3D TV - MKV - Υπότιτλοι;

Re: Απάντηση: 3D TV - MKV - Υπότιτλοι;

Ο τροπος που λες φιλος σου δουλεψε με τον ενσωματομενο media player που εχει η τηλεοραση ή με εξωτερικο media player?

Γιατι εχω δοκιμασει τα παντα οσο αφορα τους 3d υποτιτλους για να τους αναπαραγει η τηλεοραση μου samsung ue40es6100 με τον ενσωματομενο media player και ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν τους επαιξε σωστα οποτε μονο με εξωτερικο media player και ειτε ενσωματομενα να ειναι τα αρχεια idx/sub ειτε εξωτερικα τα αναγνωριζει κανονικοτατα.

FITS 79 ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ειπα,επειδη δεν υποστηριζε ο player τους υποτιτλους κατεληξα σε hardcode.Εαν η τηλεοραση σου παιζει κανονικα mkv αρχεια,τοτε θα παιζει και τα 3d με τους υποτιτλους που ειπα ειτε θελεις υποτιτλους ειτε οχι.Το μονο θεμα που εχω πλεον ειναι οι τρεις-τεσσερις ωρες που σπαταλαω για καθε ταινια.

Παιδια για τηλεορασεις οπως η samsung ue40es6100 ουτε με προγραμματα σαν αυτο δεν μπορουμε να κανουμε κατι εεε?

Το δοκιμασα και παλι σαν κλασικους 2d υποτιτλους τους βλεπει ΟΧΙ σαν 3d.

εδω http://www.tech-talk.eu/samsung-ue40es6100-review/
ειδα πως η τηλεοραση σου υποστηριζει mkv αλλα μονο απο usb fat32 4gb δηλ το πολυ.οποτε εως τεσσερα gb ταινια με hardcoded subs,την παιζει κανονικοτατα.

Δεν ξερω αν ελαβες τα προηγουμενα μην μου (ψαχνω να βρω πως να ποσταρω)αλλα εαν ο ενσωνατωμενος player παιζει τα mkv τοτε θα παιζει κανονικοτατα και με τους υποτιτλους εφοσον ειναι μερος της ταινιας HARDCOCED ΟΧΙ SOFTCODED.

Οταν λες hardcoded εννοεις τι?
Μηπως αλλαζεις και το αρχειο mkv?
Γιατι ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ 3D ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ(Οχι 2d srt υποτιτλους που αναγνωριζει ειτε εσωτερικους, ειτε εξωτερικους) παντως με το προγραμμα mkvtoolnix 6.1.0 που δοκιμασα ακομα και ενσωμάτωση των 3d υποτιτλων(idx/sub ή idx/sub) δεν ειχα καποια επιτυχια.

Κατα τ' αλλα οποιοδηποτε mkv και να εβαλα στην τηλεοραση να παιξει ειτε μεσω usb, ειτε μεσω δικτυου το επαιξε κανονικα ακομα και 3d mkv αρχειο ετσι.

Δεν αλλαζει το αρχειο mkv απλα ενσωματωνονται οι υποτιτλοι μεσα στο βιντεο(δεν μπορεις πλεον να μην τους βλεπεις,ειναι μερος του βιντεο παντα εκει.

Δεν αλλαζει το αρχειο mkv απλα ενσωματωνονται οι υποτιτλοι μεσα στο βιντεο(δεν μπορεις πλεον να μην τους βλεπεις,ειναι μερος του βιντεο παντα εκει.

Οι υπότιτλοι ενσωματώνονται στο container, όχι στο video stream. Για να τους ενσωματώσεις στο video stream, χρειάζεται re-encoding.

Και δυστυχως καμια 3d tv δεν αναγνωριζει σωστα τους 3d υποτιτλους ειτε εσωτερικους μεσα στο mkv container, ειτε εξωτερικους σαν idx/sub ή idx/sup οποτε...

Γενικως ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΜΙΑ 3D ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ 3D ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ εσωτερικους ή εξωτερικους.
Μονο απλους srt εσωτερικους ή εξωτερικους βλεπει.

Αν βρει καποιος τροπος που να μπορει να δει κανονικα 3d υποτιτλουσ οποιαδηποτε samsung τηλεοραση ή γενικοτερα καποια 3d τηλεοραση ας πει τον τροπο.

Δεν εννοω hardcore 3d υποτιτλουσ που χρειαζεται να επανακωδικοποιησεις ολο το βιντεο ετσι.

από ότι θυμάμαι που διάβασα εδώ μέσα, κάποιος έγραψε ότι τα μοντέλλα Ε υποστηρίζουν και εσωτερικούς και εξωτερικούς υπότιτλους. Υποθέτω ότι θα ισχύει και για τα μοντέλλα F.
Για DLNA ξέρω ότι μπορεί τους εξωτερικούς, δεν ξέρω για εσωτερικούς.

Ολα υποστηριζουν εσωτερικους και εξωτερικους 2D υποτιτλους(srt) ΟΧΙ 3D ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ(idx/sub ή idx/sup).

Αναφερομαι σε ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ media player, οχι σε ενσωματωμενους. Μονο σε μοντελα καποιων TV του 2012-13 νομιζω οτι παιζουν oi 3D υποτιτλοι.

Την καλησπέρα μου!
Έχω ένα μικρό θεματάκι με τους υπότιτλους:
Ενώ μου τους δείχνει κανονικά σε απλές ταινίες, σε 3D μου τους δείχνει χωρισμένους στη μέση...
Τί μπορώ να κάνω για να τους βλέπω σωστά;

Ευχαριστώ

3D εννοείς ότι το αρχείο είναι SBS; Οι υπότιτλοι είναι 'περασμένοι' στο 3DSubtitler;

3D εννοείς ότι το αρχείο είναι SBS; Οι υπότιτλοι είναι 'περασμένοι' στο 3DSubtitler;

Ακριβώς! Όπως τα λες... Το 3D Subtitler δε μου χρησιμεύει σε τίποτα γιατί ο media player (της τηλεόρασης) δεν υποστηρίζει idx/sub αρχεία...

Απάντηση: Re: 3D TV - MKV - Υπότιτλοι;

Την καλησπέρα μου!
Έχω ένα μικρό θεματάκι με τους υπότιτλους:
Ενώ μου τους δείχνει κανονικά σε απλές ταινίες, σε 3D μου τους δείχνει χωρισμένους στη μέση...
Τί μπορώ να κάνω για να τους βλέπω σωστά;

Ευχαριστώ

Υπάρχουν τηλεοράσεις με mp που υποστηρίζουν τους 3D υπότιτλους, όπως η δική μου Panasonic 5VT30, και τηλεοράσεις με mp που δεν τους υποστηρίζουν.
Σ' αυτήν την περίπτωση, η λύση, κατά τη γνώμη μου, είναι η αγορά ενός εξωτερικού mp που να υποστηρίζει 3D.

Κι εγώ Panasonic έχω πάρει, φιλαράκι... Την TX - LXXET5. Ξέρεις ποιό είναι το "γαμώ το"; Δεν θέλω τρισδιάστατους υπότιτλους και παπάδες... Απλούς, .srt... Τους υποστηρίζει, ωραία; Γιατί, όμως, ΟΧΙ σε 3D ταινίες; Ε, αυτό είναι που με τσαντίζει!

Κοίτα να δεις... Μέχρι τώρα, παράπονο δεν είχα! Να φανταστείς, η Sony που είχα πριν δεν υποστήριζε ούτε εξωτερικούς υπότιτλους, ούτε ματριόσκες!!!
Μιας και το έθιξες... Για ξεχωριστό media player... Έχεις κάτι να μου προτείνεις, γιατί, μιλάμε, έχω πλήρη μεσάνυχτα από δαύτους; (Να... για παράδειγμα: MediaMatchbox της Crystal Audio, είναι καλός; Για τέτοιο εύρος τιμής αγοράς, μιλάμε... Μην υπερβεί τα 70-80 ευρώ...)
Σε ευχαρίστησα; Όχι... Ε, είμαι γαϊδούρι!!!