40'-42' LCD-LED Εως 800 Ευρω!

georgekap1

New member
22 December 2006
52
Καλησπερα σε ολους! θα ηθελα μια βοηθεια για την επιλογη Tv που πρεπει να κανω μια και η "λαμπατη" sony 10 ετιας παραδιδει σιγα σιγα..
εχουμε και λεμε
1) μεχρι 800 ευρω το πολυ

2) αποσταση μερτημενη 1,80 με 2.00 οποτε μιλαμε για max 42' (περισσοτερο δεν χωραει.. )

3)χρηση λιγο απο ολα: hd movies(mkv,blu ray) 3d,αθλητικα, Λιγο gaming

4) Θελω ομαλη κινιση, ζωντανα-φωτεινα χρωματα, αρκετα καλη ευκρινεια,να μην κουραζει το 3D, (το παραβλεπω, αν δεν μπορει να βρεθει κατι στα παραπανω χρηματα)

5) πραγματικα 100hz και πανω!

6) να παιζει απο usb στικακι η εξωτερικο σκληρο photos,movies,mpeg4,mp3.

Απο αυτα που εχω διαβασει στο φορουμ,εχω ξεχωρισει τις

panasonic ET5 , Samsung 6030, Sony HX 750

οποιαδηποτε αλλη προταση δεκτη

ευχαριστω.

Last edited:
Μέτρα καλύτερα το διαθέσιμο πλάτος γιατί ίσως και να χωράει 46", 47". Μεταξύ των τριών, μόνο με τη Samsung θα γλιτώσεις ίσως την αγορά εξωτερικού media player. Σε θέμα ποιότητας εικόνας, τις έχεις παραθέσει στη σωστή σειρά, με την τελευταία να είναι η καλύτερη.

Re: Απάντηση: 40'-42' LCD-LED Εως 800 Ευρω!

Φιλε Michali13 το ξανακοιταξα οσο αφορα τον χωρο.. πρεπει να αλλαξω και επιπλο αν παμε για 46'-47'... οριακα 42' παιρνει οσο αφορα τις διαστασεις. Στο υψος δεν εχουμε κανενα θεμα, εχει μεγαλα περιθωρια. χανει τοσο πολυ σε αποδοση μια 42' σε 720p ταινια για παραδειγμα σε 1,80 αποσταση? αν ναι, αναγκαστικα θα κανω υπομονη για αργοτερα να παρω καινουριο επιπλο ,και να βαλω μια 46'.
Οσο αφορα την σειρα για ποιοτητα εικονας αν καταλαβα καλα 1) sony 2) samsung 3) panasonic ?
Νομιζω πως μπορω να θυσιασω τον ενσωματωμενο usb media player της samsung, αν βρουμε κατι που ξεχωριζει σε ομαλη κινιση, ζωντανα-φωτεινα χρωματα,και αρκετα καλη ευκρινεια, συνδεοντας στην hdmi ενα λαπτοπ hp που εχω για τον ρολο του media player..

Last edited:
Re: Απάντηση: 40'-42' LCD-LED Εως 800 Ευρω!

edit: τελικα ειμαι αναμεσα σε Sony hx750 42' και samsung 6030 42' ποια μου προτεινετε ?

Πήγαινε δες τις από κοντά για να αποφασίσεις. 40" είναι παρεμπιπτόντως.