Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Νικόλα αυτήν την πολιτική την ακολουθούν πολλοί κατασκευαστές.Nikolas_T said:Διαβάζοντας τα παραπάνω link βλέπω οτι η Philips συνεχίζει την πολιτική της εξαπάτησης του αγοραστικού κοινού, λέγοντας οτι η νέα τηλέοραση 9731 φοράει πάνελ με ανάλυση 1920 x 1080p όπου p εννοεί pixel και μόνο αν διαβάσει κανείς μέχρι κάτω, βλέπει οτι υποστηρίζει μέχρι 720p & 1080i, όπως ακριβώς την πατήσαμε και εμείς με την 9830 δηλαδή.
Νικόλας
Μιχάλης Κορ. said:Νικόλα αυτήν την πολιτική την ακολουθούν πολλοί κατασκευαστές.
Δλδ κ η ΑΜΟΙ στο εγχειριδιό της αναφέρει για 1920*1080 Pixel. Όμως υποστηρίζει progressive. Το Pixel το έχω δει κ αλλού. Από εκεί κ πέρα πρέπει ο αγοραστής να 'κάτσει' κ να κοιτάξει τι σημαίνει 'από κάτω'...!
Nikolas_T said:Νάσο διαφωνώ, νομίζω οτι η Philips ενήργησε με σκοπό να παραπλανήσει το αγοραστικό κοινό, το οποίο δεν είναι υποχρεωμένο να διαβάσει όλο το manual πριν αγοράσει τηλέοραση.
Νικόλας
ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ said:Το κοινό που θ' αγοράσει τόσο ακριβή τηλεόραση ΔΕΝ είναι "τυχαίος χρήστης-καταναλωτής" του στυλ:"πέρασα απέξω..την είδα στην βιτρίνα...μου άρεσαν τα λαμπατέρ....και την αγόρασα"...
απευθύνεται στους ψαγμένους...αυτοί ξέρουν(λέω εγώ τώρα)...
και συ έχεις ΠΜ...![]()
Γιώργος Χατζηδάκης said:οπότε καποιος που βγάζει τοσο ευκολα λεφτά θα παρει τo ambilight λαμπατέρ που εχει και συμπαθητική εικονα και σιγά μην δει το μαγικό γράμμα p ....
StarEl said:Κάποιος φίλος μου είπε ότι την έχει δει ήδη σε κάποιο κατάστημα σε 37 ίντσες, άρα έχει έρθει σίγουρα, με τιμή λίγο κάτω από 4000 ευρώ.
Evanl said::grandpa: H τιμή της 37αρας αυτή τη στιγμή παίζει στα 3.500 περίπου
aris0 said:
Philips 37 PF9731 2.800 euro
Όποιος προλάβει, δεν νομίζω να μείνει για πολύ αυτή η τιμή
aris0 said:
Philips 37 PF9731 2.800 euro
Όποιος προλάβει, δεν νομίζω να μείνει για πολύ αυτή η τιμή
panosxgr said:Δεν νομιζω οτι ειναι και ευκαιρια ζωης, ετσι που το λες Αρη!!! 2800 για 37 ιντσες???? Δεν παμε καλα μου φαινεται...:violent-smiley-030: :twoguns:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.