3D ή όχι? (42"-47" και 600-700 ευρω)

maikl

New member
30 November 2012
15
Γεια σας! Χρειαζομαι τα φωτα σας...
Για τα παραπανω δεδομενα τι να παρω?(Να πω οτι εχω μια αδυναμια στις phlips)...αλλα δε θα κολλησω αν μου προτεινετε καποια αλλη μαρκα.Να πω οτι ειχα μεχρι σημερα μια LG 42"LV3550 απο την οποια δεν ημουν και ευχαριστημενος θα ηθελα να πω.
Η αποσταση θεασης ειναι 3 με 4 μετρα.Υπαρχουν μικρα παιδια -και λιγο με ανησυχει αυτα που διαβαζω για το 3D.
Ευχαριστω εκ των προτερων για τις οποιες προτασεις σας.
Ειμαι λοιπον ολος αυτια.......

Καλωσόρισες. Κατ' αρχάς με τέτοια απόσταση και budget ξεχνάς το 3D. Κοίτα να πάρεις όσο μεγαλύτερη μπορείς, άρα μια 50" plasma είναι μάλλον η καλύτερη λύση. Εκτός αν έχεις πολύ φωτεινό χώρο ή την προορίζεις για πολύωρο gaming. Διαφορετικά, κοίτα τις LG PA5500 και Samsung E530.

Re: Απάντηση: 3D ή όχι? (42"-47" και 600-700 ευρω)

Ευχαριστω για το καλοσορισμα!
Δυστυχως για μενα ειναι σημαντικο(λογω πολλων καταναλωσεων απο ενυδρεια στο σπιτι) να ειναι οικονομικη στην καταναλωση....μαλλον προς led μερια καμια?

Δε νομίζω πως αξίζει η παραχωρηση στο μέγεθος για να γλιτώσεις το πολύ 10 ευρώ το μήνα από τη κατανάλωση. Κοίτα την Samsung EH6030, αν και επαναλαμβάνω πως ακόμα και οι 50" είναι λίγες για την απόσταση θέασής σου.

Κατώτερες και οι τρεις σε σχέση με αυτή που σου έχω προτείνει.

Στα 50 Hz οι πρώτες δυο , στα 100 η τρίτη (πραγματικά Hz μιλάω πάντα) , η Panasonic είναι 42" και δεν βλέπω τον λόγο να μην πάρεις 46" (έστω).

Και εγώ θα συμφωνήσω ότι η Samsung UE46EH6030 είναι η καλύτερη επιλογή για το ποσό που διαθέτεις (μόνο αρνητικό ότι δεν είναι smart tv). Αν μπορέσεις να βρεις κάτι σε περισσότερες ίντζες μην το φοβηθείς. Όσο για το 3D είναι πολύ κουραστικό και σίγουρα δεν κάνει για παιδιά.

Στα 50 Hz είναι και αυτή.

Η ΕΗ6030 είναι στα 100 γι' αυτό και σου προτάθηκε άλλωστε.
Συγνωμη για την ταλαιπωρια αλλα επειδη δεν εχω τις απαραιτητες γνωσεις, οτι βλεπω το θελω...:nounder:
Μαλιστα η συγκεκριμενη ειναι το value for money της περιπτωσης μου(ή υπαρχει κατι ακομη?).
Αν πουμε οτι ανεβαινουμε στα ευρω ή οτι θα κατεβουνε οι tv's λογω γιορτων τοτε ποια θα λεγατε?

Χωρίς 3D δεν βγαίνει πλέον τηλεόραση LED LCD της προκοπής στο μέγεθος αυτό.

Αν πας σε πλάσμα 50" μπορείς να δεις την LG 50PA5500.

Tελικα παρηγγειλα την Panasonic TX 42UT50 (plasma), στα 499 ευρω απο getit now.Η τιμη ηταν ο κυριος παραγοντας της επιλογης μου.
Πως την βλεπετε?

Tο 1024χ768 που εχουν και οι δυο δεν ειναι αυτο που ηθελα....
Τα 3-4 μετρα θα γινουν 2-3 ....τα 300 παραπανω για την 50αρα με "ζορισαν"..