3d και υποτιτλοι

zilmer

AVClub Addicted Member
20 October 2008
2,327
μεχρι τωρα οτι mkv & demo side by side βρηκα στο νετ το κατεβασα και το χαζεψα φυσικα χωρις υποτιλους.Βρηκα ενα προγραμματακι το makeme3d οπου μετατρεπει οτι θελουμε σε 3d και υπερχαρηκα...για λιγο ομως..ενσωματωσα σε ενα mkv υποτιτλους αλλα δεν τος βγαζει ρε γμτ ενω ολη την ταινια την κανει sbs.
Ξερει κανεις πως να το λυσω αυτο?

το makeme3d κανει ενα mkv side by side και μπορεις να το δεις 3d.Εξωτερικους υποτιτλους δεν υποστηριζει, οταν το κανεις.Για αυτο πριν το κανω αυτο , ενσωματωσα σε ενα mkv υποτιτλους και το εκανα μετατροπη σε side by side αλλα και παλι δεν εμφανιζει τους υποτιτλους.Δεν ξερω τι κανει το προγραμματακι που μου λες , αλλα θα το κοιταξω το βραδακυ, και σε ευχαριστω για την απαντηση σου

Μπορείς να χρησιμοποιησεις το 3Dsubtitler το οποίο παίρνει απλούς υπότιτλους
.srt και του μετατρέπει σε side by side για 3D. Παίζουν κανονικότατα το εχω δοκιμάσει πάρα πολλές φορές.

εχω προβλημα με τον συνδυασμο αυτων των δυο.(srt+mkv sbs)
Εχω ενα mkv sbs(side by side).Οι υποτιτλοι που λενε οτι ειναι για αυτο δεν κανουν δουλεια.Ναι μεν η εικονα παιζει μια χαρα, αλλα οι υποτιτλοι δεν απεικονιζονται σωστα.Υπαρχει προγραμμα που να το κανω στο pc , τους srt sbs, και να τους ριχνω μεσα στο folder ωστε να τους διαβαζει το media player?
Eχω ενα προγραμματακι το make me 3d , αλλα νομιζω δεν κανει για αυτην την δουλεια...
Ξερει καποιος να με διαφωτισει?

ειμαι βλακας...μου εχει απαντησει ο ανθρωπος στο 2ο κιολας ποστ και εγω κοιμαμαι!!! Και παλι συγνωμη

sorry που επανερχομαι αλλα το 3dsubtitler μου βγαζει ενα αρχειο σε καταληξη sup το οποιο φυσικα το πλαυερ δεν αναγνωριζει-ξερει κανεις?

Μια ερώτηση να κάνω κι εγώ...
Τα SbS MKVs παίζουν ΜΟΝΟ σε 3D τηλεοράσεις?

Ευχαριστώ!

Νομίζω (χωρίς να είμαι σίγουρος γιατί δεν το έχω κάνει) ότι υπάρχουν software players (PC) που τα μετατρέπουν realtime σε red-cyan και μπορείς να τα δεις σε οποιαδήποτε TV-Monitor με τα αντίστοιχα γυαλιά.

Για bluray κάνουν τίποτα τα παραπάνω προγράμματα?
Να βάλουμε δηλαδή με το tsmuxer 3d υπότιτλους σε μια ταινία.

δεν χρειαζεται το tsmuxer.Πιο απλο ειναι το 3dsubtitle το οποιο τα βγαζει ειτε σε μορφη isx ειτε sup.δοκιμασε το δεν χανεις τιποτα

Απάντηση: Re: 3d και υποτιτλοι

δεν χρειαζεται το tsmuxer.Πιο απλο ειναι το 3dsubtitle το οποιο τα βγαζει ειτε σε μορφη isx ειτε sup.δοκιμασε το δεν χανεις τιποτα

Με ενδιαφέρει να παίξω bluray κι όχι ματρόσκα οπότε το tsxmuxer είναι απαραίτητο υποθέτω.

zilmer τελικα μετετρεψα ενα υποτιτλο srt με το 3dsubtitler Και το εβγαλε σε μορφη sup τωρα τι κανω ? παω να το παιξω με vlc και οταν φορτωνω τον υποτιτλο σε μορφη sup δεν παιζει εσυ με ποιο τα ανοιγεις στο pc ? ((γιατι συνδεω pc me τv )

:BDBDG54:

Δεν μπορω να γράψω αγγλικά από το κινητό μου... Σούπ δεν αναγνωρίζει το πισι. Πρεπει ναι τα κάνεις .ας . Κάπου στα μεντια πλαυερς έχω γράψει αναλυτικά