3play προσθήκη VDSL

Το ανέφερε λίγα ποστ πιο πάνω ο πιροβολα. Δες λίγο γιατί από κινητό.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Νομίζω ίδια είναι φίλε. Σήμερα ο τεχνικός του ΟΤΕ μου είπε ότι στην περιοχή μου που θα συνδεσουν τις καμπίνες. Δηλαδή στον διπλανό δρόμο. Μου είπε ότι δεν ανήκω σε εκείνη την καμπίνα άρα δεν θα πάρω vdsl από καμπίνα. Γνωρίζετε κάτι; Δηλαδή θα συνδεσουν τις καμπίνες και ενδέχεται να είμαι στα 30 μέτρα και να παίρνω από αστικό κέντρο;

αν η οικια σου ειναι στη ζωνη των 500μ γυρω απο το ακ θα παιρνεις απο ακ αρα θα εχει ηδη διαθεσιμοτητα.

δεν ειναι κατι που μπορεις να αλλαξεις. αν η πισω απο σενα πολυκατοικια ανηκει στη ζωνη περα απο 500 θα παρει απο καμπινα και σε λιγο και και vectoring vdsl.

Εγώ είμαι κοντά στα 1000 μέτρα από το αστικό κέντρο και μου δίνουν vdsl απο αστικό κέντρο κάπου στα 18-25. Adsl συχρονιζω 9-10. Δεν είμαι στην ζώνη των 500 μέτρων. Τι γίνεται σαυτην την περίπτωση;

Για νεο κοσμο ξερετε ποτε θα εχει vdsl ειναι vodafone τα καφαο αρα vdsl vectoring θα παρει η νοβα αλλα απο βονταφον η κοσμοτε και ξερουμε ποτε η υπαρχει καπου που μπορω να μαθω σαιτ κτλπ. Ευχαριστω.

τι παροχο εχεις τωρα?

αν θες την γνωμη μου κακως εβαλες με αυτες τις συνθηκες vdsl.

αν εισαι τοσο μακρυα τοτε με την αναβαθμιση των καμπινων λογικα θα μπορεις να αλλαξεις (βεβαια σε αυτην την περιπτωση θα εισαι μεσω του δικτυου οτε αλλα δε σε νοιαζει εσενα σαν τελικο χρηστη)

Είμαι βονταφονε και παλεύω να πάω σε φορθνετ vdsl.ας έχω αρχικά 20-25 και μέχρι τέλος του έτος θα ενεργοποιησουν τις καμπίνες. Τότε θα με βάλουν σε καμπίνα η θα συνεχίσω να είμαι συνδέμενος στο αστικό κέντρο?

Η φορθνετ μου δίνει vdsl Λλα δεν ξέρει πόσο Θα συχρονιζω. Απλά κάνει κάτι μαμουνιες η βονταφονε κι μου καταργησε την γραμμή και την επανασυνδεει και τωρα ξανά αίτηση σε φορθνετ. Είναι η τρίτη αίτηση που κάνω.

σαλατα τα εκανες και συ

βαλε μια adsl και μολις μπει η καμπινα σου βλεπεις. σιγα την ταχυτητα που σου διν ει τωρα η vdsl

Πάω σε φορθνετ τώρα γιατί έκανε ανατιμολογηση η βονταφονε. Ώστε να μην πληρώσω μετά πέναλτι και να συνδυασω το σκέτο σπορτς πακ που έχω με τριπλι πλέι και να μου βγει πάλι στα ίδια λεφτά περίπου.

Καλησπέρα ,
Μετα απο αναμονή περίπου μιας εβδομάδας , μου ήρθε πριν λίγο μνμ ότι ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία VDSL που έχω ζητήσει...
Συνδέοντας το ZTE που μου στάλθηκε διαπιστώνω στις ρυθμίσεις του Router τις εξής μετρήσεις...
Actual Rate (833/13311) & Attainable Rate (823/15672) ...
Τι μπορεί να συμβαίνει ???

Με πόσο συνδέθηκε και από αστικό κέντρο ή καμπίνα;

Προχθές αίτηση, σήμερα vdsl από καμπίνα.
Το modem router δεν έχει προλάβει να έρθει.
Απίστευτη η Nova. Αρκεί και η ταχύτητα της γραμμής να είναι αντίστοιχη.
Το ping σε interleaved mode με το ίδιο adsl modem στον ίδιο server πήγε από 16 στα 23ms.

Στάλθηκε από το X5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: 3play προσθήκη VDSL

Δεν ξέρω αν είναι απο αστικό κέντρο η καμπίνα η σύνδεση...
Οι ταχύτητες που αναφέρω είναι με το που συνδέθηκα...Με το Speedtest που δοκίμασα τώρα μου δίνει Download 11,37 & upload 0,70 :furious3: