37 ίντσες στα 650

gmirtzakis

AVClub Enthusiast
29 March 2007
1,056
Κομοτηνή
Καλησπέρα,ελπίζω στη βοήθεια όσων έχουν ψάξει ..
Φίλος ψάχνει τηλεόραση με διαγώνιο 37 ίντσες,ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη,σχετικά υψηλό κοντράστ και εάν είναι δυνατό έως 650 .
Υπάρχει τίποτα στα υπόψιν;:BDGBGDB55:

Στα 650 δυσκολο , σε λιγο παραπανω υπαρχει αυτη...

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1114735

Βεβαια η προηγουμενη σειρα Panasonic ειχε βγαλει προβληματα με τα πανελ αλλα στην νεα σειρα φαινεται να εχουν λυθει σε ικανοποιητικο βαθμο.

Αν δωσει τοσα μπορει να παρει και την σαμμυ 42C96 που ειναι σε προσφορα και στα ματια μου καλυτερη απο την πανα σε τηλεοπτικο.

πες του την Plasma Panasonic 37PX8 που είναι σε προσφορά από την mediamarkt στα 650Ε

Απάντηση: Re: 37 ίντσες στα 650

Αν δωσει τοσα μπορει να παρει και την σαμμυ 42C96 που ειναι σε προσφορα και στα ματια μου καλυτερη απο την πανα σε τηλεοπτικο.

Καλη λυση και αυτη. Και χωρις προιστορια με προβληματα με καμενα πανελ.

Στο φυλλάδιο του Κωτσόβολου έχει την LG 37LC46 στα 699 ευρώ, αλλά δεν ξέρω αν είναι καλή και, αν ναι, πόσο καλή.

ουτε καλη ουτε πολυ καλη,ειναι ΚΑΚΗ καμια σχεση με την PX8

Παίδες, τα Eλεκτρονέτ εχουν την Toshiba 37AV500 στα 689Ε... Είμαι κι εγω σε αναζήτηση 37αρας LCD(πριν μερικους μήνες ημουν για 32αρα...) αλλα δεν μπορώ να την βρω σε demo αυτη την Toshiba... Η 32αρα αντιστοιχη Toshiba ήταν φανταστική πάντως...

Ευχαριστώ παιδιά για τις πρώτες απαντήσεις, για ψαξτε λίγο ακόμη σε προσφορές....Θα έλεγα LCD πάντως και όχι Plasma:grinning-smiley-043

η LC55 είναι ίδια με την LC42/45 τεχνικά.αν είναι για lcd η toshiba είναι καλύτερη

Παιδιά έκλεισε...κλείσαμε την LG 32LG3000 στα 640 σε 12 άτοκες! από ele.....t
To ξέρω ότι με 100 παραπάνω έπαιρνε την 37αρα,αλλά το ότι σήμερα το βράδυ θα την έχει μέτρησε....Ευχαριστώ για τις συμμετοχές και τις απαντήσεις σας:BDGBGDB55: