3D υποτιτλοι για ολα τα mp

αν δεν κάνω λάθος το sbs κόβει την οριζόντια ανάλυση στο μισό. (2 εικόνες - 1 σε κάθε μάτι).

στα 1920χ1080 είναι 960χ1080 σε κάθε μάτι και στα 1280χ720 είναι 640 χ 720 σε κάθε μάτι

Κανονικά το SBS με ανάλυση 1920X1080, πρέπει να το λέμε half SBS γιατί υπάρχει και το full SBS που είναι ανάλυσης 3840X1080, ασχέτως αν παίζει σε ελάχιστους προς το παρόν players.

Υποθέτω με την ίδια λογική θα πρέπει και το TAB να χωρίζεται και αυτό σε half και σε full…

Re: Απάντηση: 3D υποτιτλοι για ολα τα mp

Υπαρχει πληρες hd σε mkv αρχειο?
Αν ναι εχεις να μου προτεινεις κανενα?
Επισης το παθητικο ειναι με τα γυαλια χωρις μπαταριες και το ενεργητικο με τα γυαλια που εχουν μπαταριες σωστα?

Παντως οποια τηλεοραση και να παρεις θα παιζει ολους τους τυπους 3d αρχειων ή οχι?
υπαρχει αλλα πιο σπανια βρισκεται
οχι γιατι ειναι προωθηση παρανομου υλικου...πας ψαχνοντας
καπως ετσι-ειδα lg με γυαλια χωρις μπαταριες αλλα δεν πολυεντυπωσιαστηκα μπορω να πω
ναι αν ειναι 3d τηλεοραση...μην νομιζεις οτι και ειναι και πολλοι <τυποι> αρχειων...στην ουσια ο σωστος τυπος ειναι ενας και βρισκεται στα γνησια BR.
Να ρωτησω κατι εγω? ειχα ανοιξει τοτε το νημα αυτο, οντως πορωμενος με το ποπκορν που ειχα και με την καινουργια 3d τηλεοραση μου.Εκτοτε αραξα στο πισι.Εκει τα πραγματα ειναι πιο ευκολα ακομα (xbmc) αλλα απο τοτε δεν βγηκε καποιο πιο καινουργιο προγραμμα απο αυτα που ειχα ποσταρει στην αρχη?Εμενα ξερετε τι με κουρασε στο 3d? οτι ολα τα ωραια ειναι animation και οι ταινιες ειναι σπανιες εως σπανιοτατες(μιλαω για καλη δουλεια και παντα για mkv).

Ρε παιδιά έχω το WD Media player το οποίο παίζει 3D SBS αρχεία και μάλιστα τέλεια, ωστόσο δεν κατάφερα να βάλω υπότιτλους με το προγραμματάκι 3D Subtitler. Στο BDsub2sub τι βάζω; το δείχνει κόκκινο. Πατάω check και λέει problem installing. Κατέβασα το εξαιρετικό σε 3D, My Bloody Valentine και θελω να το δω με υπότιτλους. Κατεβάστε το αξίζει. Εχει πολύ καλό 3D. Κάποιος να βοηθήσει; :(

Του δηλωνεις στην ουσια που ειναι το αρχειο "BDSup2Sub.jar" και μετα πατας check...

Ωραια το έκανα αυτό ωστόσο οι υπότιτλοι μου εμφανίζονται αλαμπουρνέζικα (όχι ελληνικοί) και επίσης δείχνουν τεράστιοι και φεύγουν από την εικόνα´της ΤV :( Τους έκανα μέγεθος 30!! Τι έκανα λάθος; Επέλεξα Western Europe και από κάτω Greek... μετά convert, στη συνεχεια μου εμφανιστηκαν 3 νεα αρχεια με ίδια ονομασία αλλά δείχνουν όπως προανέφερα. Γιατί γαμώτο;;; :((( plz help

Στην επιλογή γλώσσας (language) θα δηλώσεις greek, modern (el/ell)
Sto character table "ελληνικά 1253"

Το μέγεθος θα το ρυθμίσεις από τις επιλογές υποτίτλων του WD.

Ευχαριστώ ειμαι δουλειά τωρα θα το κανω το βράδυ. :) άρα το λάθος ήταν που έπελεξα western europe και όχι greek ; Με το μέγεθος όμως που τα δείχνει μεγαλα τα subs και βγαινουν εκτός οθόνης τί παίζει; Θα διορθωθεί αν κάνω αυτό που είπες φίλε; στο wd player τα έχω στο 40 (μέγιστο) αλλά είναι κομπλέ σε κανονικές ταινίες (όχι 3D) ευχαριστω

Last edited:

Δεν μου εμφανίζει το κουμπί με το CONVERT όταν βάζω Greek,modern και greek 1253... γιατί;

Λοιπόν τα κατάφερα... όλα κομπλέ ΕΚΤΟΣ από το χρώμα... ενώ έχω πατήσει WHITE γιατί μου τα δείχνει μπλε; Σας παρακαλώ βοηθείστε

Ξενύχτησες χωρίς λόγο.
Αλλαξε το χρώμα από το μενού υποτίτλων του WD.

Ανέβασε ένα screenshot με τις ρυθμίσεις του προγράμματος να δούμε αν τα έχεις όλα σωστά.

Ξενύχτησες χωρίς λόγο.
Αλλαξε το χρώμα από το μενού υποτίτλων του WD.

Ανέβασε ένα screenshot με τις ρυθμίσεις του προγράμματος να δούμε αν τα έχεις όλα σωστά.

Μα.. δεν εχει επιλογη χρώματος το wd media player... πως βγηκε μπλε όταν στις επιλογές το έκανα WHITE;

Τι να σου πω για την μπλε γραμματοσειρά.
Ανέβασε μια φωτο!

Άλλαξα τελικά τα γράμματα τα άφησα όπως είναι default (το μεγεθος) και είναι κανονικά άσπρα. Πριν που τα ειχα κανει 30 μου τα έδειχνε μπλε! Δεν ξερω γιατί.... τέλος καλό όλα καλά τρομερό και εύκολο προγραμματάκι. Μπράβο

Γεια σας,
Είμαι κάτοχος ενός popcorn-C200 και πρόσφατα αγόρασα μια PANASONIC GT30 50'' 3D και άρχισα τις 3D θεάσεις. Δεν έχω καταφέρει ακόμα να δω σωστά τους υπότιτλους σε αρχεία mkv. Δοκίμασα και το 3D-Subtitler 2.7.1.0 μετατρέποντας τα srt σε VobSub idx/sub. Δυστυχώς το φαινόμενο του κοψίματος αριστερά και δεξιά των υποτίτλων δεν αλλάζει ότι και αν έκανα! Όταν αφαιρώ το srt από τον φάκελο της ταινίας απλά εξεφανίζονται οι έστω κομμένοι υπότιτλοι. Μήπως θα έπρεπε να αλλάξω κάτι στις καταλήξεις των αρχείων; Δεκτή κάθε βοήθεια. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δοκίμασε το srt23dass. Δυστυχώς δεν κάνει τους υπότιτλους πραγματικούς 3D αλλά από το τίποτε κάτι είναι και αυτό...

Απάντηση: Re: 3D υποτιτλοι για ολα τα mp

Δοκίμασε το srt23dass. Δυστυχώς δεν κάνει τους υπότιτλους πραγματικούς 3D αλλά από το τίποτε κάτι είναι και αυτό...

Το δοκίμασα και παίζει σε SBS mkv μια χαρά. Για τα mkv που είναι TOP BOTTOM δεν δουλεύει το srt23dass; φτιάχνει τους υπότιτλους μόνο για SBS ή έχει επιλογή και για πάνω κάτω τοποθέτηση;

Re: Απάντηση: Re: 3D υποτιτλοι για ολα τα mp

Το δοκίμασα και παίζει σε SBS mkv μια χαρά. Για τα mkv που είναι TOP BOTTOM δεν δουλεύει το srt23dass; φτιάχνει τους υπότιτλους μόνο για SBS ή έχει επιλογή και για πάνω κάτω τοποθέτηση;

Δυστυχώς δεν έχει τέτοια επιλογή...

Έχω σκεφτεί να φτιάξω ένα δικό μου script που θα αναλαμβάνει να αλλάξει τα νούμερα στο position του κάθε υπότιτλου αλλά δεν έχω βρει χρόνο να ασχοληθώ..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 3D υποτιτλοι για ολα τα mp

Δυστυχώς δεν έχει τέτοια επιλογή...

Έχω σκεφτεί να φτιάξω ένα δικό μου script που θα αναλαμβάνει να αλλάξει τα νούμερα στο position του κάθε υπότιτλου αλλά δεν έχω βρει χρόνο να ασχοληθώ..

Άρα προς το παρόν δε βλέπουμε υπότιτλους σε TOP BOTTOM mkv ή υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα;
Πάντως μ´αρέσει που το παλεύεις! Άκου ''Scriptaki''!!!!!!!