3R USB by Ideon Audio

Απάντηση: Re: 3R USB by Ideon Audio

Ειτε λιγότερο ειτε περισσότερο, ανάγκη θα υπάρχει για το 3R.

Εγώ το άκουσα σε τρομερό συγκριτικό που πάτησε "βαρύ" όνομα και με έπεισε.

Γράψε το σύστημα που το άκουσες για να καταλάβουμε κ εμείς. :a0210:

πλάκα-πλάκα, κανένας δεν άκουγε bit-perfect από το USB dac του,
ακόμα και με τα ακριβά USB καλώδια,
παραμύθια μας λέγανε κάποιοι για να ζηλέψουμε
:drool1:

Απάντηση: Re: 3R USB by Ideon Audio

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι με συσκευές όπως το 3R δε θα βγει άκρη με ένα απλό Α/Β. Πρόκειται για συσκευή που σχετίζεται με τον εκάστοτε usb receiver ενός dac και την υλοποίησή του. Άλλα dac θα το έχουν περισσότερο και άλλα λιγότερο ανάγκη.

Η αναφορά μου σε Α-Β αφορούσε την δοκιμή του σε σχέση το ifi usb power πού έχω στη κατοχή μου και τη τροφοδοσία του usb to i2s jlsounds

Re: Απάντηση: Re: 3R USB by Ideon Audio

Γράψε το σύστημα που το άκουσες για να καταλάβουμε κ εμείς. :a0210:

το έχω ξαναγράψει: Από την μια μεριά είχαμε iPurifier2 + 3 x USB Regen και από την άλλη είχαμε το 3R μόνο του. Το 3R έπαιξε καλύτερα.

Θέλω να σας πληροφορήσω ότι μπορείτε να έρθετε για καφεδάκι και ακρόαση στην έδρα μας στο Χαλάνδρι http://www.ideonaudio.com/contact-ideon-audio.html

Σαββατο πρωι 10-14
Δευτερα & Τεταρτη ιδια ωρα
και Τριτη 17 - 20 απογευμα

κερνάμε και μπισκοτάκα :2thumb22sup:

μπραβο βρε Βασιλη
το τσιμπισα
το ταπεινο μου συστηματακι εγινε Τοπ εκτος των αλλων
ιδιαιτερη εντυπωση μου εκανε πως ανασκουμπωσε
και τον κακο ηχο των γιουτιουμπι ...

Να ρωτησω.............εχω τo M2Tech (Hi Face) το πρωτο..... http://www.m2tech.biz/en/hiface.html
Ειναι κατι αναλογο? Μπορω να το αντικαταστησω με το 3R USB ? Κεδριζω/χανω κατι?
Το ντακ μου δεν εχει usb εισοδο, αν παιζει ρολο.

Δεν είναι το ίδιο,όχι.
Αυτό μπαίνει ενδιάμεσα από PC-dac και το dac πρέπει να έχει οπωσδήποτε USB είσοδο.
Στην δική σου περίπτωση μπαίνει πριν το M2Tech.

Για να καταλαβω.............. οι ακροασεις γινονται με NAS -> Squeze Box Touch -> και με coaxial στο ντακ της Lynfdorf.
Αν θελω να ακουσω απο πισι, youtube κυριως, τοτε παω με Hiface που βγαζει coaxial και παει στο ντακ.
Υπαρχει λογος για προσθηκη του 3R ??

Με το παρόν σετάπ σου εγώ θα το έπαιρνα αν είχα λειτουργικό πρόβλημα,λόγω μακριών καλωδίων πχ .
Για τα υπόλοιπα θα μιλήσω όταν το δοκιμάσω,κάποιο κομμάτι θα κάνει τις βόλτες του κι από δω,δεν μπορεί.

Θα καταλάβετε όταν το θα βάλετε πάνω ,, και θα σας εξηγήσω γιατί το πράγμα κάνει δουλίτσα ...

χαλαρά ,

απλά θα καταλάβετε ότι οτι το πικάπ πέθανε ,,,

:afro: