40 '', 42'', 46'',47'' ?

Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους, τελικά κατέληξα στην Samsung UE46B7000. Μετά από μια εβδομάδα μπορώ να πω ότι αξίζει τελικά τα λεφτά της, Η εικόνα της σε Blueray τα σπάει, έχει μεγάλη λεπτομέρεια, ο ήχος της είναι αρκετά καλός. Ως εικόνα σε αναλογικά κανάλια είναι σχετικά μέτρια. Με τις ρυθμίσεις ταλαιπωρήθηκα αρκετά αλλά όπως την έχω ρυθμίσει δείχνει άψογα Blueray / DVD.

Καλή χρονιά και καλορίζικη!

Περιμένουμε και τις δικές σου εντυπώσεις ιδιέταιρα όσον αφορά:
1) την λεπτομέρεια στις σκοτεινές σκηνές,
2) την ομαλότητα στην κίνηση και
3) την ευρήτητα και αποτελεσματικότητα των ρυθμίσεων που διαθέτει.

Καλή χρονιά!

-bye-

Re: Απάντηση: 40 '', 42'', 46'',47'' ?

Καλή χρονιά και καλορίζικη!

Περιμένουμε και τις δικές σου εντυπώσεις ιδιέταιρα όσον αφορά:
1) την λεπτομέρεια στις σκοτεινές σκηνές,
2) την ομαλότητα στην κίνηση και
3) την ευρήτητα και αποτελεσματικότητα των ρυθμίσεων που διαθέτει.

Καλή χρονιά!

-bye-

Σε ευχαριστώ φίλε μου,
1)[FONT=&quot] [/FONT]λεπτομέρεια του μαύρου απίστευτη (φυσικά με την κατάλληλη ρύθμιση)
2)[FONT=&quot] [/FONT]Η ομαλότητα είναι κάτι που θέλει προσοχή. Η τηλεόραση θέλει διαφορετική ρύθμιση των 100hz όταν δουλεύει ως tv και διαφορετική ως dvd η blue ray.
3)[FONT=&quot] [/FONT]Για την default ρυθμίσεις που έχει η tv δεν θα έλεγα ότι είναι και οι πιο ιδανικές, Ειδικά για την ρύθμιση που έχει για τις ταινίες. Μπορεί ο καθένας όμως να τις φέρει εκεί που πρέπει, αρκεί να παιδευτεί λίγο. Ταλαιπωρήθηκα αλλά πιστεύω ότι έχω κάνει αρκετά καλές ρυθμίσεις (σύμφωνα με το μάτι μου κ την προσωπική μου προτίμηση) καθώς και σε συνδυασμό και με τα φορουμ που υπάρχουν για calibration της UE46B7000.

* Αν επιθυμεί κάποιος να του πω τις ρυθμίσεις που έχω κάνει δεν υπάρχει πρόβλημα αρκεί να μου πει. Το βασικό που παρατήρησα ότι παίζει ρόλο είναι ο οπίσθιος φωτισμός,