37"-40" για κρεβατοκαμαρα

greg

AVClub Enthusiast
18 June 2006
926
Γλυφαδα
Παρολο που εχουνε γινει αρκετα νηματα καινουργια στην κατηγορια Αγορα νεας τηλεορασης που πιθανον να με καλυπτουν εως ενα βαθμο ανοιγω νεο νημα για να μην κανω highjack το νημα καποιου φιλου.

Λογω επικειμενης μετακομισης / χωρισμου θελω να κλεισω το θεμα αγορας τηλεορασης για την κρεβατοκαμαρα πριν το τελος του νεου ετους οποτε και θα μπω στο νεο μου σπιτι.

Σκεφτομαι για κατι μεταξυ 32-40". Ξεκινησα να κοιταω 32αρες αλλα δεν θα με χαλαγε και κατι μεγαλυτερο. Το motto εξαλλου το AVclub ειναι bigger is better :flipout:. Εχω γραψει και σχετικα με αυτο στο ποστ του skakinen. Ειχα παθει πλακα με την νεα Philips που εχουνε στο Πλαισιο (32PFL9603H) αλλα αποφασισα οτι το ποσο αυτο ειναι τρελλο για 32αρα οσο και να μου αρεσει.

Δεν εχω προτιμηση σε μαρκα, ουτε σε τεχνολογια. Και Πλασμα να ειναι δεν εχω προβλημα. Αντε ισως να πω οτι δεν θα ηθελα LG λογω του οτι δεν μου αρεσει το μενου της.

Η χρηση θα ειναι για θεαση αναλογικου σηματος και συνδεση με DM800 με DVI->HDMI καλωδιο. Με τον DM800 θα βλεπω το μπουκετο HD που εχω και καποια HD εργα που εχω στον Fileserver μεσω του ασυρματου USB Stick που εχει ο δεκτης. Μονο αυτα. DVD player δεν εχω καν στο σπιτι και το 360 ειναι στο σαλονι (γιαυτο και δεν φοβαμαι να παρω Πλασμα αμα αξιζει).

Τελος θελω να πω οτι επειδη εχω ηδη καινουργια τηλεοραση που μου κανει στο σαλονι και με αυτην εδω κλεινει το θεμα TV στο σπιτι, θελω η αγορα να εινα οσο future proof γινεται. Οποτε κοιταω να παρω ΜΟΝΟ τηλεοραση με δυνατοτητα επεξεργασιας και MPEG4 ψηφιακου σηματος απο την λιστα του φιλου Γιωργου εδω

Αποσταση απο την TV 3Μ.
Ταβανι πια στην τιμη εχω βαλει τα 700Ε αλλα ειμαι ελαχιστα συζητησιμος αμα υπαρχει σοβαρος λογος.
Ευχαριστω προκαταβολικα.
.

Last edited by a moderator:
Re: 32"-40" για κρεβατοκαμαρα

Οι 32 είναι λίγες για τα 3 μέτρα, ιδίως αν υπάρχει και αρκετή χρήση HD από το μπουκέτο που αναφέρεις. Οι 40-42 μου φαίνονται ιδανικές, αλλά δεν νομίζω να υπάρχει επιλογή με δέκτη mpeg4 σε αυτά τα χρήματα.

Η πρόταση μου είναι η Panasonic 42PZ8. Κοστίζει λίγο παραπάνω από τα 700 που ανέφερες, αλλά η τιμή της είναι σούπερ για αυτά που προσφέρει. Όσον αφορά τον δέκτη, απλά θα προσθέσεις ένα κουτάκι δίπλα στον Dreambox, αν και όταν έχουμε τελικά εκπομπές σε mpeg4.

Υ.Γ Μήπως θέλεις να κάνω ένα edit την γραμματοσειρά που χρησιμοποίησες ? Δεν διαβάζεται εύκολα και μπορεί να είναι αποτρεπτικό στοιχείο για κάποιον να διαβάσει όλο το μήνυμα (και συνεπώς να γράψει την γνώμη του).

Υ.Γ Μήπως θέλεις να κάνω ένα edit την γραμματοσειρά που χρησιμοποίησες ? Δεν διαβάζεται εύκολα και μπορεί να είναι αποτρεπτικό στοιχείο για κάποιον να διαβάσει όλο το μήνυμα (και συνεπώς να γράψει την γνώμη του).

Γιωργο κανε οτι νομιζεις φιλε, δεν εχω κανενα προβλημα. Εγω βοηθεια να κανω την σωστη επιλογη θελω, τα φοντς δεν με απασχολουν. -bye-

Οσο γιαυτο που προτεινεις, την κοιταγα κι εγω γιατι οντως ειναι ευκαιρια στα λεφτα της αλλα δεν θελω αλλες συσκευες ρε γαμωτο αμα μπορω να το αποφυγω.. και 42" μου φαινονται πολλες.. Θα μου πεις, καλα ρε, δεν ειπες μεχρι 40"? Ε το 40 ειναι ψυχολογικο οριο για μενα για bedroom :slapface:

Θα βολευομουνα και με 37αρα δλδ και εχω να αντιπροτεινω την εξης:
Toshiba 37XV565. Καθοτι κατοχος ηδη 2 Tosh δεν εχω ενδιασμο να παω παλι στην ιδια μαρκα εκτος αμα προταθει κατι εφαμιλλο στα λεφτα αυτα..

Για την σειρά XV της Tosh δεν έχω άποψη, αλλά το συγκεκριμένο μοντέλο με τον mpeg4 δέκτη δεν τον φέρνει η αντιπροσωπεία και αν χρειαστεί δεν θα το υποστηρίξει τεχνικά . Το αντίστοιχο μοντέλο που φέρνει η Intersys είναι το 37XV555 το οποίο δεν έχει τον δέκτη που θέλεις και βγαίνει και πιο ακριβό.

Στο budget που λες μόνο 32άρες παίζουν με mpeg4 δέκτη, αλλά κατά την γνώμη μου είναι κρίμα να δώσεις 700 για να βλέπεις HD σε 32άρα από τα 3 μέτρα.

Για την σειρά XV της Tosh δεν έχω άποψη, αλλά το συγκεκριμένο μοντέλο με τον mpeg4 δέκτη δεν τον φέρνει η αντιπροσωπεία και αν χρειαστεί δεν θα το υποστηρίξει τεχνικά .

Δεν υπαρχει το καθεστως της πανευρωπαικης εγγυησης παρολο που ειναι παραεισαγωγη το μοντελο?? Θα παρω να ρωτησω το μαγαζι που την πουλαει.

Στο budget που λες μόνο 32άρες παίζουν με mpeg4 δέκτη, αλλά κατά την γνώμη μου είναι κρίμα να δώσεις 700 για να βλέπεις HD σε 32άρα από τα 3 μέτρα.

Συμφωνω μαζι σου 100% γιαυτο και εαν μπορεις αλλαξε τον τιτλο σε 37"-40". Πλεον κοιταμε εκει.

Δεν υπαρχει το καθεστως της πανευρωπαικης εγγυησης παρολο που ειναι παραεισαγωγη το μοντελο?? Θα παρω να ρωτησω το μαγαζι που την πουλαει.

Το καθεστώς υπάρχει, αλλά αν δεν το αναγνωρίζει ο εδώ αντιπρόσωπος .... καλά ξεμπερδέματα αν κάτσει βλάβη.

Δεν βρισκω και κανα καλο review για το εν λογω μοντελο ρε γαμτ, παντως απο specs δειχνει αρκετα καλη και με καλυπτει σε ολα οσα γυρευω και σε specs και σε τιμη..

καμμια αλλη προταση εχουμε απο τους υπολοιπους ειδικους?

Το καθεστώς υπάρχει, αλλά αν δεν το αναγνωρίζει ο εδώ αντιπρόσωπος .... καλά ξεμπερδέματα αν κάτσει βλάβη.

Με το σκεπτικο ομως αυτο Γιωργο πρεπει να κοιταω μονο βαση της λιστας που εχεις ποσταρει. Αν κανω ετσι οι επιλογες μου ειναι μονο οι εξης :

PHILIPS

* 9603H (32, 37, 42, 47)
* 9903H (37, 42)

SAMSUNG

* Α756 (32, 40, 46, 52)
* Α856 (40, 46, 52)
* Α956 (46, 55)

SHARP

* DH65 (32, 37, 46, 52)

SONY

* V4500 (26, 32, 37)
* E40x0 (26, 32, 40)
* W4000 (32, 40, 46, 52)
* W4500 (40, 46, 52)
* EX1 (40, 46, 52)
* ZX1 (40)
* Z4500 (40, 46, 52)
* X4500 (40, 46, 55)
* X3000 (40, 46, 55)

και οι περσινές:

* X3500 (40, 46, 52)
* X3000 (40, 46, 52)
* W3000 (40, 46, 52)

Στην ουσια μονο Sony, Samsung, Sharp και Philips εισαγουνε μοντελα στις διαστασεις που με ενδιαφερουνε με ενσωματωμενο mpeg4 δεκτη.

Ναι κάπως έτσι έχουν τα πράγματα. Η Philips αναγνωρίζει την πανευρωπαική εγγύηση, αλλά αξιόλογη πρόταση με τα χαρακτηριστικά που ζητάς δεν υπάρχει ούτε στο εξωτερικό. Η 7603Η ξεφεύγει οικονομικά και η 7403Η δεν βγαίνει στις 37 ίντσες.

Μάλλον θα γίνω κουραστικός :D αλλά επιμένω να ξανασκεφτείς την ύπαρξη δέκτη mpeg4 στην τηλεόραση που ψάχνεις. Εκτός του ότι δεν είναι σίγουρο πότε και αν θα αρχίσουν οι εκπομπές σε mpeg4, δεν είναι και οι ενσωματωμένοι δέκτες δοκιμασμένοι για να ξέρουμε ότι θα λειτουργούν όπως πρέπει.

Last edited: