360 vga ή component σε HDMI???

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,440
Athens, Greece
ΧΑΙΡΕ ΚΟΣΜΕΕΕΕΕΕΕ!!!
Φιλιά σε όλους!!!
Ρε παιδιά μέσα στην βδομάδα παίρνω το ps3 για bluray και δυστυχώς δεν είχα υπολογίσει hdmi καλώδιο στον τοίχο για το προβολικό παρά μόνο component που έπαιζα 360. Τώρα θα πρέπει να αφαιρέσω το component και να βάλω hdmi. Ξέρετε τί μπορώ να κάνω για να μετατρέψω το 360 σε hdmi με χαμηλό κόστος? Μην μου πείτε να αγοράσω το νέο 360 των 150 ευρακίων γιατί θέλω να το αποφύγω λόγω του ότι όσοι έχουν βάλει τον παλιό τους σκληρό σε νέο μηχάνημα όλο και κάτι είχαν χάσει και όλο και κάποιο πρόβλημα είχαν. Κάτι άλλο? Switcher Vga ή component σε hdmi? Ακριβά δεν είναι? Ευχαριστώ βρεεεεεε!!!!!

Μήπως να βάλω ένα mini-hdmi σε hdmi με αντάπτορα στην μικρή κεφαλή που να την κάνει μεγάλη για να μπεί μαζί με το component και να τελειώνω? Δεν μου χωράνε και τα δύο μαζί στον σωλήνα ρε γαμώτο...

Που είστε όλοι βρε?
Είσαι και βιαστικούλης εεε; Σκέφτηκες το καλώδιο της μαμάς Microsoft που έβγαλε για μας τους πάλιούς και είναι απο τον κονέκτορα του 360 σε HDMI αλλά δεν ξέρω μήκος.:grandpa:

Είσαι και βιαστικούλης εεε; Σκέφτηκες το καλώδιο της μαμάς Microsoft που έβγαλε για μας τους πάλιούς και είναι απο τον κονέκτορα του 360 σε HDMI αλλά δεν ξέρω μήκος.:grandpa:

μμμ...Μάλλον μου έχει διαφύγει κάτι τέτοιο. Υπάρχει ακόμη? Πού μπορώ να το βρώ?

ΡΕ συ με δουλεύεις !!!!!!!!ΔΕΝ βλέπεις οτι είναι απο τον κονέκτορα του 360 σε HDMI κουτάκι και από κει έχει άλλο καλώδιο HDMI σε HDMI ούτε το δικό μου 360 έχει HDMI έξοδο είναι τα πρώτα κομμάτια Πρόσεχε άλλη φορά καλύτερα δεν θα σου απαντούσα αν δεν ήμουν σίγουρος.:slapface:

ΡΕ συ με δουλεύεις !!!!!!!!ΔΕΝ βλέπεις οτι είναι απο τον κονέκτορα του 360 σε HDMI κουτάκι και από κει έχει άλλο καλώδιο HDMI σε HDMI ούτε το δικό μου 360 έχει HDMI έξοδο είναι τα πρώτα κομμάτια Πρόσεχε άλλη φορά καλύτερα δεν θα σου απαντούσα αν δεν ήμουν σίγουρος.:slapface:

Ρε φιλαράκι πρόσεχε λίγο καλύτερα. Αυτό που μου έδειξες αποτελείται από δύο καλώδια: Ένα hdmi σε hdmi και ένα από την έξοδο κονσόλας 360 (για τον ήχο) σε optical ή στερεο δεξιό-αριστερό κανάλι. Το κουτάκι πού το είδες?...

Είσαι λάθος.

Το κουτάκι που λες δίνει δύο RCA για στερεοφωνική έξοδο και ένα toslink για 5.1. Από πλευράς εικόνας υπάρχει ένα απλό HDMI καλώδιο, το οποίο πάει στο HDMI της κονσόλας.

ΜΗΤΣ αν κατάλαβα καλά έχεις περάσει στον τοίχο component καλώδιο και θέλεις τώρα να δεις 1080p από το xbox 360.
VASKAL το καλώδιο που προτείνεις είναι για κονσόλες που ΕΧΟΥΝ hdmi έξοδο όχι για τις παλαιότερες. Το κουτάκι το εξτρά που έχει πάνω, όπως είπε ο Κωνσταντίνος, είναι για ευκολότερη σύνδεση με κάποιο πολυκάναλο ενισχυτή.
Τώρα η μια λύση όπως είπες MHTΣ και για μένα μάλλον η καλύτερη είναι να πάρεις ένα καινούργιο xbox και να περάσεις το σκληρό σου εκεί. Και η component και η VGA που είναι οι μόνες που προσφέρονται στο xbox που έχεις είναι αναλογικές. Η HDMI μεταφέρει μόνο ψηφιακό σήμα, οπότε δεν είναι συμβατές. Μια άλλη λύση αν το παίρνει ο σωλήνας είναι να περάσεις και ένα dvi καλώδιο το οποίο μέσω adaptor από την VGA θα σου μεταφέρει αναλογικό σήμα high definition στον προβολέα σου. Αυτό όμως και πάλι με την προϋπόθεση ότι ο προβολέας σου έχει dvi είσοδο η οποία όμως υποστηρίζει και αναλογικό σήμα...

Κατ´αρχάς συγνώμη για τη χοντρή γκάφα μου.:damnyou:Τη λύση για ένα κάστομ καλώδιο την κοίταξες καθόλου στο Google :

Λοιπόν το μόνο καλώδιο που πλέον υπάρχει στον σωλήνα είναι hdmi λόγω αποκτήματος ps3. Έτσι ή θα αλλάξω κονσόλα με ίδιο σκληρό & χωρίς κόστος (μέσω κονέ)(πράγμα που σημαίνει όμως ότι όταν δεν θα είμαι στο live δεν θα βλέπει η κονσόλα τα downloads) ή θα πάρω το παρακάτω (τί γνώμη έχετε αλήθεια για το παρακάτω καλώδιο?):

http://www.ebw.gr/store/default.aspx?tabid=144&CatID=163&productid=2911

Κάτι τέτοιο εννοούσα απ´την αρχή αν και το συγκεκριμένο το βρίσκω κομμάτι ακριβό.