistika απο θερμοκρασια.
αν εχεις αυτο με το hdmi και δεν σου εχει συμβει μην αγχονεσε