Δεν μιλάμε για τους άσχετους, αυτοί αγοράζουν και philips με το χρώμα στα 10.000K και τους φαίνονται καταπληκτικά. Ο άσχετος με δυσκολία θα καταλάβει την διαφορά μιας X3500 με μιά Schaub-Lorenz.
Το ίδιο γίνεται και στα forums με τους fanboys της Sony. Είναι οι μόνοι που δεν είναι αντικειμενικοί και θεωρούν όλα τα προϊόντα της Sony κορυφαία, χωρίς καν να τα έχουν οι ίδιοι.
οσον αφορα τους fanboys τι σχεση εχουν αυτοι τωρα?δες λιγο το thread της Α656 και το ποσοι σκεφτονται την αλλαγη απο Α656 σε W4000
Μήπως ασχολείσαι με το marketing?μα αποφαση των ιδιοκτητων τους είναι κανενας δεν τους υποχρεωσε
Μήπως ασχολείσαι με το marketing?
:smile:
Και εσύ Mezza που διαφέρεις απο τους Sonakides???
μόνο στο ότι εισαι Samsungakias
οχι αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις.οι ιδιοκτητες κρινουν αν τους αρεσει η οχι κατι και αν δεν τους αρεσει παιρνουν κατι αλλο.λογικο δεν είναι?
Γεια σας και απο μενα!Ενα νεο μελος προστιθεται στην παρεα,
δεν εχω ιδεα απο τηλεορασεις κ ασχολουμαι μονο και μονο για το κομματι σύνδεσης με υπολογιστη και αναπαραγωγη high definition video.
1ον. Στην αποσταση των 3,2 μετρων θεασης τι προτεινετε;
37" ή 40"?
2ον.τα 100hz παιζουν σημαντικο ρολο στην αναπαραγωγη 1080p?αξίζει τον κοπο(ή καλυτερα τα λεφτα) να παω σε μια τετοια επιλογη?
3ον.Εχω καταληξει στην τεχνολογια lcd και στους φιναλιστ (sony kai samsung).Τι εχετε να προτεινετε?
4ον.Τιμες ανεκτες μεχρι 1400-1500 (παραπανω δεν ανεβαινως για να μου μεινει κ ενα 200αρι για ενα καλο home cinema)
Σας ευχαριστω εκ των προτερων και ευχομαι μεχρι να κανω την αγορα-επιλογη να μου φανουν χρησιμα καποια πραγματα απο εδω μεσα και να μην πεσω σε καμια παγιδα και κλαιω τα λεφτακια μου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.