panosxgr said:Τώρα όσον αφορά τις Plasma, θα σου πρότεινα..., αλλά θα πρέπει να ανέβεις στην τιμή, οπότε...Από αυτές που σου ανέφερα, απλά να σου πω ότι το μοντέλο της Toshiba, στις 32in, εδώ στην Αγγλία έχει σαρώσει όλα τα βραβεία και τα πρωτεία στα συγκριτικά tests.
Rivers said:Συγνωμη ρε Πανο αλλα που ακριβως εχει σαρωσει βραβεια η Toshiba?
Εχω δει τα What HiFi, Τ3 , Stuff , Home Cinema Choice και πουθενα δεν βγηκε καλυτερη. Συγκεκριμενα στο HCC καλυτερη βγηκε η 32S2010 και δευτερη η 32WL66 και οι δοκιμαστες ειπαν οτι παρολη την διαφορα στην τιμη (Toshiba αρκετα φθηνοτερη) η Sony αξιζει τα λεφτα και με το παραπανω.
panosxgr said:Οπότε μάλλον τα ίδια λέμε πάνω κάτω :ernaehrung004:
Κώστας Ποτακίδης seven said:Υ.Γ Δεν θα ξέρουμε που να κρυφτούμε αν μια μέρα μπουν οι γυναίκες μας και διαβάσουν όλα αυτά που γράφουμε γι αυτές.
Μα καλά, όλες συνεννοημένες είναι; Η δικιά μου (από Σεπτέμβρη) γυναίκα κόλλησε στις 37" για μια απόσταση 3,5 μέτρα (3,8 από τοίχο σε τοίχο). Άρχισα και 'γώ λοιπόν το ψηστήρι και την κατάφερα στις 42" (δεν πάει πιο πάνω και το βαλάντιο).ChristosD said:H απόσταση θέασης θα είναι γύρω στα 4,5 μέτρα, αλλά το κακό είναι ότι θα έχω μαζί μου και τη γυναίκα η οποία δεν θέλει με τιποτα πάνω απο 42" tv και έχουμε σκοτωθεί 100 φορές μέχρι τώρα:violent-smiley-030:
Συμφωνώ και 'γώ. 42" είναι καλές πιστεύω.panosxgr said:Κοίτα, βασικό είναι αν θέλεις να την κρεμάσεις στον τοίχο ή όχι. Γιατί αν πας τελικά για οπίσθιας προβολής, τότε θέλεις λίγο χώρο εκεί που θα την βάλεις, αλλά θα απολαμβάνεις με άλλο μάτι! Αν θέλεις επιτοίχια, τότε θα κινηθείς αναγκαστικά σε κατηγορία LCD / Plasma. Πάντως 4,5μ μου φαίνονται πολλά για να πας σε 37 ίντσες. Με 40 και πανω θα είσαι μια χαρά πιστεύω.
:violent-smiley-030::twoguns::slapface::violent-smiley-008::dead::violent-smiley-011:panosxgr said:Οσο για την γυναίκα, πολύ απλά πες της ότι όπως εσύ δεν ανακατεύεσαι στην κουζίνα της, να μην ανακατεύεται κι αυτή εκει που δεν ξέρει![]()
![]()
Ήμουν στο ίδιο δίλημα με 'σένα. Κατέληξα (μάλλον) στην plasma LG 42PX4R ή την LG 42PC3R. Την πρώτη την έχω ψιλοδεί και μου άρεσε (απ' ότι θυμάμαι) αυτό που είχα δει. Η δεύτερη είναι ο αντικαταστάτης της πρώτης αλλά δεν την έχω δει. Τέλη Αυγούστου - αρχές Σεπτέμβρη που θα αγοράσω τηλεόραση θα δω και τις δύο και θα καταλήξω στην καλύτερη για μένα. Το καλό είναι ότι διαβάζω μόνο καλά λόγια για αυτές τις δύο τηλεοράσεις.ChristosD said:Δεν θα την βάλω στον τοίχο. Η γυναίκα γρινιάζει γιατί η tv θα πιασει πολυ χώρο στο σαλόνι και δεν θα βάλει τα διάφορα ε´πιπλα που θέλει. Οτι δεν ξέρει δεν ξέρει όμως γιαυτό γρινιάζει. Καταλαβες τι έχω πάθει φίλε με 1700 ευρώ προσπαθώ να βρώ κάτι ανάμεσα σε 37"-42" με τα καλύτερα δυνατον χαρακτηριστικά.
ChristosD said:Απο την αλλη παλι υπάρχει η πιθανοτητα να αργησω να μπω στο καινουριο σπιτι ( αντι για Σεπτεμβριο θα μπω Δεκεμβριο ) οποτε λεω να περιμενω...
ChristosD said:Μήπως έχει κάποιος την samsung LE37R72 να μου πει εντυπώσεις και τιμή???
ChristosD said:Ακόμα αντιμετώπισα διάφορους πωλητές οπου ο καθένας έλεγε τα δικά του, μιας και ολοι τους δεν ηταν απλοι αλλα "φανταστικοι" πωλητες, ο ενας ηταν και ηλεκτρονικος:violent-smiley-030: , ο αλλος γεννηθηκε με μια τηλεοραση στα χερια:violent-smiley-030: , ο αλλος εμενε απεναντι απο το εργοστασιο που τις εβγαζε:violent-smiley-030: , ο αλλος ηταν εκει οταν τις δοκιμαζαν:violent-smiley-030: ... απιστευτο!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.