4 νέα πακέτα OTE TV

επισης αλλη μια αυξηση που ειχε κανει ο οτετβ ειναι το video club που ηταν δωρεαν και μετα το εκανε +5ευρω

Ναι με πολλαπλάσιο υλικό μέσα στο video club και την επιλογή να μην το ενεργοποιήσεις/πληρώσεις.

με αυτη τη λογικη και η nova εχει το 5 στο hd.

Last edited by a moderator:
Έφυγαν τα μηνύματα μελών που με το καλημέρα, πρώτο-δεύτερο μήνυμα, εμφανίστηκαν να αποθεώνουν συγκεκριμένη συνδρομητική πλατφόρμα. Αφαιρέθηκαν και οι απαντήσεις στα μηνύματα αυτά με χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι έχουν κάνει ψωμοτύρι τη λέξη "fanboy", όταν και οι ίδιοι μονίμως γράφουν υπέρ συγκεκριμένης πλατφόρμας.
Ούτε οι μεν ούτε οι δε είναι αποδεκτοί και αυτό είναι σαφές. Συνεχίζουμε στο θέμα μας.

Τελικά η τιμή του ΟτέTV θα πάρει αύξηση στους συνδρομητές της δορυφορικής πλατφόρμας που δεν είναι κάτοχοι γραμμής Οτε, απο 1/9/2013. Το λέει ο νέος λογαριασμός που ήρθε πρόσφατα. Από 24,90 θα γίνει 27,39. Αυτό για το φούλ πακέτο. Επίσης γράφει μέσα ότι μπορεί κάποιος υφιστάμενος συνδρομητής, εάν δεν το θέλει, να παραιτηθεί της συνδρομής του μέσα σε δύο μήνες το πολύ χωρίς να έχει κάποιο πρόστιμο, εάν δεν κάνω λάθος. Το λέω αυτό γιατί η γυναίκα πέταξε το χαρτί που το έγραφε... Σαν δικαιολογία αναφέρουν ότι επειδή αγόρασαν διάφορα δικαιώματα τηλεοπτικά επιβάλλεται μια αύξηση στην τιμή. Επίσης αναφέρει και τα νέα πακέτα καναλιών του ΟΤΕ. Sports pack, cinema pack και κάποια ακόμη που δεν τα θυμάμαι. Εγώ για όλα αυτά λέω: καλή η αύξηση αλλά επιτέλους ας δούμε και μια διαφορά σε πολλά απο τα ζητήματα που δεν έχουν λύση. Είναι απαράδεκτο να υπάρχουν τόσα θέματα πχ. ποιότητα εικόνας, επαναλήψεις προγραμμάτων, μη σωστός ή και καθόλου υποτιτλισμός σε προγράμματα, άθλια περιφερειακά κανάλια που γεμίζουν τις συχνότητες και ρίχνουν το bit-rate. Θα μπορούσαν να ξεκλειδώσουν και το usb έστω για τα ιδιωτικά ελληνικά κανάλια. Είναι γελοίο να αγοράζεις έναν απλό δέκτη ψηφιακού σήματος με ενσωματωμένη λειτουργία pvr και ο δέκτης του Οτε να μην μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο. Ας μεταφερθεί το πόστ στο σωστό τόπικ εάν δεν είναι εδώ η θέση του. Ευχαριστώ.

Ξέρεις τι θα σου απαντήσουν οι φωστήρες εδώ μέσα ότι είσαι μειονότητα και μη ζητάς πολλά οι πιο πολλοί είναι οκ με αυτά που έχουν.

Δυστυχώς με αυτή τη λανθασμένη νοοτροπία δεν μπορούμε να έχουμε τίποτα. Αυτός είναι ο λόγος που κανένας δεν απαιτεί τα αυτονόητα σε αυτή τη χώρα. Αφήνουμε την εταιρεία και την κάθε εταιρεία να κάνει παιχνίδι μόνη της αφού δεν δίνει καμία σημασία στους πελάτες της. Έχω δορυφορική απο το έτος 2000, αγάπησα την δορυφορική πιο παλιά όταν ακόμη οι δήμοι είχαν κέντρα εκπομπής και πιάναμε κανάλια απο Αγγλία, Πολωνία και Γερμανία. Μου άρεσε η ιδέα να έχω όλο τον κόσμο στο πιάτο μου..Δυστυχώς εάν δεί κανείς την ποιότητα στα κανάλια και τα πακέτα του εξωτερικού μάλλον θα στείλει στην πυρά τους ελληνικούς δέκτες και τις συνδρομές τους. Εδώ όμως είναι Ελλάδα και τίποτα δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά γιατί είμαστε η χώρα της αρπαχτής και της απατεωνιάς. Δεν μπορώ να κατανοήσω την λογική των Ελληνικών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών. Προσωπικά δεν καίγομαι κιόλας για τις τρομερές συνάψεις συμφωνιών του ΟΤΕ. Πολύ πιθανό για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια να διακόψω την συνδρομή μου σε δορυφορικό Ελληνικό πακέτο. Εάν πραγματικά έχει στα πλάνα του ο ΟΤΕ να κερδίσει κόσμο και νέους πελάτες τότε ίσως να γυρίσω πάλι. Τώρα εύκολα μπορεί να πεί κανείς: «Όλα αυτά για ένα παλιό-usb;» Είναι πολλά περισσότερα τα προβλήματα αλλά όταν ο άλλος δεν δίνει σημασία τότε εμείς που ζητάμε απλά δεν υπάρχουμε.

Ρε παιδιά σε αυτά που λέτε έχετε δίκιο αλλά ξεχνάτε κάτι σημαντικό.Δεν είναι η πλειοψηφία των συμπατριωτών μας satmaniac(σόρυ αν είναι αδόκιμος ο όρος).Το χόμπυ του "δορυφομανή" είναι πάρα πολύ όμορφο αλλά οι πιο πολλοί δεν ενδιαφέρονται για τόσες τεχνικές λεπτομέρειες.Έχετε σκεφτεί ότι τα " άθλια περιφερειακά κανάλια" όπως τα λέτε για άλλους είναι η βασική προϋπόθεση για να είναι συνδρομητές;Εγώ π.χ. είμαι τρελός για τα σπορ,άλλοι για ταινίες,άλλοι για ποιότητα ήχου και εικόνας κοκ.Εδώ γνώρισα ανθρώπους που ο βασικός λόγος που έχουν συνδρομητική είναι το FOX και το FX!Εμένα μου πέσανε τα μαλλιά,αλλά η προτίμησή τους είναι σεβαστή.Όλοι κάτι θέλουμε και το θέλουμε τώρα.Άλλος πιο πολλά πρωταθλήματα,άλλος συμφωνίες με κινηματογραφικά στούντιο,άλλος usb,άλλος pvr και δεκάδες άλλα τέτοια.Εγώ βλέπω ότι σιγά σιγά όλα βαίνουν προς το καλύτερο,τώρα αν κάποιοι βιάζονται τι να πω...Προσωπικά μετά από ,σχεδόν 2 δεκαετίες, νόβα του 60άρικου και να περιμένω μπορώ και να μην στραβώνω από την τιμολογιακή πολιτική του ΟΤΕ.

Καλημέρα σας. Φίλε μου κατανοητό ότι λές. Εννοείται ότι πρέπει να σεβόμαστε όλες τις προθέσεις και τις επιθυμίες του κόσμου. Δεν το συζητάμε αυτό. Αλλά πιστεύω, προσωπικά πάντα, ότι τα τοπικά κανάλια πλέον και με την εξάπλωση της ψηφιακής τηλεόρασης δεν λείπουν από κανένα σπίτι, ίσως στις παραμεθόριες αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος. Τώρα, εάν κάποιος περιμένει να βάλει ΟΤΕtv για να βλέπει τα τοπικά κανάλια, έ, οκ είναι σεβαστό. Τα δικά μου παράπονα έχουν να κάνουν κυρίως με τη χαμηλή διείσδυση της δορυφορικής τεχνολογίας στο έτος 2013! Για να γίνω περισσότερο συγκεκριμένος θα τονίσω εδώ το γεγονός συνδρομητικού καναλιού που μέχρι πρίν κάποιους μήνες παρακολουθούσα. Το κανάλι αυτό με όλες του τις ελλείψεις απαιτούσε ένα αστρονομικό ποσό συνδρομής για πολλά πολλά χρόνια. Το ερώτημα μου είναι: γιατί; Δεν είχε ανταγωνιστή; Και; Πρέπει να το εκμεταλευτούμε; Νομίζω ότι καταλαβαίνεις που το πάω. Εγώ έχω ΟΤΕτv τους τελευταίους πέντε-έξι μήνες περίπου. Γνώμη μου είναι ότι μπορεί να γίνει πολύ πολύ καλύτερο πακέτο από ότι είναι..Κατανοώ το γεγονός ότι είναι ένα νέο επιχείρημα στα δορυφορικά δρώμενα αλλά με την τεχνολογία που κατέχει ο ΟΤΕ πίστευα ότι θα υπήρχε μεγάλη διαφορά στην ποιότητα, τουλάχιστον καλύτερη από την εταιρεία που ήμουν συνδρομητής νωρίτερα. Φυσικά δεν απογοητεύομαι. Ελπίζω ότι στο μέλλον όλα θα βελτιωθούν πρός το καλύτερο και αυτό θα το κρίνουμε πάλι εμείς οι συνδρομητές. Ευχαριστώ.