37᾽᾽ και 100Hz

nacol

New member
5 February 2008
20
Ολες οι panasonic plasma είναι 100Hz. Για τι χρήση την θέλεις;

Δεν το ήξερα αυτό. Απλώς στο λινκ που παρεθεσες δεν λέει πουθενά ότι είναι.

Την θέλω για απλή τηλεόραση, Νόβα και ποδοσφαιρο.

Είναι ιδανική για την χρήση που την θέλεις. Εδώ θα βρείς αρκετές πληροφορίες για το ίδιο μοντέλο αλλά σε 42 ίντσες.

Είναι ιδανική για την χρήση που την θέλεις. Εδώ θα βρείς αρκετές πληροφορίες για το ίδιο μοντέλο αλλά σε 42 ίντσες.

Ευχαριστώ. Υπόψη ότι θα αλλάξω την samsung F8 40'' που πήρα για μια από αυτές.
Οπότε μπορεί να κοστίζει μέχρι και 2.000 ευρώ.
Αν υπάρχει κάποια καλύτερη από την Panasonic για τη χρηση που θελω, περιμενω.

Ευχαριστώ. Υπόψη ότι θα αλλάξω την samsung F8 40'' που πήρα για μια από αυτές.
Οπότε μπορεί να κοστίζει μέχρι και 2.000 ευρώ.
Αν υπάρχει κάποια καλύτερη από την Panasonic για τη χρηση που θελω, περιμενω.

Δεν μας το είπες στην αρχή αυτό..
Την Samsung γιατί την αλλάζεις;

Γιατί μας έπεσε τεράστια η 40άρα για 2,30 μέτρα, τυφλωθήκαμε
και επίσης δεν μου είπε ο πωλητής ότι για δω την σούπερ εικόνα που έχει η συγκεκριμένη τηλεόραση, πρέπει να έχω αντίστοιχα bluray dvd, καλωδιακή κτλ.

Δεν βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος.
Εδω οι περισσότεροι θα σου πούνε οτι στα 2.3 μέτρα χρειάζεσαι τουλάχιστον 50 ίντσες.

Δεν βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος.
Εδω οι περισσότεροι θα σου πούνε οτι στα 2.3 μέτρα χρειάζεσαι τουλάχιστον 50 ίντσες.

Yπερβολλες. Για την ακριβεια εγω στα 2.3 μετρα τις 37" τις θεωρω καλο μεγεθος.

καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος
εγω βλεπω σε 46αρα απο τα 3 μετρα και ανετα θα αγοραζα 50αρα
οσο για το σημα ξεχασε το
μονο σε crt θα νιωσεις ανετα και θα βλεπεις τα προγραμματα της τηλεορασης που απ'οτι καταλαβα ειναι αυτο που ζητας

Μηπως να το κανουμε ....... μονο σε προηγμενη τεχνολογικα χωρα θα νιωσεις ανετα και θα βλεπεις τα προγραμματα της τηλεορασης που απ'οτι καταλαβα ειναι αυτο που ζητας ?

-bye- Χαλοου Xman

ετσι ειναι..θελεις να δεις ΤΕΛΕΙΟ σημα στα καναλια..μετακομιζεις στην κεντρικη Ευρωπη
θελεις να μην βλεπεις το κακο ελληνικο σημα..αγοραζεις crt..
μεση λυση δεν υπαρχει

Καλησπερα Dman-bye-

Εγω παντος , απο το να ξεπεσω σε μια Βανα μπαρμπα CRT (που ειναι σαν βυζια με ποδια) προτιμω μια LCD σε Ζετα Μακρυπουλια η οποια δεν το κανει μονο με τον παραδοσιακο τροπο .......ανδρας κατω γυναικα πανω ( SD γκρικ τσανελς) αλλα εχει και φαντασια στο κρεβατι και διαθετει και μια ροπη στον ταντρισμο ( DVD ,HD ,PS3, Blue ray ).

Εγω παντος , απο το να ξεπεσω σε μια Βανα μπαρμπα CRT (που ειναι σαν βυζια με ποδια) προτιμω μια LCD σε Ζετα Μακρυπουλια η οποια δεν το κανει μονο με τον παραδοσιακο τροπο .......ανδρας κατω γυναικα πανω ( SD γκρικ τσανελς) αλλα εχει και φαντασια στο κρεβατι και διαθετει και μια ροπη στον ταντρισμο ( DVD ,HD ,PS3, Blue ray ).

Κορυφαια παρομοιωση οπως παντα...:flipout: