37 ειναι αρκετη?

Καλημερα στο forum απο εναν ασχετο.....-bye-
Λεω να αντικαταστησω την παλια μου crt τηλεοραση samsung,με μια Lcd,η οποια προοριζεται για το σαλονι.Η αποσταση θεασης θα ειναι γυρω στα 3,5 μετρα.Και τωρα οι ερωτησεις.
37 ιντσες ειναι αρκετες λετε?λεω να συνδεσω και το pc,οποτε θα χρειαστει να παω σε full HD η οχι?Σε τοσες ιντσες τελικα ειναι ζητουμενη η υψηλη αναλυση?Αν μου προτεινατε κιολας καμια γυρω στα 600-700 ευρω...
Ευχαριστω εκ των προτερων.

Στελιος

Καλημερα στο forum απο εναν ασχετο.....-bye-
Λεω να αντικαταστησω την παλια μου crt τηλεοραση samsung,με μια Lcd,η οποια προοριζεται για το σαλονι.

α) Η αποσταση θεασης θα ειναι γυρω στα 3,5 μετρα.
Και τωρα οι ερωτησεις.
β) 37 ιντσες ειναι αρκετες λετε?
γ)λεω να συνδεσω και το pc,οποτε θα χρειαστει να παω σε full HD η οχι?
δ)Σε τοσες ιντσες τελικα ειναι ζητουμενη η υψηλη αναλυση?
ε)Αν μου προτεινατε κιολας καμια γυρω στα 600-700 ευρω...
Ευχαριστω εκ των προτερων.

Στελιος

Καλώς ήρθες Στέλιο ...-bye-

α) minimum 42"....normal 46"....size does matter 50"
β) ΟΧΙ
γ) Βέλτιστο, αλλά όχι κανόνας.
δ) ΟΧΙ
ε) FULL HD ...αδύνατον..δυστυχώς

....-bye-

Καλημερα φιλε-bye-

Στα 3.5 μετρα η 37αρα δεν θα σε καλυψει με τιποτα , το ιδανικο θα ηταν κατι σε 50" η εστω 46". Επειδη ομως δεν θα σου φτασουν τα 700 ευρω κοιταξε την Panasonic 42PX8 που για τα λεφτα της (και οχι μονο) ειναι πολυ καλη λυση. Βεβαια για συνδεση με PC υπαρχουν αλλες πιο καταλληλες αλλα και παλι αποκλειεται να βρεις καποια καλυτερη στο μεγεθος αυτο στα 700 ευρω. -bye-

Καλημέρα Γιάννη..-bye-

..δεν ξέρω γιατί, αλλά..... ανάμεσα σε 42ΡΧ80 και 42ΡΧ8, θα προτιμούσα την ΡΧ80....

.... τώρα πλέον η διαφορά τιμή τους είναι μικρή και η θύρα VGA της ΡΧ80, ίσως να φανεί χρήσιμη για σύνδεση με PC.

Re: Απάντηση: 37 ειναι αρκετη?

Εγω προτεινα την PX8 επειδη ειναι λιγο πιο φθηνη. Σιγουρα ομως για να λες για την PX80 κατι θα ξερεις παραπανω (ως ειδικος PX-oλογος)...-bye-

Καλησπερα σας
Λοιπον αφου εχω παρει σβαρνα τα μαγαζια,για να δω τη KDL40L4000,σημερα επεσα πανω στην SAMSUNG LE40536 και δεν σας κρυβω οτι μου αρεσε περισσοτερο απο την πρωτη(με τοαπειρο δικο μου ματι)που μεχρι τωρα βλεπει tv σε μια crt 29 100Hz.
Ηταν οπως την ηθελα απο χρωμα αντιθεσεις κλπ,κι εκανα και zapping σε ολα τα αναλογικα και στα ψηφιακα για να δω τυχον ατελειες.Το ιδιο εκανα και στη Sony.Ειπα και του υπαλληλου να βαλει καποια πηγη αλλα αρνηθηκε...:argue:
Εχει κανεις αποψη γιαυτην?Η αναμεσα στις δυο που εχουν και ιδια τιμη?
Καμμια γνωμη?

Re: Απάντηση: 37 ειναι αρκετη?

Καλησπερα σας
Λοιπον αφου εχω παρει σβαρνα τα μαγαζια,για να δω τη KDL40L4000,σημερα επεσα πανω στην SAMSUNG LE40536 και δεν σας κρυβω οτι μου αρεσε περισσοτερο απο την πρωτη(με τοαπειρο δικο μου ματι)που μεχρι τωρα βλεπει tv σε μια crt 29 100Hz.
Ηταν οπως την ηθελα απο χρωμα αντιθεσεις κλπ,κι εκανα και zapping σε ολα τα αναλογικα και στα ψηφιακα για να δω τυχον ατελειες.Το ιδιο εκανα και στη Sony.Ειπα και του υπαλληλου να βαλει καποια πηγη αλλα αρνηθηκε...:argue:
Εχει κανεις αποψη γιαυτην?Η αναμεσα στις δυο που εχουν και ιδια τιμη?
Καμμια γνωμη?

Δεν είναι αυτός αρκετός λόγος; -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: 37 ειναι αρκετη?

Δεν είναι αυτός αρκετός λόγος; -bye-

Αν ειναι λεει...?

Επι της ουσιας κανεις?

Υ.Γ.:Καλυτερη εποχη πιστευετε ειναι τωρα η να περιμενω απο Γεναρη μπας και πεσουν οι τιμες?

Μην πάρεις 37άρα, τα panels δεν είναι καλά. Πάρε μια 40V4000, την έχει το eshop σε πολύ καλή τιμή.