4.4.2 Flash Player

giannakos

New member
29 March 2014
6
Καλησπερα , ξερω οτι το θεμα ειναι αρκετα συζητημενο αλλα προσωπικα δεν εχω καταφερει να βρω λυση
Προσπαθω εδω και καμια βδομαδα να βαλω το flash player για την 4.4.2 κ δν τα καταφερνω
Η καλυτερη λυση απο οτι ειδα ειναι dolphin-jetpack-hack flash αλλα δν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μου ενεργοποιειται ο flash
Προσπαθω να δω livestreams απο αθλητικα σιτες και μ βγαζει να βαλω τον flash κτλ
Καμια λυση παιδες? Ευχαριστω πολυ!

Απάντηση: 4.4.2 flash player

το χω κάνει, το ξέρω αλλά δεν μ' αρέσει ο dolphin. Δεν έχει auto wrap text. Πολύ σημαντικό feature που μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως δεν τους κράζουνε οι χρήστες. Οχι τώρα. Από τότε που βγήκε το android. Μόνο ο Opera έχει.

Αντιθετως εμενα με εχει βολεψει ο dolphin, γιατι μπορω να ανοιξω πολλα tabs με την μορφη που εχω στο desktop.
Ετσι μπορω να δω αμεσα το καθε tab και να το επιλεξω.
Ιδιως για την αναγνωση του forum που ανοιγω πολλα tabs ειναι οτι πρεπει
Ο Next browser εχει αυτην την δυνατοτητα;

Last edited:

Δηλαδή αυτό το κόλπο δεν δουλεύει στην 4.4;
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/101915-Flash-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-Android-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE-%CF%83%CE%B1%CF%82
http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html
Στην 4.1.2 που έχω πάντως δουλεύει μία χαρά, και παίζουν flash όλοι οι browsers που χρησιμοποιώ. Παρότι γράφει ότι είναι μέχρι την 4.0.
Αλλά στην 4.4 από ότι έχω καταλάβει δεν δουλεύει ούτε αυτό;
Αν είναι έτσι είναι λόγος να μην πάω ποτέ στην 4.4. Μία βασική χρήση που κάνω είναι να παίζω πρώτα κάποιες ραδιοφωνικές εκπομπές στον flash player του site τους, και όταν αρχίζουν να παίζουν οι εκπομπές να τις κατεβάζω για να τις ακούσω όποτε θέλω με την ησυχία μου. Κάτι σαν podcasting δηλαδή. Αυτό γίνεται μόνο στον Firefox και στον Chrome. Οι άλλοι browsers δεν έχουν τρόπο να κατεβάζουν το flash αρχείο. Γιατί αν κατάλαβα καλά το μόνο που μπορεί να γίνει στην 4.4 είναι να προστεθεί η δυνατότητα flash player σε ορισμένους browsers όπως στον Dolphin. Αν δεν μπορώ να παίξω flash στον Chrome ή στον Firefox είναι ένας καλός λόγος να μην πάω ποτέ στην 4.4.

Απάντηση: Re: 4.4.2 flash player

Αυτος ο τροπος εμφανισης ειναι αυτος που δεν με βολευει.

Προτιμω τον παρακατω τροπο.
Επιλεγω να ανοιγονται τα tabs στο παρασκηνιο και να μην με πεταει αμεσως στο νεο tab και μετα παω πανω και επιλεγω τα tabs που ανοιξα, εφοσον φαινεται η επικεφαλιδα
Screenshot_2014-04-29-10-09-32.jpg