3play προσθήκη VDSL

dalas

Senior Member
31 May 2008
495
Εγώ έβαλα το καινούργιο ρουτερ και σε ταχύτητα που συχρονιζω είναι παρόμοια. Γύρω στα 20-21 vdsl δεν είναι πολύ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

dalas

Senior Member
31 May 2008
495
Ναι πολύ λίγο. Κέντρο Θεσσαλονίκη. Εσένα φίλε σε συνδεσαν τελικά; Και αν ναι σε τι ταχύτητα?

adok13

AVClub Addicted Member
16 July 2008
1,302
παιδια επειδη ειμαι λιγο ασχετος. μπαινω στο site της nova να δω για διαθεσιμοτιτα vdsl και δινοντας τον τηλ. μου αριθμο μου γραφει οτι μπορω να βαλω vdsl εως 50 mbps.αυτο σημαινει οτι θα παιρνω απο kv και οχι απο αστιο κεντρο;επισης στη wind , vodafone και cyta εβαλα διευθυνση και μου εβγαλε οτι δεν ειναι διαθεσιμη η υπηρεσια,γινεται αυτο;μηπως στο site της nova μου λεει μα**κιες;

dalas

Senior Member
31 May 2008
495
Στο site δεν σου λέει από που θα πάρεις αλλά λογικά από αστικό κέντρο σου δίνει. Και όσο πιο μακρυά τόσο πιο χαμηλά.

AKISKDG

AVClub Enthusiast
25 July 2011
815
Ναι πολύ λίγο. Κέντρο Θεσσαλονίκη. Εσένα φίλε σε συνδεσαν τελικά; Και αν ναι σε τι ταχύτητα?

Εγώ ακόμα περιμένω, σε15 μέρες κλείνω τους δύο μήνες και κάθε φορά που Στέλνω μήνα, μου απαντούν πως η διαδικασία είναι σε εξέλιξη και είναι θέμα του ΟΤΕ η ολοκλήρωση της..

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

adok13

AVClub Addicted Member
16 July 2008
1,302
υπαρχει καποιος που ειχε 3play kai προσθεσε vdsl και να του καναν την προσφορα με τα 5 ευρω;

adok13

AVClub Addicted Member
16 July 2008
1,302
πως φιλε μου;
σε πηραν αυτοι τηλεφωνο η πηρες εσυ σε καποιο νουμερο;

dalas

Senior Member
31 May 2008
495
Με νέα αίτηση. Αλλά νομίζω το δίνουν 5 σε συνδρομητές τριπλι πλέι. Εσένα τι σου λένε;

adok13

AVClub Addicted Member
16 July 2008
1,302
εγω μπηκα στο my account και μου εγραφε για προσθεσω την υπηρεσια vdsl με 10 ευρω.
ρωτησα και τα παιδια απτο support , και περιμενω να με παρουν τηλεφωνο.και στο site 5ευρω γραφει αλλα ισχυει για νεους συνδρομητες μαλλον.

dalas

Senior Member
31 May 2008
495
Όπως θέλουν και οπότε θέλουν προσφέρουν ότι θέλουν . σκοπός είναι να είσαι κοντά σε αστικό κέντρο ή να είναι ενεργοποιημενη κάποια καμπίνα κοντά σου ώστε να πάρεις καλή ταχύτητα. Τότε αξίζει. Τώρα πόσο συχρονιζεις; Τι πακέτο έχεις και πόσα δίνεις?

adok13

AVClub Addicted Member
16 July 2008
1,302
οποτε μπορει να μου το δωσουν και σε μενα με5 ευρω.εχω 3play full pack.η καμπινα ειναι καινουργια και εχει μπει ακριβως στην απο πανω γωνια απο το σπιτι μου και τον 3ψηφιο αριθμο που εχει και ο κατανεμητης μου.δεν ηξερα οτι εχει μπει γιατι εμενα γλυφαδα.μπηκα εχθες στο site της nova να ελεγξω διαθεσιμοτητα και μου εβγαλε οτι η υπηρεσια ειναι διαθεσιμη εως 50mbps.
τωρα εχω 9 download kai 0.7 upload.

dalas

Senior Member
31 May 2008
495
Φίλε αν έχει το ίδιο νούμερο η καμπίνα με το κουτάκι στην οικοδομή σου και πραγματικά χρειάζεσαι το vdsl βάλτο με κλειστά μάτια. Αλλά παρτο 5 . Τώρα μιλούσα και μου είπαν το έχουν 5 σε προσφορά.
Ρώτα αν η καμπίνα είναι εν ενέργεια ή ανενεργη και θα συνδεθεί κάποια στιγμή.

algedan

AVClub Addicted Member
9 October 2008
1,627
Εμένα με πήραν αυτοί τηλέφωνο, πριν 2μηνο, και μου το προσέφεραν με 4 ευρώ (το ρώτησα ξανά αν ήταν στα 4 ευρώ και μου το επιβεβαίωσαν). Δεν το έβαλα γιατί θα πήγαινα για 24 μήνες ενώ τώρα το Φεβρουάριο λήγει η δέσμευση και σκοπεύω να "υποβαθμιστώ" σε 2play+vdsl, τότε θα δω τι τιμή μου προσφέρουν. Τώρα 3play + nova full pck χωρίς κινητά.

adok13

AVClub Addicted Member
16 July 2008
1,302
σε ποιο τηλεφωνο τους πηρες;εχει μεγαληαναμονη γιατι ειμαι στη δουλεια και δε θελω να χρεωθω πολυ.

dalas

Senior Member
31 May 2008
495
Καλό θα είναι να γράφετε και τι τιμές έχετε στα προγράμματα για να γίνονται συγκρίσεις και να ενημερωνομαστε ώστε να γνωρίζουμε 5 πράγματα.