360 πτωση τιμης

μα καλα, ΠΟΣΑ παιχνίδια θα παίξετε στο 2008 και σας φαίνονται λίγα οι 150 μέχρι τώρα released τίτλοι του PS3???

Βασικά , η σωστή ερώτηση είναι πόσα παιχνίδια θα αγοράσετε στο 2008...

Προσωπικά , θα πάρω άλλο ένα καθώς η τιμή του είναι πάρα πολύ καλή , και το δικό μου δεν το βλέπω να έχει και πολλούς μήνες ζωής μπροστά του (χτύπησε ο σκληρός , το drive κολάει κάθε τρεις και λίγο) , και προσωπικά υπάρχουν παιχνίδια σταθμοί στην εν λόγω κονσόλα , που έχουν επάξια θέση δίπλα στις κασσέτες του NES και θα ήθελα να παίξω και μετά από 5~10 χρόνια

Τώρα αν στο μέλλον βγάλουν και νέα έκδοση της κονσόλας με αθόρυβους ανεμιστήρες , θα τα κάνω 3 :flipout:

Ενώ όσοι πήραν ΧΒΟΧ θέλετε να μας πείσετε ότι βγήκαν κερδισμένοι? Το πρώτο επιχείρημα ήταν ότι ήταν φθηνότερο από το Ps3. Φυσικά και ήταν φθηνότερα μιας και δεν είχε καν έξοδο hdmi ούτε οδηγό hd-dvd. Mετά ήρθαν οι καινούργιες του εκδόσεις,μόλις εμφανίστηκε το ps3 γιατί ο ανταγωνισμός δεν επέτρεπε να παραμείνει γυμνό,σε μια εποχή που η έννοια του hi def gaming ανθίζει. Εμφανίστηκε και το hd-drive,να άλλα 150 ευρώπουλα. Κατά τ άλλα εξακολουθούσε στα μυαλά ορισμένων να παραμένει φθηνότερο από το χωρίς λόγο πανάκριβο ps3. Τώρα που καταστάλαξε η αγορά, το hd-drive το ξεπουλούν όσο όσο,50 ευρώ πάρε κόσμε! Για μένα το ΧΒΟΧ είναι μία ημιτελής κατασκευή,που επειδή βιάστηκαν να το βγάλουν στην αγορά αναγκάστηκαν κάθε 2μηνο να βγάζουν και νέες εκδόσεις,φυσικά πιο ακριβές. Έλεος με την επιμονή κάποιών,ναι το ΧΒΟΧ έχει καλύτερα και πιο πολλά παιχνίδια από το PS3,ικανοποιηθήκατε? Αφήστε εμάς τους χαζούς να ασχολούμαστε με την πολυμηχανή μας,μιας και τουλάχιστον εμείς δεν πρόκειται να τρέχουμε να του αλλάζουμε κάθε τρεις και λίγο,ούτε σκλήρο,ούτε θύρα hdmi,ούτε οδηγό hi-def.

Γιατι ειναι ημιτελης κατασκευη?

Εχω 2 XBOX 360 , το κανονικο με HD component και το Arcade με HDMI.

Σε πληροφορω οτι το HD component εχει ιδιας ποιοτητας εικονα με το HDMI σε σημειο που αν κανεις blind test δεν θα ξερεις ποιο ειναι ποιο.

Επισης οταν μιλαμε για κονσολα ο οδηγος HD η ΒR ειναι αχρηστος.

Αποδειξη το Wii το οποιο πουλαει πολυ περισσοτερο απο το PS3.

Βεβαια θα αγορασω ενα PS3 μολις βγει slim εκδοση γιατι το θελω για Blu Ray. To υπαρχον δεν το αγοραζω γιατι μοιαζει με τοστιερα.

...ενώ το πανέμορφο επενδυμένο με φτηνό πράσινο πλαστικό xbox..για βιτρίνα!

rivers αξιζει να παρω hdmi καλωδιο ή να μεινω με το componet?εχω την 40f86..

Για μένα το μεγάλο πλεονέκτημα του xbox είναι το τσιπάρισμα.
Ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας..πολλοί τίτλοι + τσάμπα = best buy
Από εκεί και πέρα για κάποιον που μπορεί και δίνει 70άρια ευρώ κάθε λίγο για original games θα του πήγαινε καλύτερα το Ps3 Καθώς είναι πιο ελκυστικό σε ποιότητα κατασκευής και δυνατότητες (bluray).
Πάντως τα φιλαράκια μου που έχουν ps3, το έχουν για να τους ομορφαίνει το σαλόνι σε αντίθεση με το 360 μου που έχει πάρει φωτιά.
Σε λιγότερο από 2 μήνες έχω είκοσι απο τα καλύτερα games και απο αυτά μόνο το Guitar heroΙΙΙ είναι original ελέω κιθάρας...ναι είμαι απατεώνας το ξέρω.
Πάντως ούτε αμερικανάκι είμαι ούτε πιστός πελάτης του bill gates...την πάρτη μου κοιτάζω και δεν το μετάνιωσα που πήρα το 360.

Παρεμπιπτόντως διαφωνώ με τον rivers. Σε μένα η αλλαγή απο component σε hdmi έκανε αισθητή διαφορά προς το καλύτερο στην sharp aquos 42" fullhd

Για μένα το μεγάλο πλεονέκτημα του xbox είναι το τσιπάρισμα.
Ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας..πολλοί τίτλοι + τσάμπα = best buy
Από εκεί και πέρα για κάποιον που μπορεί και δίνει 70άρια ευρώ κάθε λίγο για original games θα του πήγαινε καλύτερα το Ps3 Καθώς είναι πιο ελκυστικό σε ποιότητα κατασκευής και δυνατότητες (bluray).
Πάντως τα φιλαράκια μου που έχουν ps3, το έχουν για να τους ομορφαίνει το σαλόνι σε αντίθεση με το 360 μου που έχει πάρει φωτιά.
Σε λιγότερο από 2 μήνες έχω είκοσι απο τα καλύτερα games και απο αυτά μόνο το Guitar heroΙΙΙ είναι original ελέω κιθάρας...ναι είμαι απατεώνας το ξέρω.
Πάντως ούτε αμερικανάκι είμαι ούτε πιστός πελάτης του bill gates...την πάρτη μου κοιτάζω και δεν το μετάνιωσα που πήρα το 360.

Παρεμπιπτόντως διαφωνώ με τον rivers. Σε μένα η αλλαγή απο component σε hdmi έκανε αισθητή διαφορά προς το καλύτερο στην sharp aquos 42" fullhd
Απ'ότι κατάλαβα δεν σ'ενδιαφέρει να παίζεις online.

Μέχρι τώρα παίζω online κανονικά. Ο τύπος που το τσίπαρε είπε ότι δεν μου εγγυάται πως θα παίζει το xbox live για πάντα και προχώρησα εν γνώση μου.
Πάντως μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα

Μέχρι τώρα παίζω online κανονικά. Ο τύπος που το τσίπαρε είπε ότι δεν μου εγγυάται πως θα παίζει το xbox live για πάντα και προχώρησα εν γνώση μου.

ένας φίλος μου έπαιζε με αντιγραφή και τον έστειλαν μήνυμα ότι δεν θα ξαναπαίξει.Ετσι και έγινε.

τι hdmi καλωδιο να παρω ξερει κανεις??

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&product=960802
Εγώ είχα πάρει αυτό για το dvd player και τώρα το χρησιμοποιώ στο xbox και η ποιότητα εικόνας είναι άριστη.
Δικιά σου απόφαση τι καλώδιο θα πάρεις ανάλογα με τα λεφτά που διαθέτεις.
Οι τιμές ξεκινάνε περίπου από 10 ευρώ και έχει μέχρι και 100 ευρώ ανάλογα την μάρκα και το μήκος τους

OK, μετά την πτώση των τιμών στο 360 η τιμή του είναι πράγματι πολύ δελεαστική. Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι ποια από τις 3 εκδόσεις να πάρω:

360 Arcade απο 279,95 στα 199,95
360 Premium + 2 games απο 399 στα 299,95
360 Elite απο 449 στα 399,95

Tο σίγουρο είναι ότι οποιο και να πάρω θα γίνει flashed/modded.
Τι πρέπει να προσέξω και πια έκδοση, εισηγήσεις καλοδεχούμενες. Αν κάτι δεν μπορεί να λεχθεί δημοσια Please PM.

υπάρχει ένα θέμα με το συγκεκριμένο πράγμα. είναι πως αν δεν σου αντιγράψει από την παλιά flash του drive το serial number της συσκευής σου (ο άνθρωπος που θα κάνει το flashαρισμα) πολύ απλά θα πάρεις το ίδιο serial number που έχουν όλοι όσοι έχουν κάνει το ίδιο πράγμα που είναι ban και για αυτό δεν θα παίζει μετά από λίγο καιρό.

δεν θέλει κόπο, τρόπο θέλει.

Sorry για το off topic.

υπαρχει περιπτωση να μπορει το x box 360 να κανει upscale το απλο dvd?? 3ερει κανεις??