40-42 για gaming-movies.Plasma ή LED;

toure7

Established Member
18 August 2008
132
Τον Νοέμβριο έρχεται το ps4 και πλεον ως ώριμος gamer και με λιγότερο χρόνο στην διάθεση μου, θα περάσω απο την φάση του pc gamer και του ατελείωτου καψίματος στα mmo's , στο casual gaming. Η τηλεόραση θα χρησιμοποιηθεί κατα 40% για gaming, 30% τηλεόραση και 30% ταινίες. Είμαι ανάμεσα σε 2 τηλεοράσεις με χαμηλό input lag. 40αρα sony w905 και panasonic gt60. Aπο αυτά που διαβάζω στα sites η panasonic λογικά υπερτερεί λίγο σε εικόνα , ενω η sony σε κατανάλωση. Αν δεν κάνω λάθος η 42αρα panasonic εχει 150-200w κατανάλωση ενω η 40αρα sony μόλις 60-65w. Bέβαια η panasonic είναι και 200ε φτηνότερη. Επίσης με φοβίζουν και τα προβλήματα που παρουσιάζουν οι led και οι plasma. Dirty screen effect, backligh bleed για τις led και burn in στις plasma. Τέλος δεν θέλω πανω απο 42 ιντσες. Το ξέρω οτι στα 2 μέτρα απόσταση ,κατα το avclub, η ιδανική τηλεόραση ειναι 65αρα :rofl: ,αλλά θα προτιμήσω 40-42

gaming και πλάσμα δεν ειναι και ο καλύτερος συνδυασμός κατα τη γνώμη μου. Πήγαινε σε led η sony ειναι μια πολύ καλή επιλογή. Επίσης δεν σε samsung f6400 και panasonic et60 επίσης πολυ καλες επιλογές.
(Απο πότε το console gaming ειναι casual?)

Το ξέρω οτι στα 2 μέτρα απόσταση ,κατα το avclub, η ιδανική τηλεόραση ειναι 65αρα :rofl: ,αλλά θα προτιμήσω 40-42

Στα 2 μέτρα 65" όχι , μια 50-55" όμως άνετα για θέαση 3D και ΗD.

Και οι δύο τηλεοράσεις είναι υπερβολικά ακριβές για 42". Μπορείς να πας στην Sony 42W805 στο χιλιάρικο. Ακριβή και αυτή για το μέγεθος αλλά όχι τόσο πολύ.

Καλησπέρα,την sony-42w805 τώρα την δίνουν στα 799 ευρώ,νομίζω για την χρήση που την θές είναι μια πολύ καλή πρόταση (ιδίος στο gaming) και καλή για ταινίες και λοιπά.

εγω ειμαι της αποψης οτι gaming και plasma μια χαρα πανε μαζι...αρκει να εισαι ελαχιστα προσεκτικος...
Ναι υπαρχει η υποψια του burn-in , αλλα πρακτικα ειναι ελαχιστη (ειδικα στις panasonic που ειναι δοκιμασμενες χρονια τωρα, και ανθεκτικες), και αν το ξεπερασεις αυτο (ψυχολογικα), απολαμβανεις μια πολυ καλη ποιοτητα εικονας+μεγεθος+χαμηλο Input lag σε προσιτη τιμη...τετοιο πακετο δεν εχουν οι LED. Αν προσθεσουμε δε το πολυ πιθανο σεναριο οτι για να λες gaming και 2 μετρα πολυ πιθανον να τη βαλεις σε υπνοδωματιο και οχι σαλονι, τοτε και ο φωτισμος ειναι πολυ πιο ελεγξιμος και μπορεις να απολαυσεις και πολυ καλο μαυρο...

Τα χριστουγεννα ημουν στο ιδιο διλημα και ξεπερνοντας τους φοβους μου πηρα την 50UT50 για xbox360 χρηση και αμερικανικες σειρες απο HTPC και με αποζημιωσε απλοχερα μεχρι σημερα χωρις κανενα προβλημα (φτου φτου)....δε νομιζω οτι τα 599 ευρω μου θα μπορουσαν να εχουν πιασει καλυτερο τοπο σε καμια περιπτωση!

Ναι υπαρχει η υποψια του burn-in , αλλα πρακτικα ειναι ελαχιστη (ειδικα στις panasonic που ειναι δοκιμασμενες χρονια τωρα, και ανθεκτικες)

Καλά μην ορκίζεσαι κιόλας , σε Pansonic 42C3 έπαθα burn in από το HUD του Black Ops μετά από 800-1000 ώρες (μιλάμε για πολύωρο Black Ops και Modern Warfare 3 όμως καθημερινά) , σε Panasonic 50U10 σχεδόν burn in (έμεινε όμως ένα αχνό αποτύπωμα μετά από μια εβδομάδα χρήσης θορύβου και scrolling bars) από το λογότυπο του disney channel μετά τις 5000 ώρες.

Καλά μην ορκίζεσαι κιόλας , σε Pansonic 42C3 έπαθα burn in από το HUD του Black Ops μετά από 800-1000 ώρες (μιλάμε για πολύωρο Black Ops και Modern Warfare 3 όμως καθημερινά) , σε Panasonic 50U10 σχεδόν burn in (έμεινε όμως ένα αχνό αποτύπωμα μετά από μια εβδομάδα χρήσης θορύβου και scrolling bars) από το λογότυπο του disney channel μετά τις 5000 ώρες.

Εσυ παλια ζητουσες πιστοποιητικα απο οποιον ελεγε οτι επαθε μπερνιν,τα "δικα" σου δε χανεις ευκαιρια να τα αναφερεις,αλλα φωτογραφια δεν μας εδειξες

Είναι λίγο δύσκολο γιατί τις έχω πουλήσει τις εν λόγω τηλεοράσεις. Παρόλα αυτά θα σου βγάλω μια φωτογραφία πρώτη ευκαιρία να σου φύγει η περιέργεια.

Είναι λίγο δύσκολο γιατί τις έχω πουλήσει τις εν λόγω τηλεοράσεις. Παρόλα αυτά θα σου βγάλω μια φωτογραφία πρώτη ευκαιρία να σου φύγει η περιέργεια.

Περιμενω:music-smiley-005:
και τη samsung πουλησες?

Με την ευκαιρία δεν μας βγάζεις και εσύ μια φωτογραφία από την 55ES8000. Αυτή που λες ότι δείχνει χάλια.

Δεν ξερω ποιος λεει οτι δειχνει χαλια η es8000,εγω σιγουρα οχι
βαλε εσυ κ θα βαλω κ εγω -bye-

Ρε αγαμέμνονα έχω απορία.
Γράφτηκες στο φόρουμ για να βοηθήσεις ή για να τη λες στον yperion, ο οποίος έχει συμβάλει καθοριστικά στην κατηγορία των τηλεοράσεων όλο αυτό τον καιρό?!