- 17 June 2006
- 10,573
Χρήστο, οι default drivers της Sapphire είχαν πρόβλημα?
Δεν τους εβαλα ποτε. Default drivers δεν υπαρχουν αλλως τε. Οπου και να δεις/διαβασεις , παντα υπαρχει o κανονας "be updated" .
Εκτος ελλαχιστων εξαιρέσεων.
Χρήστο, οι default drivers της Sapphire είχαν πρόβλημα?
Δεν τους εβαλα ποτε. Default drivers δεν υπαρχουν αλλως τε. Οπου και να δεις/διαβασεις , παντα υπαρχει o κανονας "be updated" .
...άλλωστε μετά το Πάσχα τα βλέπω στα 150-180ευρώ, οπότε θα πάρουμε όλοι![]()
Πάντως ένας άρρωστος κολλημένος ΑΤΙάκιας, μου είχε πει πως πρέπει οπωσδήποτε να γίνεται η εγκατάσταση από το cd (catalyst) που συνοδεύει την κάρτα πρώτα και μετά να γίνονται τα όποια updates. :nounder:
Πάντως ένας άρρωστος κολλημένος ΑΤΙάκιας, μου είχε πει πως πρέπει οπωσδήποτε να γίνεται η εγκατάσταση από το cd (catalyst) που συνοδεύει την κάρτα πρώτα και μετά να γίνονται τα όποια updates. :nounder:
Μήπως ο ‛άρρωστος’ δουλεύει στο Hitech (μιας και εκεί διάβασα τελευταία φορά κάτι αντίστοιχο, μεταξύ άλλων απίστευτων βέβαια) ;
Αυτό που σου είπε ο φίλος σου έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τον βασικότερο κανόνα των PC περί drivers που λέει ότι πάντα βάζουμε τον τελευταίο (εφόσον δεν υπάρχει κάποιο γνωστό και συγκεκριμένο πρόβλημα) και πάντα η συνταγή της αποτυχίας περιλαμβάνει εγκαταστάσεις και αναβαθμίσεις ‛καπάκι’ πάνω σε παλιές εκδόσεις.
Δυστυχώς Χρήστο δεν είδα νωρίτερα το θέμα σου γιατί και εγώ είχα παρόμοιο και πιο σοβαρό πρόβλημα με το κουτί AMISOS.
Μόλις συνδέαμε τη VGA έδειχναν να κρασάρουν τα windows...
Ρε καλέ μου, ρε χρυσέ μου...
Μέχρι και Windows πήγα να ξαναστήσω.
Ευτυχώς τελευταία στιγμή μου 'έκοψε' και αφαίρεσα τη σύνδεση για το VGA screen!
Όλα επανήλθαν στη φυσιολογική τους κατάσταση και δεν έχει ξανακάνει ούτε κιχ...
Όμως είναι και ένας από τους βασικούς λόγους που θέλω να πάρω το κουτί σου. Αν είναι όντως έτσι τα πράγματα θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.