3play προσθήκη VDSL

13831. Από σταθερό νόβα έχει μικρή χρέωση. Από άλλο σταθερό μην τυχόν και πάρεις. Αν δεν έχεις σταθερό νόβα ζήτα από το τσατ του φασεμπουκ να σε καλεσουν.

@dalas
Εγώ έχω 24αρι ιντερνετ+ απεριόριστα σταθερά + Novasports all + novacinema all + multiview στα 43,49, δεν έχω καθόλου κινητά.

Vdsl + απεριοριστα σταθερα και κινητά + σπορτ πακ 48.49 . Ταινίες και multiview δεν με ενδιαφέρουν. Στο Facebook γρήγορα σε απαντούν. Ζητά να σε καλεσουν.

εγω εχω 24αρι ,full pack ,απεριοριστα κινιτα στα 43 ευρω και θελω να προσθεσω vdsl

μου εδωσαν και εμενα τελικα με 5 ευρω το vdsl.
μου ειπαν θα ενεργοποιηθω σε περιπου 15 μερες.
τοσο πολυ χρειαζεται για να γινει η αλλαγη;

μου εδωσαν και εμενα τελικα με 5 ευρω το vdsl.
μου ειπαν θα ενεργοποιηθω σε περιπου 15 μερες.
τοσο πολυ χρειαζεται για να γινει η αλλαγη;
Εγώ ένα μισή μήνα και ακόμα περιμένω

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Vdsl + απεριοριστα σταθερα και κινητά + σπορτ πακ 48.49 . Ταινίες και multiview δεν με ενδιαφέρουν. Στο Facebook γρήγορα σε απαντούν. Ζητά να σε καλεσουν.
Εγώ τ ην ίδια τιμή με το φουλ πακέτο όμως και multiview

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ίσως πιεσω κάποια στιγμή για μουλτιβιου. Ταινίες τις κατεβάζω σε HD και 4Κ με Dolby ήχο.

Σε 8 εργάσιμες το μόνο κακό είναι ότι δεν μπόρεσα να αποφύγω την χρέωση 21 ευρώ τα τέλη.

Προτίμησα το 21 ευρώ + 5 ευρω το μήνα για ταχύτητα 4996/49999 kbps από το 7-8 που είχα πριν
με τα κολλήματα και με το δεν επαρκή η ταχύτητα στο On Demand.

Last edited:
Mπαινοντας στο site της νοβα ειδα οτι πλεον μπορω να βαλω vdsl. Αφου τοσο καιρο δεν υπηρχε vdsl στην περιοχη μου 100% θα περνω απο καμπινα?

Αν είσαι συνδρομητής της φορθνετ μπορώ να σου πω αν παίρνεις από καμπίνα η αστικό κέντρο.

Mπαινοντας στο site της νοβα ειδα οτι πλεον μπορω να βαλω vdsl. Αφου τοσο καιρο δεν υπηρχε vdsl στην περιοχη μου 100% θα περνω απο καμπινα?

Εξαρτάται από το εάν στην περιοχή σου έχει επεκταθεί το νέο δίκτυο του ΟΤΕ.
Που βρίσκεσαι και πόσο απέχεις περίπου από το ΑΚ;

Εξαρτάται από το εάν στην περιοχή σου έχει επεκταθεί το νέο δίκτυο του ΟΤΕ.
Που βρίσκεσαι και πόσο απέχεις περίπου από το ΑΚ;
Όταν λες "το νέο δίκτυο του ΟΤΕ" εννοείς αν έχουν τοποθετεί νέες καμπίνες;

Δεν μενω Αθηνα. Πριν λιγους μηνες εβαλαν τις νεες καμπινες του Οτε. Απο το κεντρο του οτε ειμαι πανω απο 1000μετρα.

Εμένα έχουν Μπέι καμπίνες αλλά είναι τις βονταφον και κάποιοι έχουν συνδεθεί από την βονταφον . εμείς ξέρει κανείς ποτέ θα μπούμε από την νόβα.