Θα χρειαστώ την βοήθειά σας στην επιλογή μιας και έχω καταλήξει σε λίγα μοντέλα αρκετά διαφορετικά μεταξύ τους.
Budget: Αυστηρά 400eu δεν ανεβαίνει
Απόσταση: max 2.3m min 1m
Χρήση: Ταινίες με έμφαση στο ασπρόμαυρο και όχι δράση από files mkv σε SD/720p/1080p, xvid/mp4 σε HD/SD, Digea. 0% παιχνίδια, όχι BluRay player, λίγα αθλητικά αλλά σε SD
Χώρος περιορισμένος, max 42" αν και θα έλεγα πως 39" - 40" είναι το ιδανικό
Από LED έχω δει από κοντά και καταλήξει σε σειρά προτιίμησης στις
Sony 40R473
Panasonic TXL39EM6E
LG 42LN5400
Σκέφτομαι σοβαρά χωρίς να τις έχω δει από κοντά όμως τις HD ready plasma
Panasonic TX-P42X60
Samsung PS43F4500
Έχω διαβάσει σε ξένα fora πολύ καλά λόγια για την Panasonic TX-P42X60 αν και εδώ δεν είδα κάτι σχετικό. Αλλά και για την Samsung πως κάνει καλό downscale σε FHD. Η "λογική" επιλογή για τη χρήση μου θα ήταν οι plasma το μόνο πρόβλημα είναι πως σε τόσο κοντινή απόσταση φοβάμαι πως θα είναι εμφανή τα pixels αφού είναι HD Ready και όχι FHD. Θεωριτικά είμαι ανάμεσα σε Sony 40R473 και Panasonic TX-P42X60. Δεν με απασχολεί να χάσω 2" για καλύτερο αποτέλεσμα.
Budget: Αυστηρά 400eu δεν ανεβαίνει
Απόσταση: max 2.3m min 1m
Χρήση: Ταινίες με έμφαση στο ασπρόμαυρο και όχι δράση από files mkv σε SD/720p/1080p, xvid/mp4 σε HD/SD, Digea. 0% παιχνίδια, όχι BluRay player, λίγα αθλητικά αλλά σε SD
Χώρος περιορισμένος, max 42" αν και θα έλεγα πως 39" - 40" είναι το ιδανικό
Από LED έχω δει από κοντά και καταλήξει σε σειρά προτιίμησης στις
Sony 40R473
Panasonic TXL39EM6E
LG 42LN5400
Σκέφτομαι σοβαρά χωρίς να τις έχω δει από κοντά όμως τις HD ready plasma
Panasonic TX-P42X60
Samsung PS43F4500
Έχω διαβάσει σε ξένα fora πολύ καλά λόγια για την Panasonic TX-P42X60 αν και εδώ δεν είδα κάτι σχετικό. Αλλά και για την Samsung πως κάνει καλό downscale σε FHD. Η "λογική" επιλογή για τη χρήση μου θα ήταν οι plasma το μόνο πρόβλημα είναι πως σε τόσο κοντινή απόσταση φοβάμαι πως θα είναι εμφανή τα pixels αφού είναι HD Ready και όχι FHD. Θεωριτικά είμαι ανάμεσα σε Sony 40R473 και Panasonic TX-P42X60. Δεν με απασχολεί να χάσω 2" για καλύτερο αποτέλεσμα.