40 '', 42'', 46'',47'' ?

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους, τελικά κατέληξα στην Samsung UE46B7000. Μετά από μια εβδομάδα μπορώ να πω ότι αξίζει τελικά τα λεφτά της, Η εικόνα της σε Blueray τα σπάει, έχει μεγάλη λεπτομέρεια, ο ήχος της είναι αρκετά καλός. Ως εικόνα σε αναλογικά κανάλια είναι σχετικά μέτρια. Με τις ρυθμίσεις ταλαιπωρήθηκα αρκετά αλλά όπως την έχω ρυθμίσει δείχνει άψογα Blueray / DVD.

Καλή χρονιά και καλορίζικη!

Περιμένουμε και τις δικές σου εντυπώσεις ιδιέταιρα όσον αφορά:
1) την λεπτομέρεια στις σκοτεινές σκηνές,
2) την ομαλότητα στην κίνηση και
3) την ευρήτητα και αποτελεσματικότητα των ρυθμίσεων που διαθέτει.

Καλή χρονιά!

-bye-

Re: Απάντηση: 40 '', 42'', 46'',47'' ?

Καλή χρονιά και καλορίζικη!

Περιμένουμε και τις δικές σου εντυπώσεις ιδιέταιρα όσον αφορά:
1) την λεπτομέρεια στις σκοτεινές σκηνές,
2) την ομαλότητα στην κίνηση και
3) την ευρήτητα και αποτελεσματικότητα των ρυθμίσεων που διαθέτει.

Καλή χρονιά!

-bye-

Σε ευχαριστώ φίλε μου,
1)[FONT=&quot] [/FONT]λεπτομέρεια του μαύρου απίστευτη (φυσικά με την κατάλληλη ρύθμιση)
2)[FONT=&quot] [/FONT]Η ομαλότητα είναι κάτι που θέλει προσοχή. Η τηλεόραση θέλει διαφορετική ρύθμιση των 100hz όταν δουλεύει ως tv και διαφορετική ως dvd η blue ray.
3)[FONT=&quot] [/FONT]Για την default ρυθμίσεις που έχει η tv δεν θα έλεγα ότι είναι και οι πιο ιδανικές, Ειδικά για την ρύθμιση που έχει για τις ταινίες. Μπορεί ο καθένας όμως να τις φέρει εκεί που πρέπει, αρκεί να παιδευτεί λίγο. Ταλαιπωρήθηκα αλλά πιστεύω ότι έχω κάνει αρκετά καλές ρυθμίσεις (σύμφωνα με το μάτι μου κ την προσωπική μου προτίμηση) καθώς και σε συνδυασμό και με τα φορουμ που υπάρχουν για calibration της UE46B7000.

* Αν επιθυμεί κάποιος να του πω τις ρυθμίσεις που έχω κάνει δεν υπάρχει πρόβλημα αρκεί να μου πει. Το βασικό που παρατήρησα ότι παίζει ρόλο είναι ο οπίσθιος φωτισμός,