3R USB by Ideon Audio

οπότε καλά κάνω κι εγώ που ακούω τα αγαπημένα μου MP3 από το κινητό μου, που είναι fanless και τίγκα στα παλμοτροφοδοτικά χαμηλής κατανάλωσης :aktion033:

O "ηλεκτρικός" θόρυβος που παράγεται από το ανεμιστηράκι [...]

Γιώργο,το έχουμε επίτηδες δοκιμάσει σε μηχάνημα με πολύ ακουστό και σπαστικό ηλεκτρικό θόρυβο από φουρφούρια,σκληρούς δίσκους,κλπ.
Τα έκοψε όλα,δεν ακουγόταν κιχ.Δυστυχώς δεν έχω πετύχει άλλο για να ζευγαρώσω δοκιμή και να επιβεβαιώσω.
Συμφωνώ πάντως,όλα δείχνουν πως το κάνει όπως λες.

Γιώργο,το έχουμε επίτηδες δοκιμάσει σε μηχάνημα με πολύ ακουστό και σπαστικό ηλεκτρικό θόρυβο από φουρφούρια,σκληρούς δίσκους,κλπ.
Τα έκοψε όλα,δεν ακουγόταν κιχ.Δυστυχώς δεν έχω πετύχει άλλο για να ζευγαρώσω δοκιμή και να επιβεβαιώσω.
Συμφωνώ πάντως,όλα δείχνουν πως το κάνει όπως λες.

Πολύ σημαντικό το γεγονός ότι το 3R εκμηδενιζει τον θόρυβο που παράγεται από τα λοιπά περιφεριακά

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 3R USB by Ideon Audio

το δικο μου ειναι φανλες.
Ειναι υβριδικο,ταμπλετ-λαπτοπ χωρις ανεμιστηρακια.
Ρε με το τσιγκελι θα σας τα βγαζουμε?????:twoguns:

Τι μαρκα??

Απάντηση: Re: Απάντηση: 3R USB by Ideon Audio

Μία πιο πρακτική.λύση είναι να έχουμε fanless laptop

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν ξερω για fanless, αλλα εγω οταν ακουω χωρις 3R αισθανομαι... funless

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 3R USB by Ideon Audio

Δεν ξερω για fanless, αλλα εγω οταν ακουω χωρις 3R αισθανομαι... funless
Κάτσε γιατί βγαίνει και η δεύτερη έκδοση βελτιωμένη....ισως να.μην γυρίζει το ανεμιστηρακι τότε

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 3R USB by Ideon Audio

Εχεις εξελιχθεί σε fan boy :P

Να τος και ο δρυιδης.
Δε μου λες εσυ, στη φωτο στο αβαταρ σου, προβατινα εχεις στη χυτρα?
Πα'να φαμ' boy :p

Απάντηση: Re: 3R USB by Ideon Audio

Παιδιά υποθέτω λετε για ανεμιστηρες σε laptop; σωστα;

Για να μην τα μπερδεύουμε,αναφέρθηκε κάπου θόρυβος από ανεμιστήρια,αλλά φυσικός θόρυβος.
Παρακάτω όμως μιλάμε για τους ηλεκτρικούς θορύβους που παράγουν πολλές φορές αυτοί οι διαόλοι (και σε desktop επίσης,δεν εξετάζουν μέγεθος και διαμόρφωση αυτά) μαζί με τους μηχανικούς σκληρούς δίσκους,κλπ. και που περνούν στο σήμα.

εγω παντως με το 3r σε εναν υπολογιστη με πολλα φουρφουρια....ακουσα πολυ εντονα-ενοχλητικα τα φουρφουρια και τον σκληρο!!!...με το ifi iusb πρεπει να πλησιασω κοντα στο ηχειο σχεδον κολλητα.

οποτε εαν μια τετοια συσκευη πρεπει να μειωνει τους θορυβους το 3r δεν κανει καλη δουλεια.
Εαν ομως πρεπει να βγαζει οτι του δινεις...δλδ σου λεει αληθειες σου βγαζει αδυναμιες....τοτε κανει καλυτερη δουλεια.

στο raspeberry ειναι αλλιως τα πραγματα διοτι δεν υπαρχει ανεμηστηρας. θα το ξανακανω μια μικρη συγκριση να δω τι παιζει με σιγουρια.

Στο Αbsolute sound ( ένα απο τα μεγαλύτερα περιοδικά παγκοσμίως ) του Νοεμβρίου θα υπάρξει αφιέρωμα στο Digial Audio ,,,

το 3R USB θα έχει την τιμητική του ..

αναμείνατε ...

εγω παντως με το 3r σε εναν υπολογιστη με πολλα φουρφουρια....ακουσα πολυ εντονα-ενοχλητικα τα φουρφουρια και τον σκληρο!!!...με το ifi iusb πρεπει να πλησιασω κοντα στο ηχειο σχεδον κολλητα.

οποτε εαν μια τετοια συσκευη πρεπει να μειωνει τους θορυβους το 3r δεν κανει καλη δουλεια.
Εαν ομως πρεπει να βγαζει οτι του δινεις...δλδ σου λεει αληθειες σου βγαζει αδυναμιες....τοτε κανει καλυτερη δουλεια.

στο raspeberry ειναι αλλιως τα πραγματα διοτι δεν υπαρχει ανεμηστηρας. θα το ξανακανω μια μικρη συγκριση να δω τι παιζει με σιγουρια.
Με όλο το σεβασμό, δεν μπορείς να αντιληφθείς ότι αυτό που λες δεν έχει σχέση με το 3R?

Δεν μπορεί να κάνει το 3R το δίσκο σου να δουλέψει περισσότερο και άρα να κάνει περισσοτερο θόρυβο.

Επίσης το ανεμιστήρι του laptop/pc κλπ όταν γκαζώνει σημαίνει συνήθως ότι κάτι ζητάει παραπάνω cpu εκείνη τη στιγμή. Επίσης δύσκολο να το προκαλεί αυτό ένα usb hub όπως το 3R εκτός και αν παει κατι λάθος με το μηχάνημα σου.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

βρες μου ενα περιοδικο που κανει συγκριση α β και κραζει ειτε το ενα ειτε το αλλο και τοτε θα αρχιζω να πιστευω σε περιοδικα.

Με όλο το σεβασμό, δεν μπορείς να αντιληφθείς ότι αυτό που λες δεν έχει σχέση με το 3R?

Δεν μπορεί να κάνει το 3R το δίσκο σου να δουλέψει περισσότερο και άρα να κάνει περισσοτερο θόρυβο.

Επίσης το ανεμιστήρι του laptop/pc κλπ όταν γκαζώνει σημαίνει συνήθως ότι κάτι ζητάει παραπάνω cpu εκείνη τη στιγμή. Επίσης δύσκολο να το προκαλεί αυτό ένα usb hub όπως το 3R εκτός και αν παει κατι λάθος με το μηχάνημα σου.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

εισαι ευπροσδεχτος να ερθεις μονος σου να το διαπιστωσεις. σου ειπα τι παρατηρω...τωρα εαν νομιζεις οτι δεν γινεται αμα θες ελα να ακουσεις. δεν ειπα οτι γινεται οταν γκαζωνει. μιλησα για σταθερο υπολογιστη που εχει πολλα φουρφουρια. Παντα τα ακουω...και ο σκληρος οταν δουλευει ακουγεται και αυτος....με το 3r ακουγονται ολα ευκολα....με το iusb δεν τα ακουω.

εφοσον αλλαζω εναν κρικο μονο και με την μια περιπτωση ακουω και με την αλλη δεν τα ακουω εχει να κανει καθαρα με το 3r. το ιδιο μηχανημα το ιδιο συστημα ο ιδιος χωρος .... στο ενα ακουγεται ο θορυβος απο μεσα στο αλλο οχι. δεν θες να το πιστεψεις; το σεβομαι.οφειλα να το πω σαν χομπιστας χωρις δολο και χωρις να θελω να πω κατι περαιτερω.

2 λόγια για το 3R PLUS ...

καθετι καλό γίνεται καλύτερο ..

αυτό προέκυψε φυσικά απο μεγάλη ενασχόληση με τα υλικά ,,

υλικά που πέρσυ δεν υπήρχαν , η απλά κάνανε το δοκίμιο εξαιρετικά ασύμφορο,

2 σημαντικά στοιχεία ως αναφορά τα υλικά κυκλόφορησαν πρόσφατα ,, , new reg from Texas στο 1.1 βολτ για τον πηρήνα του τσιπ , ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ speq ... και νεός ταλατώντης με επισης καταπληκτικά χαρακτηριστικά σε επίπεδο femto

αυτά ....

θα τα πόυμε εκτενέστερα εν την πορεία

:Banane0: