37"" ή 40" ?? 100hz ή όχι??samsung ή sony?

Όλες οι συμβουλές είναι υπερπολύτιμες παιδιά όπως και οι προβληματισμοί που μου θέτετε. Απλά δεν θέλω για λίγα ευρώ πάνω ή κάτω να πάρω κάτι το οποίο δεν θα απολαύσω.

(Αυτός ο Rivers που είναι επιτέλους ρεπό έχει σήμερα και δεν ποστάρει?):grinning-smiley-043
Ευχαριστώ και πάλι..

(Το έκανα το thread του ανθρώπου κwloς με τις ερωτήσεις μου)

Η έκπτωση (περιπου 20-23%) ισύει και για την 40αρα!!

Ταξιδεύει σε ... μυστική αποστολή.. -bye--bye-

Απάντηση: Re: 37"" ή 40" ?? 100hz ή όχι??samsung ή sony?

Ταξιδεύει σε ... μυστική αποστολή.. -bye--bye-

Έχει έρθει Αθήνα να τσεκάρει τα μάτριξ του ΟΑΚΑ. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες τον θέλουν να δηλώνει:

"ΟΚ μπορώ να συγχωρέσω την χαμηλή αντίθεση, αλλά φοβάμαι πως είναι μικρό για τα 3.5 μέτρα απόστασης που έχω"

:worshippy:

Απάντηση: Re: 37"" ή 40" ?? 100hz ή όχι??samsung ή sony?

Παιδια ελειπα 2 ημερες στην Αθηνα γι'αυτο δεν ημουν online. Δυστυχως ειχα πει οτι θα συναντηθω με Χατζηδακη και Εκι αλλα την Τριτη που μπορουσα εγω δεν μπορουσε ο Γιωργος και την Τεταρτη δεν μπορουσα εγω.

Οποτε η συναντηση δεν εγινε αλλα βρηκα λιγο χρονο και πηγα σε ορισμενα καταστηματα (Electroworld , Media Markt κτλ). οποτε σχηματισα αποψη για πολλα απο τα νεα μοντελα που κυκλοφορουν.

Re: Απάντηση: Re: 37"" ή 40" ?? 100hz ή όχι??samsung ή sony?

Παιδια ελειπα 2 ημερες στην Αθηνα γι'αυτο δεν ημουν online. Δυστυχως ειχα πει οτι θα συναντηθω με Χατζηδακη και Εκι αλλα την Τριτη που μπορουσα εγω δεν μπορουσε ο Γιωργος και την Τεταρτη δεν μπορουσα εγω.

Οποτε η συναντηση δεν εγινε αλλα βρηκα λιγο χρονο και πηγα σε ορισμενα καταστηματα (Electroworld , Media Markt κτλ). οποτε σχηματισα αποψη για πολλα απο τα νεα μοντελα που κυκλοφορουν.
Μωρέ καλώς όρισες χαιρομαστε που είσαι και πάλι μαζί μας αλλά απάντηση θα δώσεις????????????? :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:
Διάβασε το πρώτο ποστ μου σε αυτο το θρεντ :laugh:
Να είσαι καλα!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 37"" ή 40" ?? 100hz ή όχι??samsung ή sony?

Οι δυο καλυτερες (και προσιτες) LCD που κυκλοφορουν ειναι η Α656 και W4000.

Oποτε κανονισε τα οικονομικα σου και παρε μια απο τις δυο στις 40".

Η 37Α656 (οπως και η 37Α558) μου φανηκε πολυ παρακατω απο τις αντιστοιχη 40αρα σε εικονα (SD και ΗD).

Aλλωστε στις 37" οι επιλογες ειναι πολυ λιγες και μονο η 37PFL9603 φαινεται να ειναι καλη επιλογη με το αντιστοιχο υψηλο κοστος ομως.

Αγαπητοί συναγωνιστές, έχει κανείς άποψη για την Sony KDL 37V4500? Φαίνεται να έχει αξιόλογα χαρακτηριστικά για το κόστος της (στα 1070 Ευρώ).

Οποιαδήποτε άποψη είναι ευπρόσδεκτη!

φρεσκο πράμα,ολοκαινουργια 720p σειρά που εχει τα πάντα.Απλα δεν είναι 1080p αλλα απο την άλλη στις 37" μπορει και να μην δεις διαφορά.Αν θες παντως ερχεται και η 40V4000 με λιγα παραπανω λεφτα που ειναι και 1080p και θα χει και καλυτερο πανελ(όλες οι 37" samsung-sony δεν χρησιμοποιουν S-PVA)

Αγαπητε mtf123 η 40W αυτη τη στιγμη εχει 1300 ευρα.............Τουτεστιν οποιοδηποτε γραμμα της sono αλφαβητας απο κει και κατω δεν εχει καμμια σημασια να το κοιτας η να ασχολησε μαζι του .
Εννοειτε οτι (προ πολλου) εχει περασει ανεπιστρεπτι ο καιρος που κοιταμε για τιβι κατω απο 40-42 ιντσες , εκτος ελαχιστων περιπτωσεων και ιδιαζοντων συνθηκων.
150 με 200 ευρω πανω η κατω ειναι κοροιδια να ασχολειτε κανεις τη σημερον προκειμενου να παρει κατι καλυτερο κατα τεκμηριον και μεγαλυτερο ταυτοχρονα .

Re: Απάντηση: 37"" ή 40" ?? 100hz ή όχι??samsung ή sony?

Φίλε GeoGeoGeo, δηλώνω νέος στο σπορ και με έπιασες αδιάβαστο! Τι ακριβώς είναι το S-PVA?

η ονομασια του panel.Αυτο ειναι το προιον συνεργασιας Sony-samsung αλλα δεν βγαινει σε 37".Αλλα ο φιλος smoothbore με καλυψε απόλυτα

Ευχαριστώ και τις απαντήσεις και γενικά συμφωνώ για το μέγεθος, αλλά ο χώρος είναι περιοριστικός και οι 37 ίντσες είναι οριακές...

Έχοντας κατα νου επίσης ότι η θέαση θα γίνεται και υπό γωνία αναρωτιέμαι αν μια Plasma όπως η Panasonic TH-37PX8E (που είναι και αρκετά πιό οικονομική) είναι τελικά καλύτερη αγορά, ειδικά για προβολή τηλεοπτικών προγραμμάτων...

Aυτη αξιζει τα λεφτα της LE37A656A1F ?
1349 στο Πλαισιο

οχι δεν αξιζει

Γιατι οχι ρε παιδια ???????

η 37"?το πανελ δεν είναι ισο με τις μεγαλυτερες

Γεια σας φίλοι του AVCLUB και καλώς σας βρήκα. Κατ'αρχήν σόρυ για το bump, αλλά θεωρώ οτι είναι γενικώς κανόνας να μην ανοίγουμε thread στα forums χωρίς το απαραίτητο search πρώτα.

Έχω μια απορία και ψάχνοντας τα νήματα έπεσα πάνω σε αυτό.
Ενδιαφέρομαι για την τηλεόραση που είπε και ο φίλος στο πρώτο quote που έχω βάλει. Παρεπιπτόντως ακόμα τόσο κάνει και το post εκείνο είναι απο το Μάιο!!!

Γιατι λέτε οτι δεν είναι καλή σε σχέση με τις υπόλοιπες? Πιθανόν να μην έχω καταλάβει καλά, αλλά νομίζω οτι μόνο οι 32'' δεν έχουν τα 100hz. Κατα τα λοιπά οι υπόλοιπες είναι ίδιες. Spva panel, 100hz,15000 contrast, 6ms response.

Επίσης επι της ευκαιρίας ήθελα να ρωτήσω τι παίζει με τα 100hz? Επειδή η τηλεόραση θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά σαν PC motitor, θα μπορώ να θέσω ως ρυθμό ανανέωσης τα 100hz στο desktop, αντί για τα 60hz που έχω τώρα στην οθόνη μου (samsung 226BW)?

Ευχαριστώ!

δεν ειναι ιδιες με τις 40",46",52"Α656 και το πανελ δεν ειναι S-PVA
Φιλε μου σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση σου. Θα ήθελα λίγες πληροφορίες παραπάνω αν μπορείς.

Ξέρεις αν το panel της 32'' είναι spva? Το οποίο θα ήταν περίεργο βέβαια.

Μου κάνει εντύπωση πάντως, πως γίνεται με οπτικες γωνίες 178/178 να μην έχει spva. Δηλαδή δεν μπορεί να είναι ΤΝ panel, σωστά?

Διαβάζω πολύ καλά σχόλια για την Α656 πάντως. Για να μη το κουράζω πολύ. Με απλά λόγια. Μια 32 η 37 σε 1080 που θέλω να παίζω στο PC, θα μου είναι αρκετή? Την έχει κανένας για games σε 1080?