3α Γενέθλια AvClub στο Tiki Athens

Status
Not open for further replies.
Πφφ! Εγώ είπα x3 βρε!
Εκτός και αν υπονοείς κάτι, να στείλω τις γυναίκες και να μην έρθω εγώ για να κάνουμε μπούγιο...

Καλά, άμα είναι να μην βάλουν Heavy και να μην καπνίζουμε σκέφτομαι να στείλω μόνο τις γυναίκες και να την αράξω σε κανέναν παρακείμενο τεκέ...
Αν πεις στη Σοφία ότι απαγορεύεται να καπνίζει δέρνει και Μπόχουμ...

Παιδιά δυστυχώς θα απουσιάσω. Αύριο μεσημέρι αμέσως μετά τη δουλειά μου φεύγω εσπευσμένα για επαρχία λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, που δυστυχώς είναι αδύνατον να αναβάλω, και επιστρέφω Κυριακή, χωρίς να έχω πρόσβαση στο internet.
Sorry (έχω σκάσει απ' το κακό μου!)
Προφανώς Χρόνια Πολλά στο αγαπημένο μου AVCLUB και σε όλη την παρέα!!!

Φιλικά
Γιώργος.

Έλα ρε Γιάννη γιατί είχα αρχίσει να φοβάμαι με τόσους "αλλόθρησκους" :D

Δεν μασάω τώρα ρε, όποιος θέλει ας με πλησιάσει τώρα, θα βάλω τον Γιάννη μπροστά...

Έλα ρε Γιάννη γιατί είχα αρχίσει να φοβάμαι με τόσους "αλλόθρησκους" :D

Δεν μασάω τώρα ρε, όποιος θέλει ας με πλησιάσει τώρα, θα βάλω τον Γιάννη μπροστά...

Εσύ και να φοβάσαι???:eek::eek:

Δεν έχεις ανάγκη εσύ, θα κάνεις τον.....''αόρατο''-bye--bye-

Re: Απάντηση: 3α Γενέθλια AvClub στο Tiki Athens

Εσύ και να φοβάσαι???:eek::eek:

Δεν έχεις ανάγκη εσύ, θα κάνεις τον.....''αόρατο''-bye--bye-

kourkouti-pao-gilberto-silva2.jpg

Με φωνάξατε ? :flipout:

Γειά-χαρὰ σὲ ὅλους.

Ἔλαβα τὴν εἰδοποίηση μέσῳ e-mail πὼς πρόκειται νὰ γιορταστοῦν τὰ τρίτα γενέθλια τοῦ AVClub σὲ Ἀθηναϊκὸ χῶρο (ποὺ δείχνει ὄμορφος στὶς φωτογραφίες). Συγχαρητήρια σὲ ὅλους καὶ Καλὴ Ἐπιτυχία!

Παρότι ἔχω ἐπιλέξει νὰ ζῶ πλέον στὸ νησὶ ποὺ γεννήθηκα (ἔχοντας ζήσει στὴ πρωτεύουσα περισσότερο ἀπὸ δεκαετία παλιότερα) καὶ οὐδέποτε μετάνοιωσα γι’ αὐτό, κάτι τέτοια μὲ κάνουν ὧρες-ὧρες νὰ σκέφτομαι τί κρίμα ποὺ δὲν ζῶ στὴν Ἀθήνα, οὔτε ὑπάρχει ἡ δυνατότητα νὰ ἔλθω ἐκεῖ αὐτὴ τὴν περίοδο λόγῳ ἐπαγγελματικῶν ὑποχρεώσεων. Εἰλικρινὰ θὰ χαιρόμουν πολὺ νὰ γνωρίσω διὰ ζώσης ἄλλα μέλη τοῦ AVClub καὶ πολὺ θὰ ἤθελα καὶ θὰ εὐχόμουν νὰ ἦταν δυνατὸν νὰ ὑπάρξουν καὶ ἄλλες συγκεντρώσεις μελῶν τοῦ Club πέρα ἀπὸ τὰ γενέθλια, σὲ περιόδους ὅπως περὶ τὰ Χριστούγεννα/Νέο Ἔτος γιὰ παράδειγμα, ὁπότε ἐνδεχομένως νὰ μποροῦσαν καὶ ἄλλα μέλη ἐκτὸς Ἀθηνῶν νὰ παρευρεθοῦν. Ἴσως νὰ ἦταν περισσότερο ἐφικτὸ νὰ συναντιῶνται μέλη μὲ ὡρισμένα κοινὰ ἐνδιαφέροντα, ἐπὶ παραδείγματι μέλη ποὺ ἐνδιαφέρονται περισσότερο γιὰ συγκεκριμένο εἶδος μουσικῆς ἤ τὴν τέχνη ἤ τὴν φωτογραφία κλπ.

Τὸ ὅτι δὲν εἶναι δυνατὸν νὰ γιορτάσω μαζί σας τὰ τρίτα γενέθλια τοῦ AVClub, ὅμως, οὐδόλως μέ ἐμποδίζει νὰ σᾶς εὐχηθῶ κάθε ἐπιτυχία! Εἶμαι βέβαιος πὼς θὰ εἶναι μιὰ ἐξαιρετικὴ βραδιὰ.

Τὶς θερμότερές μου εὐχὲς γιὰ νὰ περάσετε τοὐλάχιστον ὑπέροχα!
Καὶ εἰς Ἔτη Πολλὰ καὶ πάντα Καλά!!!

Γειά-χαρὰ σὲ ὅλους.

Ἔλαβα τὴν εἰδοποίηση μέσῳ e-mail πὼς πρόκειται νὰ γιορταστοῦν τὰ τρίτα γενέθλια τοῦ AVClub σὲ Ἀθηναϊκὸ χῶρο (ποὺ δείχνει ὄμορφος στὶς φωτογραφίες). Συγχαρητήρια σὲ ὅλους καὶ Καλὴ Ἐπιτυχία!

Παρότι ἔχω ἐπιλέξει νὰ ζῶ πλέον στὸ νησὶ ποὺ γεννήθηκα (ἔχοντας ζήσει στὴ πρωτεύουσα περισσότερο ἀπὸ δεκαετία παλιότερα) καὶ οὐδέποτε μετάνοιωσα γι’ αὐτό, κάτι τέτοια μὲ κάνουν ὧρες-ὧρες νὰ σκέφτομαι τί κρίμα ποὺ δὲν ζῶ στὴν Ἀθήνα, οὔτε ὑπάρχει ἡ δυνατότητα νὰ ἔλθω ἐκεῖ αὐτὴ τὴν περίοδο λόγῳ ἐπαγγελματικῶν ὑποχρεώσεων. Εἰλικρινὰ θὰ χαιρόμουν πολὺ νὰ γνωρίσω διὰ ζώσης ἄλλα μέλη τοῦ AVClub καὶ πολὺ θὰ ἤθελα καὶ θὰ εὐχόμουν νὰ ἦταν δυνατὸν νὰ ὑπάρξουν καὶ ἄλλες συγκεντρώσεις μελῶν τοῦ Club πέρα ἀπὸ τὰ γενέθλια, σὲ περιόδους ὅπως περὶ τὰ Χριστούγεννα/Νέο Ἔτος γιὰ παράδειγμα, ὁπότε ἐνδεχομένως νὰ μποροῦσαν καὶ ἄλλα μέλη ἐκτὸς Ἀθηνῶν νὰ παρευρεθοῦν. Ἴσως νὰ ἦταν περισσότερο ἐφικτὸ νὰ συναντιῶνται μέλη μὲ ὡρισμένα κοινὰ ἐνδιαφέροντα, ἐπὶ παραδείγματι μέλη ποὺ ἐνδιαφέρονται περισσότερο γιὰ συγκεκριμένο εἶδος μουσικῆς ἤ τὴν τέχνη ἤ τὴν φωτογραφία κλπ.

Τὸ ὅτι δὲν εἶναι δυνατὸν νὰ γιορτάσω μαζί σας τὰ τρίτα γενέθλια τοῦ AVClub, ὅμως, οὐδόλως μέ ἐμποδίζει νὰ σᾶς εὐχηθῶ κάθε ἐπιτυχία! Εἶμαι βέβαιος πὼς θὰ εἶναι μιὰ ἐξαιρετικὴ βραδιὰ.

ενα απο τα ομορφοτερα μηνύματα που έχω διαβάσει τόσα χρονια που ειμαι εδω.......σε ευχαριστούμε ΟΛΟΙ για τις ευχες σου

ελπιζουμε να σε εχουμε κοντα μας στην πιτα μας, που διοργανωνουμε περι την 1η εβδομαδα του Φεβρουάριου ή σε καποια αλλη εκδηλωση που σκοπευουμε να κανουμε

Last edited:
Γειά-χαρὰ σὲ ὅλους.

Σε ποιό νησί βρίσκεσαι?:grinning-smiley-043

Καλησπερα και παλι!

Εχω ηδη αναφερει για 2 ατομα προσθεστε και αλλο 1
Συνολο 3

Ευχαριστω και συγνωμη για την ταλαιπωρια

Status
Not open for further replies.