Τι δεν σου αρεσε στις βιδες παλι βρε ? Μια χαρα stainless steel ειναι .
Βγαινουν και σε μαυρο

"Ασχολήθηκα" με τις βίδες για να μην "γκρινιάξω" με τα υπόλοιπα...
Βαρέθηκα να βλέπω και να ακούω/διαβάζω κριτικές όταν αυτοί που τις κάνουν δεν έχουν την δυνατότητα ή τις γνώσεις να πάρουν το 100% από αυτό που δοκιμάζουν..
Στην προκειμένη περίπτωση η κεφαλή της Lyra (Delos)
Το σετ που μας δείχνει είναι σχεδόν καταστροφικό.. χάνει πολύ μεγάλο ποσοστό από την ποιότητα του ήχου της.
Το counter weight σε αυτή την θέση "πνίγει" τον αρμονικό πλούτο και βάζει ένα "πέπλο" στην διαύγεια..
Η κεφαλή έχει ενδοτικότητα 21,6cu (@10Hz) και η επιλογή του jelco δεν είναι σωστή εξ αρχής.
Το διορθώνει με το αντίστοιχο βαρύ sw στην ουρά (όπως κάνω και εγώ).. όμως αυτός το μόνο που κατάφερε ήταν να πετύχει το σωστό βάρος ανάγνωσης.
Έπαιξε η κεφαλή (τι άλλο θα έκανε δλδ) και κατά τα λεγόμενα του έπαιξε καλά..
Αν όμως είχε την δυνατότητα να βάλει το counter weight πίσω , μακριά από το pivot , τότε θα άκουγε την κεφαλή να παίζει ακόμα καλύτερα και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.
Φυσικά αυτό το cw δεν μπορεί να πάει πίσω.. εκεί δίνει το σωστό βάρος ανάγνωσης.
Χρειάζεται περισσότερος εξοπλισμός!
Ποικιλία από cw & sw για να μπορεί να ορίσει την επιθυμητή ΣΣ και ταυτόχρονα να αποφύγει συνδιασμούς που κάνουν ζημιά.
Χωρίς να ξέρω σε ποιά ΣΣ δουλεύει η κεφαλή, βλέπω το βασικό λάθος που πάντα αποφεύγω.. να "κολλάω" το cw στο pivot.
Στα technics αυτό είναι σχεδόν "θανατηφόρο" και το έχω δει σε όσες κεφαλές το δοκίμασα.
Τι έχουμε εδώ δλδ;;
Άλλο ένα review στην τύχη.. στα κουτουρού..
Αν του άρεσε έτσι μία φορά η κεφαλή, θα ούρλιαζε αν την άκουγε στις ιδανικές συνθήκες.....