40-42'' lcd or plasma max 1500 euro

παιδιά, 1550 για 40'' Α656, τη θεωρείτε καλή τιμή ή να χτυπήσω την W4000 με 1400 ; γτ καιρός είναι να φύγουμε κ εμείς απο το club των αναποφάσιστων...

καλές θεάσεις φίλε grscarface.

παιδιά, 1550 για 40'' Α656, τη θεωρείτε καλή τιμή ή να χτυπήσω την W4000 με 1400 ; γτ καιρός είναι να φύγουμε κ εμείς απο το club των αναποφάσιστων...

καλές θεάσεις φίλε grscarface.

Οποια και να πάρεις δεν θα χάσεις και οι 2 ειναι άριστες προτάσεις με μια ελαφρά υπεροχή της Samsung στην κινηση λογω 100Ηz

Απάντηση: Re: 40-42'' lcd or plasma max 1500 euro

Οποια και να πάρεις δεν θα χάσεις και οι 2 ειναι άριστες προτάσεις με μια ελαφρά υπεροχή της Samsung στην κινηση λογω 100Ηz

Τέτοια λέγε εσύ και θα μείνεις στο κόμμα μόνος σου στο τέλος!! :flipout::flipout::grinning-smiley-043

το πρόβλημά μου κ. Χατζηδάκη, είναι πως τις είδα και τις 2 live εδώ στη Λάρισα, σε αναλογικά κανάλια κ DVD. Μου φάνηκαν το ίδιο καλές, στο δικό μου άπειρο μάτι. Έχω διαβάσει κ τα αντίστοιχα thread και πάλι μπερδεμένος. Πάλι καλά που υπάρχετε και σεις και βοηθάτε εμάς τους ανίδεους. :grinning-smiley-043
Όλο και κάποιος "γνωστός-άγνωστος" θα είχε πάρει τα ωραία μας ευρουλάκια, δίνοντάς μας κανένα περσινό μοντέλο σε τιμή "ευκαιρίας".:slapface:

Μου φάνηκαν το ίδιο καλές, στο δικό μου άπειρο μάτι.:slapface:

παρε την φθηνοτερη γιατι εδω η αντιπροσωπια μας την πουλαει λιγο ακριβα

εμφανισιακά η Σάμυ είναι πιο όμορφη για τα δικά μου γούστα, απλά αυτό που μ' έχει φρενάρει, είναι κάτι προβλήματα που ανέφερε ο Geo, σε κάποιο άλλο thread.
Και δεν πιστεύω τα 150 να είναι τόσο μεγάλη διαφορά, άρα δεν τίθεται θέμα τιμής μεταξύ των 2.

Υ.Γ. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

εμφανισιακά η Σάμυ είναι πιο όμορφη για τα δικά μου γούστα, απλά αυτό που μ' έχει φρενάρει, είναι κάτι προβλήματα που ανέφερε ο Geo, σε κάποιο άλλο thread.
Και δεν πιστεύω τα 150 να είναι τόσο μεγάλη διαφορά, άρα δεν τίθεται θέμα τιμής μεταξύ των 2.

Υ.Γ. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

Μου φάνηκαν το ίδιο καλές,

επειδη σου φανηκαν το ιδιο καλες σου συνιστω να παρεις την φθηνοτερη αλλα αν σου αρεσει πιο πολυ η A656 χτυπα την

για την sony η καλυτερη τιμη ειναι στα 1300 αρα εχουμε 250 .

Ειναι οι δυο κορυφαιες τηλεορασεις αυτη την στιγμη στις 40-42".

Οποια και να παρεις δεν θα χασεις. Η μια εχει 4 χρονια εγγυηση και χαμηλωτερη τιμη ενω η αλλη εχει λιγο καλυτερη κινηση λογω 100 Hz αλλα και περισσοτερες ανακλασεις λογω clear panel.

το θέμα rivers είναι να δουλεύουν σωστά τα 100Ηz, γιατί απ' ότι θυμάμαι η F86 είχε τεράστιο πρόβλημα εκεί. απλά διάβασα ότι πολλοί από σας περιμένετε το review από το hdtvtest, οπότε θα περιμένω κ γω μαζί μας. εσύ τελικά πας πάλι για Sony, ε;

akren, φαντάζομαι πως η τιμή που αναφέρεις είναι για αγορά από internet. Προτιμώ να κάνω την αγορά από τοπικό μαγαζί, που δεν θα υπάρχει αυτή η απρόσωπη σχέση. Το συγκεκριμένο μαγαζί έχει πολύ καλή φήμη εδώ στη Λάρισα, υπάρχει δλδ και θέμα εμπιστοσύνης.

Last edited:
Και οι δυο κορυφαιες τηλεοράσεις δεν θα χάσεις,το μονο πλεονεκτημα είναι ελαφρως στην κινηση για την Α656,απο την άλλη η W4000 είναι φτηνότερη και με 4 χρόνια εγγύηση!Μιας και είναι και φτηνοτερη πάρε αυτη

Απ' ότι θυμάμαι από ένα άλλο σου post Geo, η Α656 έχει εμφανίσει κάποια προβλήματα, από τα οποία το flickering είναι σοβαρό, όπως το είδα σε κάτι βιντεάκια. Η W εμφάνισε τίποτα προβλήματα, τουλάχιστον τόσο σοβαρά όπως η 656? Όπως είπα και παραπάνω, το μάτι μου είναι άσχετο, οπότε δεν θα καταλάβει και μεγάλη διαφορά. Απλά η 656 μου αρέσει πιο πολύ εμφανισιακά και μου φάνηκε σχετικά φτηνή (για Ελλάδα πάντα) στα 1550 .

ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. μάλλον αύριο θα γίνει το τελικό ξεσκαρτάρισμα, οπότε θα επανέλθω με νεότερα.

το μαγαζι ειναι τοπικο , έχει κάποια φίρμα electro net νομίζω αλλά πήρα και άλλες προσφορές από άλλους ανταγωνιστές τις έριξα στο τραπέζι και "χτύπησα" την τιμή 1350 που ήταν η καλύτερη προσφορά, η αμέσως καλύτερη ήταν 1400.

εγώ φίλε μου η χαμηλότερη τιμή που βρήκα εδώ Λάρισα είναι 1400 . Θα ξαναπάω σήμερα το απόγευμα για τις τελικές διαπραγματεύσεις, αν και "ψήνομαι" άσχημα για την Σάμυ 656.

εγώ φίλε μου η χαμηλότερη τιμή που βρήκα εδώ Λάρισα είναι 1400 . Θα ξαναπάω σήμερα το απόγευμα για τις τελικές διαπραγματεύσεις, αν και "ψήνομαι" άσχημα για την Σάμυ 656.

μπορω να ρωτησω σε ποιο μαγαζι??
Eστω και σε πμ αν δεν επιτρεπεται δημοσια!
(thanks)