3play προσθήκη VDSL

6589167877.png

Χωρίς λόγια....

απο καμπινες περνετε?εμενα ο τεχνικος του οτε μου ειπε οτι τον χειμωνα οι καμπινες που θα ενεργοποιηθουν που ειναι στα 30 μετρα μου δεν θα μου δωσουν vdsl και θα παιρνω απο αστικο κεντρο που ειμαι στα 1000 μετρα,ισχυει κατι τετοιο?

Απάντηση: Re: 3play προσθήκη VDSL

εγω δεν παιρνω απο καμπινα ,αλλα ειμαι σχετικα κοντα στα κεντρικα του οτε

DJYuUB.jpg

ειλικρινα στην ζωη μου δεν ζηλευω κανενα και κανενα αγαθο...αλλα αυτη την ταχυτητα την ζηλευω...και θα ηθελα να την εχω...που μας καταντησε το ιντερνετ...το πινγκ το παρατηρησατε πριν και τωρα αν αλλαξε?γιατι νομιζω δεν αλλαζει και πολυ...και το πινγκ ειναι πολυ βασικο με σερβερς και τετοια...

Απο τα στατιστικα της γραμμης σου.
Αν εχεις attainable download rate κοντα στα 100 Mbps, τοτε σιγουρα παιρνεις απο καμπινα (αν δεν εισαι αγκαλια με το ΑΚ του ΟΤΕ).

Ξέρει κανεις να μου πει κατι εγω εχω αστικο κεντρο νεου κοσμου ,οπτικές. Ίνες εβαλε η βονταφον εχουν τελειώσει τα έργα.ολα τα καφαο δεν λειτουργούν το δικο μου ειναι απεναντι δουλεύει,ρωτησα εχθές και η βονταφον μου δινει γραμμη.σημερα ρωτησα τον οτε το ιδιο ,η νοβα γιατι μου λέει οτι σε μερικες μερες ισως σε 1 μηνα μπορει και παραπανω και αμα θελει σε αυτη την περιοχη και αν παρει ολα τα καφαο μπορεί να παρει μόνο 8 και αμα θελει και δεν ξερει τι θα γινει .σε αλλες ομως περιοχες εδωσε .ξερετε τιποτα .θα δωσει σε νεο κοσμο ,θα κανει καιρο να μπει .να φυγω να παω οτε .τι να κανω βοηθηστε με παρακαλω.

Με αγχωσες μονο και μονο διαβαζωντας το ποστ σου
γιαυτο τραβα προς κοσμοτε και με την ληξη του συμβολαιου ξανασκεψου παλι για νοβα....

Το ζήτημα δεν ειναι που θα παω αλλα το αν εχει φαληρει η νοβα και δεν παρέχει πια υπηρεσίες,γιατι ετσι που το παει θα κλεισει και τα discovery οπως κανει και ο οτε .εγω το μονο που θελω αν ξερει κανεις τι θα κανει με την vdsl ,αν δεν εχει σκοπο να μην πραξει τιποτα τοτε ξερω εγω τι θα κανω .και υπάρχει καπου που μπορουμε να δουμε πια καφαο ειναι ενεργα η ποιες περιοχές δουλεύουν.κάποιος χαρτης ας πουμε .

Υπάρχει χάρτης με καμπίνες κι καφαο στην σελίδα adsl.gr

Sent from my iPhone using Tapatalk