Re: Απάντηση: 3D TV - MKV - Υπότιτλοι;
FITS 79 ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ειπα,επειδη δεν υποστηριζε ο player τους υποτιτλους κατεληξα σε hardcode.Εαν η τηλεοραση σου παιζει κανονικα mkv αρχεια,τοτε θα παιζει και τα 3d με τους υποτιτλους που ειπα ειτε θελεις υποτιτλους ειτε οχι.Το μονο θεμα που εχω πλεον ειναι οι τρεις-τεσσερις ωρες που σπαταλαω για καθε ταινια.
Ο τροπος που λες φιλος σου δουλεψε με τον ενσωματομενο media player που εχει η τηλεοραση ή με εξωτερικο media player?
Γιατι εχω δοκιμασει τα παντα οσο αφορα τους 3d υποτιτλους για να τους αναπαραγει η τηλεοραση μου samsung ue40es6100 με τον ενσωματομενο media player και ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν τους επαιξε σωστα οποτε μονο με εξωτερικο media player και ειτε ενσωματομενα να ειναι τα αρχεια idx/sub ειτε εξωτερικα τα αναγνωριζει κανονικοτατα.
FITS 79 ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ειπα,επειδη δεν υποστηριζε ο player τους υποτιτλους κατεληξα σε hardcode.Εαν η τηλεοραση σου παιζει κανονικα mkv αρχεια,τοτε θα παιζει και τα 3d με τους υποτιτλους που ειπα ειτε θελεις υποτιτλους ειτε οχι.Το μονο θεμα που εχω πλεον ειναι οι τρεις-τεσσερις ωρες που σπαταλαω για καθε ταινια.