37"" ή 40" ?? 100hz ή όχι??samsung ή sony?

sokeris

New member
25 May 2008
2
Γεια σας και απο μενα!Ενα νεο μελος προστιθεται στην παρεα,
δεν εχω ιδεα απο τηλεορασεις κ ασχολουμαι μονο και μονο για το κομματι σύνδεσης με υπολογιστη και αναπαραγωγη high definition video.
1ον. Στην αποσταση των 3,2 μετρων θεασης τι προτεινετε;
37" ή 40"?
2ον.τα 100hz παιζουν σημαντικο ρολο στην αναπαραγωγη 1080p?αξίζει τον κοπο(ή καλυτερα τα λεφτα) να παω σε μια τετοια επιλογη?
3ον.Εχω καταληξει στην τεχνολογια lcd και στους φιναλιστ (sony kai samsung).Τι εχετε να προτεινετε?
4ον.Τιμες ανεκτες μεχρι 1400-1500€ (παραπανω δεν ανεβαινως για να μου μεινει κ ενα 200αρι για ενα καλο home cinema)
Σας ευχαριστω εκ των προτερων και ευχομαι μεχρι να κανω την αγορα-επιλογη να μου φανουν χρησιμα καποια πραγματα απο εδω μεσα και να μην πεσω σε καμια παγιδα και κλαιω τα λεφτακια μου.

Sony 40W4000.
Αν θέλεις να δώσεις κάτι παραπάνω πάρε την Samsung 40A656. Εχει καλύτερη κίνηση (100hz), καλύτερο μαύρο και καλύτερη χρωματική απόδοση.

Δες τις και από κοντά όμως πριν αποφασίσεις.

Sony 40W4000.
Αν θέλεις να δώσεις κάτι παραπάνω πάρε την Samsung 40A656. Εχει καλύτερη κίνηση (100hz), καλύτερο μαύρο και καλύτερη χρωματική απόδοση.

Δες τις και από κοντά όμως πριν αποφασίσεις.

Καλα ας πουμε καλυτερη κινηση οτι εχει λογω 100 Hz τα υπολοιπα απο που προκυπτουν?

μονο κινηση εχει λιγο καλυτερη αλλα και παλι πολυ καλη κινηση η W4000

ξεφευγει λιγο σε τιμη απο οτι βλεπω η Samsung 40A656 και για 40αρα ε δεν θελω να δωσω και πανω απο 1500 παει πολυ πιστευω...
Αναμεσα σε samsung 100hz και sony αντιστοιχο μοντελο σε λεφτα αλλα χωρις 100hz τι θα προτιμουσατε;εγω προσωπικα και λογω brandname κλινω προς την sony.Αλλα σας λεω δε ξερω και πολλα απο τηλεορασεις εγω με PCια ασχολουμαι! :)

Re: Απάντηση: 37"" ή 40" ?? 100hz ή όχι??samsung ή sony?

200αρι για καλο home cinnema? Kαι ανταξιο τετοιας τv; Mαλλον 1200αρι θα εννοεις :smile:

Ενταξει για μια τηλεοραση 40" μιλαμε δεν μιλαμε για καμια 50αρα Kuro. :smile:

ασχολουμαι μονο και μονο για το κομματι σύνδεσης με υπολογιστη και αναπαραγωγη high definition video.
1ον. Στην αποσταση των 3,2 μετρων θεασης τι προτεινετε;
37" ή 40"?

Όσο περισσότερες ίντσες τόσο το καλύτερο. Σου μιλάει κάποιος που το Σάββατο αγόρασε την KDS-55Α2000 (55 ίντσες) και σε διαβεβαιώ ότι στα στα 2 μέτρα το High Definition βιντεο φαίνεται άψογα (ακόμα και από ριπαρισμένο bluray). Άρα, κατά τη γνώμη μου, τις 40" δε θα τις μετανιιώσεις.

Απάντηση: Re: 37"" ή 40" ?? 100hz ή όχι??samsung ή sony?

Όσο περισσότερες ίντσες τόσο το καλύτερο. Σου μιλάει κάποιος που το Σάββατο αγόρασε την KDS-55Α2000 (55 ίντσες) και σε διαβεβαιώ ότι στα στα 2 μέτρα το High Definition βιντεο φαίνεται άψογα (ακόμα και από ριπαρισμένο bluray). Άρα, κατά τη γνώμη μου, τις 40" δε θα τις μετανιιώσεις.

τι θα γινει τωρα,θα περιδιαβαινεις εδω μεσα με τις 55" σου και θα μας δινεις συμβουλες?
:worshippy: -bye-

τιποτα λιγοτερο απο τα 3,2 μετρα...http://www.net-electric.gr/catalog/sony-kdl46w4000-lcd-tv-sony-hellas-p-2344.html

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.156474 σε κατι πιο παλιο αν θελεις.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: 37"" ή 40" ?? 100hz ή όχι??samsung ή sony?

τι θα γινει τωρα,θα περιδιαβαινεις εδω μεσα με τις 55" σου και θα μας δινεις συμβουλες?
:worshippy: -bye-

Έτσι είναι, όποιος την έχει μεγάλη, είναι σε πλεονεκτική θέση................. :grandpa:

Πάρτε ίντσες να έχετε, σε μία εβδομάδα όποια τηλεόραση και να πάρετε θα σας φαίνεται μικρή!!!!!!!!!!!!!!!1

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 37"" ή 40" ?? 100hz ή όχι??samsung ή sony?

Πάρτε ίντσες να έχετε, σε μία εβδομάδα όποια τηλεόραση και να πάρετε θα σας φαίνεται μικρή!!!!!!!!!!!!!!!

ελα ομως που μπαινει το οικονομικο στην μεση και μας τα χαλαει. ;)

Καλα ας πουμε καλυτερη κινηση οτι εχει λογω 100 Hz τα υπολοιπα απο που προκυπτουν?

Το μαύρο απο το μεγαλύτερο contrast ratio (και ας είναι dynamic) και το ultra clear panel. Η κίνηση απο τα 100hz. Τα χρώματα απο το πλήρες cms που έχει η A656 σε αντίθεση με την W4000 που δεν έχει τίποτα, για αυτό άλλωστε και οι τύποι στο hdtvtest.co.uk μπήκαν στο service menu χωρίς να καταφέρουν κάτι.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 37"" ή 40" ?? 100hz ή όχι??samsung ή sony?

ελα ομως που μπαινει το οικονομικο στην μεση και μας τα χαλαει. ;)

Συνφωνώ 100% μαζί σου. Για το λόγο αυτό κι εγώ έβαλα νερό στο κρασί μου και κατέληξα στην KDS (βλέπε αλλαγή λάμπας, μεγάλο βάθος τηλεόρασης....)

Το μαύρο απο το μεγαλύτερο contrast ratio (και ας είναι dynamic) και το ultra clear panel. Η κίνηση απο τα 100hz. Τα χρώματα απο το πλήρες cms που έχει η A656 σε αντίθεση με την W4000 που δεν έχει τίποτα, για αυτό άλλωστε και οι τύποι στο hdtvtest.co.uk μπήκαν στο service menu χωρίς να καταφέρουν κάτι.

Τι να καταφερουν δηλαδη αφου τα χρωματα καθονται ακριβως πανω στο προτυπο? Παρολα αυτα ενας απο την Νορβηγια βρηκε που υπαρχουν οι ρυθμισεις και τους εχει γραψει μηνυμα να το κανουν και αυτοι.

Ασε που το 99% των αγοραστων ειναι ασχετοι και αν πειραξουν τα χρωματα θα τα κανουν σκατα.

Μονο οποιος εχει ειδικα μηχανηματα (colorimeter) μπορει να πειραματιζεται με αυτα τα πραγματα.

Παντως απο οτι διαβασα στο AVforums το Which? HiFi στο τελευταιο τευχος εβγαλε πρωτη την W4000 μπροστα απο την 656. Βεβαια αυτοι ειναι το αντιστοιχο του Xαι Τεκ και σπρωχνουν συνεχεια την Sony οποτε μαλλον δεν θα ειναι και τοσο αντικειμενικοι.

μα τα χρωματα λεμε δεν χρειαζονται αλλαγη είναι ιδανικα.οσον αφορα το μαυρο είναι ισαξιες ακριβως.απο την αλλη το μονο πλεονεκτημα της Α656 είναι η κινηση που είναι ελαφρως καλυτερη λογω των 100Hz.απο κει και περα είναι και τοση χρηματικη διαφορα,ετσι πως είναι τα πραγματα δεν αξιζει να δωσεις 400Ε παραπανω μονο για λιγο καλυτερη κινηση απο τη στιγμη κιολας που η W4000 τα παει πολυ καλα και σε αυτο τον τομεα

Απάντηση: Re: 37"" ή 40" ?? 100hz ή όχι??samsung ή sony?

ποιος πειραζει αυτα τα πραγματα χωρις οργανα και το κυριοτερο:αν δεν ξερει τι κανει.

ο Γιαννης ειπει 99.9%,εγω λεω 100%

Ασε που το 99% των αγοραστων ειναι ασχετοι και αν πειραξουν τα χρωματα θα τα κανουν σκατα.

Δεν μιλάμε για τους άσχετους, αυτοί αγοράζουν και philips με το χρώμα στα 10.000K και τους φαίνονται καταπληκτικά. Ο άσχετος με δυσκολία θα καταλάβει την διαφορά μιας X3500 με μιά Schaub-Lorenz.

Παντως απο οτι διαβασα στο AVforums το Which? HiFi στο τελευταιο τευχος εβγαλε πρωτη την W4000 μπροστα απο την 656. Βεβαια αυτοι ειναι το αντιστοιχο του Xαι Τεκ και σπρωχνουν συνεχεια την Sony οποτε μαλλον δεν θα ειναι και τοσο αντικειμενικοι.

Το ίδιο γίνεται και στα forums με τους fanboys της Sony. Είναι οι μόνοι που δεν είναι αντικειμενικοί και θεωρούν όλα τα προϊόντα της Sony κορυφαία, χωρίς καν να τα έχουν οι ίδιοι.