3D AV για τα JBL 178

Lef7234

Inactive User
5 May 2007
6,504
Χαιρετω την παρεα!

Εχω τα JBL 178 αυτα στην φωτο σε ενα μικρο σαλονι 3Χ6,20 οπου η τηλεοραση ειναι στον τοιχο και ο καναπες που καθομαι για να δω τηλεοραση ειναι στην μεση των 6,20 περιπου στα 3 μετρα.
Δεν μπορω να βαλω μεγαλυτερα ηχεια γιατι δεν υπαρχει χωρος πχ για δαπεδου. Σαν AV ειχα τον 1910 Denon και τον εδωσα λογω οτι ηθελα κατι σε 3D λογω τηλεορασης Panasonic 50GT30

Τα περιφερειακα ηχεια ειναι στις 4 γωνιες οποτε απο μενα εχουν ολα την ιδια αποσταση.

Ποιον 3D AV να παρω; καινουριο η για ακομα ποιο φτηνα μεταχειρισμενο (Λευτερη ψαξε αυτον αυτον η αυτον τον AV)

images

Μεχρι 250 ευρω γιατι παραπανω παω σε ποιο σοβαρο AV και τα ηχεια δεν ειναι σοβαρα.

Το budget ειναι μικρο λογω ηχειων γιατι και χωρο δεν εχω να βαλω μεγαλυτερα και δεν μου περισσευουν τα 500+ για καλυτερα ηχεια εστω και στο στυλ που ειναι αυτα, μικρα δηλαδη.

Εχει κανενας απο τους 3 μικροφωνο; (πολλα θελω)

Τελικα πηρα μεταχειρισμενο τον Yamaha 371 με 100 ευρω πιστευω για τα ηχεια που εχω και για τον χωρο μια χαρα ειναι. Ασχετο που μπορει να δουλευει μονο 2 φορες τον μηνα λογω οτι δεν εχω χρονο για ταινιες.