37-42PFL 9732D η καποια αλλη?

simi

Established Member
15 October 2007
236
ΞΑΝΘΗ
Σκεφτομαι να παρω την PHILIPS 9732D στις 37 η 42 ιντζες, αλλα απο την αλλη σκεφτομαι μηπως με τα ιδια λεφτα αν υπαρχει κατι καλυτερο σε αλλη μαρκα.
Για βοηθειστε να βγαλω καποια ακρη.

Έχω την 42αρα και φίλος μου την 37αρα και θα σου έλεγα να την αγοράσεις με τα χίλια (είμαστε ενθουσιασμένοι). Αν σε παίρνει χρηματικός πάντως, πάρε την 42αρα.

Υπάρχουν και οι Sony 40X3500 και Samsung 40F86. Ρίξε μια ματιά στα αντίστοιχα threads για απόψεις κατόχων και reviews. Πάντως ότι και να αποφασίσεις να πάρεις κάπου θα πρέπει να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις και το "καλύτερο" είναι συχνά σχετικό ανάλογα με τις ανάγκες.

Λοιπόν φίλε μου να σου απαντήσω:
Δεν θα βρεις την "καλύτερη" τηλεόραση. Όπως λέει και ο Γιώργος, πάντα θα κάνεις κάποιον συμβιβασμό.
Εγώ π.χ. εκ των πραγμάτων θεωρώ την 9732 καλύτερη (απόδειξη ότι την πήρα) γιατί μου προσφέρει αυτά που στο δικό μου μάτι είναι πιο σημαντικά (π.χ. ευκρίνεια). Ταυτοχρόνως όμως αποδέχομαι και τα αρνητικά της (π.χ. όχι το καλύτερο μαύρο). Με αυτή την έννοια, για εμένα είναι η "καλύτερη τηλεόραση και τη συστήνω ανεπιφύλακτα όχι από εμμονή αλλά γιατί την έχω στο σαλόνο μου και χαλαλίζω τα λεφτά που έδωσα. Το πιο πιθανό όμως ότι το ίδιο θα σου πει ένας κάτοχος π.χ. της Χ3500 για την τηλεόρασή του που είναι επίσης κορυφαία...
Άρα, δες και τα άλλα threads και το κυριότερο, δες τις υπόψήφιες από κοντά

Υ.Γ.1 Γεια σου ρε Νάσο!
Υ.Γ.2 Μπορεί για την τηλεόραση ο καθένας να έχει διαφορετική άποψη αλλά η εν λόγω πίτσα είναι κορυφαία! Αντε ρε Πάνο να ανέβεις Αθήνα να οργανώσουμε καμία λουκούλεια προβολή!!

Επειδη δεν γνωριζω γιαυτο σας εκανα αυτη την ερωτηση , υπαρχει?

Μπορεις να μας πεις με λιγα λογια τις αναγκες σου? (ποσό, απόσταση θέασης, FULL HD or HD Ready, LCD or PLASMA,...)

Μπορεις να μας πεις με λιγα λογια τις αναγκες σου? (ποσό, απόσταση θέασης, FULL HD or HD Ready, LCD or PLASMA,...)

Αποσταση θεασης περιπου 4 μετρα, μιλαμε για tv lcd, το ποσο περιπου και αυτο στα 2 χιλιαρικα , περισσοτερο για καναλια τυπου mega κ.τ.λ. και τωρα οσον αφορα για full hd η hd ready δεν ξερω και πολλα , γιαυτο ρωταω ολους εσας που σιγουρα ξερετε περισσοτερα απο εμενα. Με ενδειαφερει μια πολυ καλη tv να βλεπω ειτε dvd ειτε ολα τα αλλα αλλα να τα βλεπω πολυ καλα και να παρω και ενα dvd καλο που να πηγαινει σετακι με την tv.

Αφου την θελεις αποκλειστικα για παρακολουθησεις τηλεοπτικου προγραμματος και ταινιων, γιατι θελεις τοτε LCD και δεν πας σε μια PLASMA, που θα παιξει και πολυ καλυτερα? Με 1800 μπορεις να παρεις την Samsung 50C96 και πιστεψε με δεν θα το μετανιωσεις!!! Ριξε και μια ματια στο αντιστοιχο thread που εχει ανοιχτει για αυτη. -bye-

Simi , τα 4 μετρα και η 37αρα ειναι μεγεθη ασυμβιβαστα , γιαυτο πουτ δε 37 νταουν σλοουλιοι.
Κατω απο 42 μην τηρας ντιπ για ντιπ ενω ιδανικη σχεση συναπτεις με 46-47 .
Αν τα μανευ ειναι το προβλημα ( γιατι ηταν ποτε και τιποτα αλλο ? ) κοιτα τη σχεση σου με τα αγχωλυτικα και δες αν μπορεις να συντηρησεις ενα plasmataki οπως π.χ. αυτο που σου προτεινη ο panos .

Re: Απάντηση: 37-42PFL 9732D η καποια αλλη?

4 μετρα με 37"= Αυτοκτονια

Συμφωνω με τους παραπανω. 50C96 με 1600 ευρω η ακομη και LG 50PC55 που ειναι λιγο υποδιεστερη σε εικονα αλλα μπορεις να την βρεις με 1350 ευρω.