360 πτωση τιμης

Pytzamarama

Established Member
19 July 2006
269
Athens
Οπως ελεγαν οι φημες για 14 Μαρτη...

Ολλανδια
qzljd1.jpg

Αρα περιμενουμε εντος της εβδομαδος τα:
360 Arcade απο 279,95 στα 199,95
360 Premium + 2 games απο 399 στα 299,95
360 Elite απο 449 στα 399,95

Με λιγα λογια,το Elite συνεχιζει να ειναι περιεργα ακριβο ενω αντιθετα το Arcade εχει πλεον τιμη-ξεφτιλα

Προφανως η MS παει να πατησει γερο ποδι στην "παραμελημενη" Ευρωπη και να σιγουρεψει την εξισωση:
GTA + GTA DLC + (360 pricedrop) = Win

Last edited:
file pytzama.. egw exw kammia 20aria meres pou agorasa to ELITE paketo me 332 euros.. (kai extra gia parea me 32ara LG) kai den nomizw oti ta 33 euros tha kanoun th diafora gia thn MS.. Kyriws epeidh h timh einai hdh kseftila...

YG.. paizw Assasins Creed kai MOHA kai ta exw dei ola.. super epipedo gaming!..

UPDATE: Microsoft has confirmed that the Xbox 360 will be getting a drive drop:
Press release:

Microsoft today announced it is lowering the estimated retail price (ERP) for its Xbox 360™ family of consoles in Europe. Now with an entry-level ERP of £159.99, Xbox 360 is a mass market entertainment proposition with something to offer for every interest and budget.

From Friday, 14th March, Xbox 360, which includes a 20GB hard drive and one wireless controller, will have an ERP of £199.99 – a saving of £50 on the current ERP. The Xbox 360 Elite, which comes with a massive 120GB hard drive enabling consumers to store huge quantities of content downloaded from Xbox LIVE™ Marketplace as well as their own music, will have an ERP of £259.99 – a saving of £40. The Xbox 360 Arcade console, perfect for those wishing to make their first foray into the gaming and entertainment world of Xbox, will have an ERP of £159.99 – a saving of £40.

Xbox 360 is the number one next-gen console in EMEA, owning 42% of the market in terms of life-to-date revenue. Xbox 360 continues to enjoy the highest software attach rate of any game console in Europe with more than 7.0 games sold per console (PS3: 3.8; Wii 3.5) after 26 months on the market.

Πηγή:strategyinformer.com

file pytzama.. egw exw kammia 20aria meres pou agorasa to ELITE paketo me 332 euros.. (kai extra gia parea me 32ara LG) kai den nomizw oti ta 33 euros tha kanoun th diafora gia thn MS.. Kyriws epeidh h timh einai hdh kseftila...

YG.. paizw Assasins Creed kai MOHA kai ta exw dei ola.. super epipedo gaming!..

απο που πηρες το elite στα 332 ???

Προφανως με το να ριξει την τιμη στα επιπεδα του psp μαλλον την εχει "ακουσει" απο τα νουμερα των πωλησεων ειδικα ευρωπη που αρχιζουν και πεφτουν δραματικα.
Βασικα απο ερευνες που εχουν κανει οι εταιριες , δεν φαινεται το 360 να κλεβει μεγαλο ποσοστο απο τους κατοχους ps2 αλλα βασικα να συνεχιζει να πουλαει στους αδικοχαμενους με το παλιο xbox που τωρα το εχουν για επιπλο. Κυκλοφορει 2μιση χρονια και ειναι στα 17εκ απο τα 28 εκ κονσολες που εχουν πωληθει ως απλα xbox.
Οταν οι κατοχοι του ps2 (120εκ) θα αρχισουν να αναβαθμιζονται στην επομενη γενια κονσολων (γιατι ακομη πουλαει σαν τρελο) συντριπτικα θα πανε προς ps3 και αυτο ειναι κατι στο οποιο θελει να χωθει και να κλεψει ποσοστο η MS με το να χαριζει τις κονσολες της.
Απλα οι ευρωπαιοι δεν ειναι αμερικανακια και ποτε δεν θα γινουν και φαινεται απο τις πωλησεις.

Απλα οι ευρωπαιοι δεν ειναι αμερικανακια και ποτε δεν θα γινουν και φαινεται απο τις πωλησεις.

Απο οτι καταλαβαινω εισαι και εσυ κατοχος της υπερκονσολας με τα 10 παιχνιδια που λεγεται PS3.

Δεν λες ομως ποσοι απο αυτους που εκαναν το λαθος να την αγορασουν την ξαναπουλανε αφοτου καταλαβαν οτι παιχνιδομηχανη για πραγματικους gamers ειναι μονο τo 360.

Ελπιζω η Sony να σας λυπηθει και να βγαλει κανα παιχνιδι της προκοπης μεσα στο 2009 (για το 2008 δεν το βλεπω).

Συνονόματε δεν μας τα λες σωστά, διότι το Gran Turismo 5 και το Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots είναι για την αφρόκρεμα τον gamers και θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2008.

Φιλικά!

ξερει τι λεει το παιδι!!!ακομα περιμενουν για παιχνιδαρα στο ps3!!!μακαρινα βγουν να δουμε τι θα γινει

Απο οτι καταλαβαινω εισαι και εσυ κατοχος της υπερκονσολας με τα 10 παιχνιδια που λεγεται PS3.

Δεν λες ομως ποσοι απο αυτους που εκαναν το λαθος να την αγορασουν την ξαναπουλανε αφοτου καταλαβαν οτι παιχνιδομηχανη για πραγματικους gamers ειναι μονο τo 360.

Ελπιζω η Sony να σας λυπηθει και να βγαλει κανα παιχνιδι της προκοπης μεσα στο 2009 (για το 2008 δεν το βλεπω).

Κανεις λαθος φιλε μου.
Ειμαι απο τους πρωτους που απεκτησαν το 360 στην ελλαδα και εχω εκτος και απο το ps3 , και το Wii.
Δεν θα μπορουσα να "ζησω" χωρις και τις 3 κονσολες και παντα αγοραζα τα παντα γιατι ετσι μου αρεσει.
Παραπανω παρεθεσα την γνωμη μου για τις πωλησεις και την μειωση τιμης απο την δικη μου σκοπια οπως και την γνωμη μου για τους αδικοχαμενους του πρωτου xbox (ειμαι και εγω μεσα)
Τωρα για τα δεκα παιχνιδια εχω να σου πω οτι τα παρακατω τα ευχαριστηθηκα και πολυ μαλιστα.

Απο 360....
Gears of Wars
Bioshock
Forza 2
Ace Combat
Mass effect
PGR4
To Halo προσωπικα δεν μου αρεσε.

Απο ps3...
Ressistance FOM
Heavenly Sword
Uncharted DOF
Unreal Tournament
Warhawk
Motorstorm
Tekken 5 online
Folklore

Κοινα τα παρακατω
COD4
Assasin Creed
DMC4

Οποτε δεν μου ελειψαν τα παιχνιδια οπως λες.
Οτι αλλο δεν καταλαβαινεις με ρωτας.

Ενώ όσοι πήραν ΧΒΟΧ θέλετε να μας πείσετε ότι βγήκαν κερδισμένοι? Το πρώτο επιχείρημα ήταν ότι ήταν φθηνότερο από το Ps3. Φυσικά και ήταν φθηνότερα μιας και δεν είχε καν έξοδο hdmi ούτε οδηγό hd-dvd. Mετά ήρθαν οι καινούργιες του εκδόσεις,μόλις εμφανίστηκε το ps3 γιατί ο ανταγωνισμός δεν επέτρεπε να παραμείνει γυμνό,σε μια εποχή που η έννοια του hi def gaming ανθίζει. Εμφανίστηκε και το hd-drive,να άλλα 150 ευρώπουλα. Κατά τ άλλα εξακολουθούσε στα μυαλά ορισμένων να παραμένει φθηνότερο από το χωρίς λόγο πανάκριβο ps3. Τώρα που καταστάλαξε η αγορά, το hd-drive το ξεπουλούν όσο όσο,50 ευρώ πάρε κόσμε! Για μένα το ΧΒΟΧ είναι μία ημιτελής κατασκευή,που επειδή βιάστηκαν να το βγάλουν στην αγορά αναγκάστηκαν κάθε 2μηνο να βγάζουν και νέες εκδόσεις,φυσικά πιο ακριβές. Έλεος με την επιμονή κάποιών,ναι το ΧΒΟΧ έχει καλύτερα και πιο πολλά παιχνίδια από το PS3,ικανοποιηθήκατε? Αφήστε εμάς τους χαζούς να ασχολούμαστε με την πολυμηχανή μας,μιας και τουλάχιστον εμείς δεν πρόκειται να τρέχουμε να του αλλάζουμε κάθε τρεις και λίγο,ούτε σκλήρο,ούτε θύρα hdmi,ούτε οδηγό hi-def.

Συγχωρέστε με συγχήστηκα για κάποιο λόγο.

Παιδιά ψυχραιμία...
Μόνο καλό μπορεί να μας κάνει σε εμάς τους καταναλωτές που κατεβαίνει η τιμή του 360.
Αναγκαστικά θα ακολουθήσει κ το ps3.

:offtopic:Άσχετο με το θέμα μας αλλά χθες έπαιξα για 1η φορά με το wii με κάτι φίλους κ ρίξαμε πάρα μα πάρα πολύ γέλιο...το τέννις μας κέρδισε πραγματικά...κατάλαβα από 1ο χέρι γιατί είναι 1ο σε πωλήσεις !

Ήμουν στο Public και έβλεπα κάποιους στο Wii να παίζουν ένα παιχνίδι με μπουγάδα! 2 άτομα να κάνουν την κίνηση όπως πλένεις στο χέρι ένα ρουχο και έπρεπε να το κάνεις όσο πιο γρήγορα γίνεται. Μου άρεσε πολύ!

gatare δεν χρειάζεται να συγχίζεσαι. Η κατάσταση είναι σαν να προσπαθεί κάποιος που έχει αγοράσει Honda αυτοκίνητο να τον πείσεις ότι το SCODA σου είναι καλύτερο. Ε δε γίνεται..............

Anyway, κανείς δεν βγαίνει να πει ότι πέταξα τζάμπα λεφτά.
Επίσης να προσθέσω πως θα ήθελα και εγώ να είχα και τις 3 κονσόλες για να δω τελικά τι είναι "για εμένα" καλύτερο, αλλά όπως και να το κάνουμε είναι σαν να συγκρίνεις πορτοκάλια με μήλα, ε δε γίνεται..............

Απολαύστε τις κονσόλες σας όλοι γιατί μέχρι να κατασταλάξεται στο ποια είναι καλύτερη θα έχουν βγεί καινούργιες και πάλι από την αρχή η ίδια κουβέντα. Χε χε χε χε !!

Άντε καλό gaming.

Μα πήρα το ps3 και για gaming... Σε αντίθεση με το ΧΒΟΧ που εκτός από παιχνιδομηχανή τί άλλο κάνει?

Δύσκολη μέρα η σημερινή,τέλος το γράψιμο για μένα σήμερα.:violent-smiley-030:

Ρε παιδιά πλακα μας κάνετε? Εγω 2 παιχνίδια πήρα τα χριστούγεννα ( assasins & cod4) ,που εκτός οτι είναι φανταστικά, δεν εχω προλάβει να παίξω το assasins καθολου!

μα καλα, ΠΟΣΑ παιχνίδια θα παίξετε στο 2008 και σας φαίνονται λίγα οι 150 μέχρι τώρα released τίτλοι του PS3???

Ρε παιδιά πλακα μας κάνετε? Εγω 2 παιχνίδια πήρα τα χριστούγεννα ( assasins & cod4) ,που εκτός οτι είναι φανταστικά, δεν εχω προλάβει να παίξω το assasins καθολου!

μα καλα, ΠΟΣΑ παιχνίδια θα παίξετε στο 2008 και σας φαίνονται λίγα οι 150 μέχρι τώρα released τίτλοι του PS3???

Πες τα ρε Sforti να σε ακουσει ο πολυς λαος μπας και βαλουμε ολοι μας λιγο μυαλο...:smash:

ΔΕΝ ειμαστε 15χρονα να καθομαστε ολη την ημερα με ενα χειριστηριο απο XBOX ή PS3 στο χερι.... Η ζωή έχει και άλλα ενδιαφεροντα πραγματα να ασχοληθει καποιος ΕΚΤΟΣ απο το Gaming... :grandpa:

Οσοι εχουν αυτη την ανεση χρονου, και μπορουν να δαπανησουν και αρκετά ΕΞΤΡΑ χρηματα, και ΔΕΝ τους φτανουνε οι τιτλοι , ΑΣ παρουν και τις δυο κονσολες....

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, κατα τη δικη μου άποψη, τo PS3 ειναι μια ΥΠΕΡΠΛΗΡΗΣ κονσόλα, που θα καλυψει τους ΠΑΝΤΕΣ για τα ΠΑΝΤΑ! :ernaehrung004: