3d projector?

εγω θα παρω καποιον 3d ready για να εχω τη δυνατοτητα αργοτερα με εναν ανταπτορα σαν τον optoma 3d-XL να βλεπω 3d.Οχι απο υπολογιστη. Το θεμα μου είναι να παω στον HD600X που είναι πιο φθηνος (500 ευρω περιπου) αλλά με 1600 ανσι; Να παω στον HD67 ΜΕ 1800 ανσι και λιγο πιο ακριβος (600 ευρω περιπου);Να παω στον HD67N me 2000 ansi και λιγο ακμα πιο ακριβός (700 ευρω περιπου); Η να πάω στον benq w600+ (600 ευρω περιπου) που είναι 3d ready -προς το παρον δεν λεει οτι υποστηριζεται απο το 3D XL- περιμενοντας να βγούνε στην αγορα κι αλλοι 3d ανταπτορες με τους οποιους λογικα θα συνεργαζεται σαν dlp 3d ready??????? αυτα ειναι ερωτηματα..............

Εντός ημερών θα έχω το 3d-XL και θα κάνω δικιμές , με ένα Benq mp623 που έχω, βρήκα σε καταπληκτική τιμή τον HD67 αλλά τον έχω πάρει από φώβο. Σαν μηχάνημα είναι πολύ καλό και ταινείες βλέπεις πάρα πολύ καλά, εγώ όμως είμαι κολημένος με το 3D και θέλω να βρώ λύση. Θα δούμε!

ποσο το πηρες? και απο που? δεν νομιζω να υπαρχει περιπτωση να μην παιζει ο HD67 ME 3DXL....πόσο τον βρηκες τον HD67?λιγοτερο απο 600?

O HD67 με το 3DXL παίζει άψογα απ'οτι μου είπαν από την αντιπροσωπεία (ΕΤΥΤ) όταν τους ρώτησα.
Αυτό που είπαν επίσης είναι ότι θα έχουν το 3DXL σύντομα.
Πριν από είκοσι μέρες πάντως δεν το είχαν φέρει ακόμα.

Ναι, Ναι, Ναι! Επιτέλους 3D Nvidia, έπαιξε τελικά! Είναι πολύ τέλειο το αποτέλεσμα. Άξιζε τον κόπο. hd 67 κατευθείαν από vga dvi se Hdmi ston hd67με καλώδιο μόνο και έπαιξε και τον προτέκτορα τον έβαλα στα 120ΗΖ και από το μενου του και από την κάρτα γραφικών μέσα από το Nvidia control Panel. Πήγαν όλα άψωγα. Με το 3D-XL έχει δικά του γυαλιά και παίζει και αυτό, το πήρα και αυτό, όλα σήμερα. HD67+3DXL. Με απλά καλώδια hdmi, είναι πολύ εύκολα στην χρήση, να τα συνδέσεις να τα ρυθμήσεις, τα πάντα απλά. Έχω και σε 3D to Avatar half sbs είναι, και με Nvidia είναι το κάτι άλλο, καλύτερο
3D έχει η Nvidia από αυτό του 3D-XL, μέχρι στιγμής απότι είδα ώς τώρα

Last edited:
Από την στιγμή που πήρες 3dxl ,είναι φρόνιμο να παίζεις full 3d blu ray rips και όχι sbs ματροσκες.

Last edited by a moderator:
φιλε takistrigonis καλοθέατος και σου εύχομαι να το εχυαριστηθεις στο φουλ!!εισαι ικανοποιημένος απο το ανσι του hd67? και γενικα ρε παιδια πιστευετε οτι αξίζει τον κόπο να παω σε 200 ανσι παραπανω (hd67 1800-hd67n 2000) εφοσον θελω κι εγω να παρω το 3dxl κάποια στιγμη??

Καλησπέρα φίλε μου. Ανάμεσα στον προβολέα και το πανί έχω το φωτιστικο που κρέμεται από το ταβάνι. Βεβαια ο προβολέας είναι λίγο πιο δεξια και δεν βρίσκει πάνω στο φωτιστικό, παρόλα αυτά με αναμένω φώς στο σαλόνι πάντα μιλάμε όλα αυτά βλέπω κανονικά, φυσικά το ενδιαφέρων καρφώνεται έντονα όταν κλείσεις το φώς. Έλα να δείς και θα μείνεις , βλέπεις άνετα για πλάκα κανονικά και αυτή τη στιγμή είμαι στον προτζεκτορα και γράφω έδω τώρα με το φως αναμένω. Μην κολλάς είναι μια χαρά. Και με 10,000χιλ.ευρώ προβολέα να πάρεις πάντα είναι καλήτερα με τα φώτα σβηστά. Αντε πάρτον και καλορίζικος , αλλά πές τους οτί τον θές περισότερο για το 3dvision Nvidia ή ATI 3DHD , αν τον πάρεις από ΕΤΥΤ. Θα παίζει σίγουρα 3D. Θέλω να μου πείς εντυπώσεις.

Χαίρομαι που μετα απο τοσο κόπο το καταφερες και πλέον το απολαμβάνεις. Με έπεισες για τον φωτισμό και πλεον δεν κολλάω εκεί. το πρόβλημα μου είναι κάπως στη συνδεσιμότητα οταν τον συγκρίνω με τον benq w600+. θέλω με κάποιον τρόπο να μπορώ να συνδέσω.
1. νοβα (rca)
2. ps3
3. media player (pico-crystal audio)
4. home cinema
5. ψηφιακό δέκτη mpeg4
6. 3dxl (αγορά αργότερα και όχι απο 3d απο pc. παρεπιπτόντως απο που το πηρες και ποσο το 3dxl?)
Όπως την βλέπεις την συσκευή σου αν μου βρείς τρόπο να μπορω να τα καρφώσω αυτά πανω στον οπτομα τον παρηγγειλα. Αλλιώς ο benq w600+ έχει ένα καραβι συνδέσεις και νομίζω πως μπορώ.

Έπαιξες το HD67 με το 3D-XL;
Μπορείς να μας πεις τις πρώτες εντυπώσεις σου φίλε takistrigonis;

Λοιπόν βασικά όλα συνδέονται πάνω σε ένα yamaha RX-V663 7.2 home cinema radio amplifier. έχει 2 εισοδους και μια εξοδο HDMI. Από την έξοδο δίνει είσοδο στο 3dxl και από εκεί είσοδο στον HD67. Όλα τα πήρα την Παρασκευή από την ΕΤΥΤ φού μήσα με κάποιον μιχάλη τεχνικό υπέυθηνο όσο αφορά τα OPTOMA και από κει και πέρα όλα ήταν μια χαρά, τον HD67 τον πήρα ελαφρώς ματαχείρω, 2-3 ώρες σε πολύ καλή τιμή και τα 2. 9800 gtx κάρτα γραφικών έχω και core2duo 6750, και το 3d nvidia είναι πιο ρεαλιστικό ακόμα.

Λοιπόν βασικά όλα συνδέονται πάνω σε ένα yamaha RX-V663 7.2 home cinema radio amplifier. έχει 2 εισοδους και μια εξοδο HDMI. Από την έξοδο δίνει είσοδο στο 3dxl και από εκεί είσοδο στον HD67. Όλα τα πήρα την Παρασκευή από την ΕΤΥΤ φού μήσα με κάποιον μιχάλη τεχνικό υπέυθηνο όσο αφορά τα OPTOMA και από κει και πέρα όλα ήταν μια χαρά, τον HD67 τον πήρα ελαφρώς ματαχείρω, 2-3 ώρες σε πολύ καλή τιμή και τα 2. 9800 gtx κάρτα γραφικών έχω και core2duo 6750, και το 3d nvidia είναι πιο ρεαλιστικό ακόμα.

Έκανες άμεση σύγκριση βάζοντας να παίξεις το ίδιο στο 3D-XL και σε 3d nvidia;