37"" ή 40" ?? 100hz ή όχι??samsung ή sony?

Δεν μιλάμε για τους άσχετους, αυτοί αγοράζουν και philips με το χρώμα στα 10.000K και τους φαίνονται καταπληκτικά. Ο άσχετος με δυσκολία θα καταλάβει την διαφορά μιας X3500 με μιά Schaub-Lorenz.



Το ίδιο γίνεται και στα forums με τους fanboys της Sony. Είναι οι μόνοι που δεν είναι αντικειμενικοί και θεωρούν όλα τα προϊόντα της Sony κορυφαία, χωρίς καν να τα έχουν οι ίδιοι.

οσον αφορα το sony-saub lorenz είναι ουτε καν να το σχολιαζουμε....

οσον αφορα τους fanboys τι σχεση εχουν αυτοι τωρα?δες λιγο το thread της Α656 και το ποσοι σκεφτονται την αλλαγη απο Α656 σε W4000
 
οσον αφορα τους fanboys τι σχεση εχουν αυτοι τωρα?δες λιγο το thread της Α656 και το ποσοι σκεφτονται την αλλαγη απο Α656 σε W4000

Με τέτοια πλύση εγκεφάλου που γίνεται με την Sony είναι απόλυτα φυσιολογικό.
 
μα αποφαση των ιδιοκτητων τους είναι κανενας δεν τους υποχρεωσε
 
λογικό να υπερασπίζονται κάποιοι τις αγορές τους .... άρα και το brand! Δεν έχουν όλοι την τύχη να δοκιμάζουν ότι υπάρχουν στην αγορά ούτε και τον χρόνο να τα ψάχνουν όλα στο ιντερνέτ!

Και δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς εδώ που να υποστηρίζει ότι υπάρχει η ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΕΛΕΙΑ τηλεόραση
 
Μήπως ασχολείσαι με το marketing?
:smile:

οχι αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις.οι ιδιοκτητες κρινουν αν τους αρεσει η οχι κατι και αν δεν τους αρεσει παιρνουν κατι αλλο.λογικο δεν είναι?
 
Και εσύ Mezza που διαφέρεις απο τους Sonakides???

μόνο στο ότι εισαι Samsungakias

Δεν είμαι samsunaκιας, απλώς λέω τα πράγματα ως έχουν. Αν δείς και άλλα posts μου θα καταλάβεις οτι για όλες τις εταιρίες λέω τα καλά και κακά τους.
 
οχι αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις.οι ιδιοκτητες κρινουν αν τους αρεσει η οχι κατι και αν δεν τους αρεσει παιρνουν κατι αλλο.λογικο δεν είναι?

Ναι σίγουρα, αλλά δεν επηρεάζονται σημαντικά από αυτά που διαβάζουν στο internet;
 
μα τυφλοι είναι?δικο τους προιον είναι και αυτοι κρινουν.Απο την αλλη ναι αν ενα προιον έχει προβληματα σε αποθαρυνει απο την απλη αντικατασταση
 
??εννοω εχουν ματια και βλεπουν αυτο που εχουν αν τους αρεσει η οχι
 
Γεια σας και απο μενα!Ενα νεο μελος προστιθεται στην παρεα,
δεν εχω ιδεα απο τηλεορασεις κ ασχολουμαι μονο και μονο για το κομματι σύνδεσης με υπολογιστη και αναπαραγωγη high definition video.
1ον. Στην αποσταση των 3,2 μετρων θεασης τι προτεινετε;
37" ή 40"?
2ον.τα 100hz παιζουν σημαντικο ρολο στην αναπαραγωγη 1080p?αξίζει τον κοπο(ή καλυτερα τα λεφτα) να παω σε μια τετοια επιλογη?
3ον.Εχω καταληξει στην τεχνολογια lcd και στους φιναλιστ (sony kai samsung).Τι εχετε να προτεινετε?
4ον.Τιμες ανεκτες μεχρι 1400-1500 (παραπανω δεν ανεβαινως για να μου μεινει κ ενα 200αρι για ενα καλο home cinema)
Σας ευχαριστω εκ των προτερων και ευχομαι μεχρι να κανω την αγορα-επιλογη να μου φανουν χρησιμα καποια πραγματα απο εδω μεσα και να μην πεσω σε καμια παγιδα και κλαιω τα λεφτακια μου.

Εεεε....Οοοο,με SONY 40άραα....να δείς το Ευρώπαικόοο!!!:award: