3G ή 3GS?

AlexTheodin

Supreme Member
25 December 2007
5,912
Athens, Thessaloniki, Köln
Καλησπέρα παιδιά!

Μετακόμισα Γερμανια αυτήν την βδομάδα και είμαι στην διαδικασία γερμανικοποίησης... Μεταξύ αυτών και το τηλέφωνο και με την ευκαιρία αυτή σκέφτηκα μήπως πάρω iPhone. Η T-mobile που τα φέρνει εδώ έχει δυο διαθέσιμα, το 3GS (με 16GB & 32GB) και το 3G 8GB. Στο συμβόλαιο που μάλλον θα κάνω, το δεύτερο δίνεται δωρεάν (1Ε) ενώ το πρώτο 220Ε περίπου.
Τί διαφορά έχει το S απο το απλό και πόσο θα μου λείψει?

Έχω βέβαια και μια τρίτη επιλογή στο μυαλό μου, ένα BlackBerry 9700 Bold που πιθανών να με βολέψει περισσότερο κυρίως επαγγελματικά, αλλά δεν είμαι σίγουρος ακόμα...

Αν είναι να αγοράσεις iPhone, τότε κοίτα για το 3gs. Διαφορές κυρίως ταχύτητας κ απόκρισης στις εφαρμογές, ειδικά στις δύσκολες, όπως πχ gps.

υγ: Μετακόμισες για μόνιμα ;

Για τα επόμενα 7-8 χρόνια σίγουρα, μέχρι να τελιώσω ειδικότητα και μετά βλέπουμε.
Εχει μεγάλη διαφορά το S δλδ ε?
GPS έχω ενα εξωτερικό bluetooth, θα μπορεί να συνδέεται και να επιταχύνει τις διαδικασιες η μπά?

Χθές τα μαγαζιά ήταν κλειστά και τις προσφορές τις είδα απο το ιντερνετ, σήμερα θα πάω απο τα μαγαζιά να δώ ακριβώς τι προσφέρουν και σε τί τιμές και θα επανέλθω. Αυτό το blackberry το έχει δουλέψει κανένας? Λέει καθόλου η μπροστά στο αηφόνι είναι χλωμο?

εγώ απο Blackberry το γύρισα σε iPhone και φαντάσου έχω δεκάδες email καθημερινά να διαβάζω λόγω δουλειάς. Ασε που τις εφαρμογές που έχει το iPhone δεν τις έχει το BB.

Τελικά εκανα την βόλτα στα μαγαζιά και αφού πήρα δυο τρεις προσφορές τσίμπησα το iPhone 3G 8GB. Δωρεάν την συσκευή, απεριόριστο ίντερνετ και διάφορες κλήσεις με 45Ε το μήνα. Το BlackBerry 9700 Bold μου έβγαινε 5Ε φθηνότερο, και το 3Gs ήθελε και άλλα 200 που δεν μπορουσα να δώσω αυτήν την στιγμή. Ίσως το BB να ήταν πιο καινούργιο μοντέλο αλλά το iPhone νομίζω μου ταιριάζει περισσότερο...

Τώρα επειδή είμαι παντελώς newbie στην Apple και τα τερτίπια της, για πείτε τί είναι οι πρώτες κινήσεις? Κάτι είπε ο πωλητής οτι πρέπει να κατεβάσω το iTunes (παρεπιπτώντως τί είναι αυτό?) απο το ιντερνετ.

Ακυρο, το ενεργοποίησα το iTunes, αν κατάλαβα καλά οτι μπαίνει στο iPhone πρέπει να περάσει μέσα απο κει.
Sorry για την ασχετοσύνη, αλλα mp3s και φωτογραφίες και αυτές απο κεί πρέπει να τις περάσω έτσι?

offtopic:
Καλη αρχη στη ΓΕρμανια..Σιγουρα μεχρι να προσαρμοστεις θα αντιμετωπισεις καποιες δυσκολιες, αλλα πιστεψε με, κανεις την καλυτερη επιλογη -bye-

Thanks man
Μου είναι αρκετά ευκολο να είμαι εδώ, το μόνο που με στεναχωρεί είναι που μου λείπουν μερικά πρόσωπα. Κατα τα άλλα πάντα αισθανόμουν πιο άνετα εδώ, μακριά απο τους παραλογισμούς του ελληνικου κράτους...

Ακόμα μια λίγο ηλίθια ερώτηση.
Μπορώ να περάσω στο iPhone mp3 που έχω κατεβασμένα στο PC, μέσω του iTunes ή πρέπει να τα έχω όλα αγορασμένα?

Απάντηση: Re: 3G ή 3GS?

εγώ απο Blackberry το γύρισα σε iPhone και φαντάσου έχω δεκάδες email καθημερινά να διαβάζω λόγω δουλειάς. Ασε που τις εφαρμογές που έχει το iPhone δεν τις έχει το BB.

Ενας φίλος μου έδειχνε το i του και αν κατάλαβα καλά δεν είχε την δυνατότητα να δει τα συνημμένα (π.χ. word - xls, pps κλπ), ισχύει? Γιατί στο ΒΒ μου αυτά είναι "αυτονόητα"... (δεν νομίζω να το είχε "σπάσει").

@AlexTheodin πραγματικά σε ζηλεύω που έφυγες από την μπανανία... Εχω συγγενείς εκεί, και έχω πάει, άλλος πλανήτης... Σε ποιο μέρος - πόλη είσαι?

όχι δεν έχεις καποιον περιορισμό στο να περάσεις τα mp3s, όπως και με τα videos.

Re: Απάντηση: Re: 3G ή 3GS?

Ενας φίλος μου έδειχνε το i του και αν κατάλαβα καλά δεν είχε την δυνατότητα να δει τα συνημμένα (π.χ. word - xls, pps κλπ), ισχύει? Γιατί στο ΒΒ μου αυτά είναι "αυτονόητα"... (δεν νομίζω να το είχε "σπάσει").

@AlexTheodin πραγματικά σε ζηλεύω που έφυγες από την μπανανία... Εχω συγγενείς εκεί, και έχω πάει, άλλος πλανήτης... Σε ποιο μέρος - πόλη είσαι?

word - excel - pps attachment σε e-mail μπορει να ανοιξει το iphone και χωρις σπασιμο

Re: Απάντηση: Re: 3G ή 3GS?

Ενας φίλος μου έδειχνε το i του και αν κατάλαβα καλά δεν είχε την δυνατότητα να δει τα συνημμένα (π.χ. word - xls, pps κλπ), ισχύει? Γιατί στο ΒΒ μου αυτά είναι "αυτονόητα"... (δεν νομίζω να το είχε "σπάσει")...

Να κάνεις Save τα Attachment δεν μπορείς μόνο σε "αγνό μηλαράκι" αλλά ότι μπορείς να βλέπεις βλέπεις άνετα (όπως προαναφέρθηκε κιόλας)