37PF9731

Χρήστο μάλλον η 9632 θα είναι σε απόσταση...βολής!

Επίσης περιμένω μπας και φανεί και η σειρά Ζ της toshiba, αλλά διαβάζω ότι αργεί...

Μακάρι απ το στόμα σου και στου.....λαρισαίου το αυτί!!!!Η σειρά Ζ κατα οκτώβριο μεριά!!

Re: Απάντηση: Re: 37PF9731

Είμαι λίγο μπερδεμένος τώρα να πάρω την 9731 η να περιμένω τις καινούργιες:chinscratch:Βασίλης

Να περιμενεις τις καινουργιες καθως δεν θα υπαρχει ποια το scaning backlight που ειχε δημιουργησει αρκετα προβληματα αξιοπιστιας.

Βεβαια μπορει να υπαρχει το ambi-buzzing κανεις δεν ξερει.

ΥΓ. Επειδη εχω δει την 37PF9731 να παιζει DVD πρεπει να σας πω οτι η 40D3000 με DVD ειναι καλυτερη.

ΥΓ. Επειδη εχω δει την 37PF9731 να παιζει DVD πρεπει να σας πω οτι η 40D3000 με DVD ειναι καλυτερη.

Επειδη οντως η 40D ειναι ισως οτι καλυτερο εχουμε δει σε lcd σε αυτη τη τιμη,κατι μου λεει οτι ,εφοσον ισχυει το περι αποσυρσης, θα τη δουμε ξανα με αλλο κωδικο και αλλη τιμη! ----sorry για το off-topic----

Να περιμενεις τις καινουργιες καθως δεν θα υπαρχει ποια το scaning backlight που ειχε δημιουργησει αρκετα προβληματα αξιοπιστιας.

Βεβαια μπορει να υπαρχει το ambi-buzzing κανεις δεν ξερει.

απο θορυβο και φως καλα το παει η philips.
ας εβγαζε δυο διαφορετικα μοντελα ενα με και ενα χωρις να ξεμπερδευουμε.