40 D 3000 power buy

Παιδιά η μία (1) για μένα.

Κανονίστε ποια μέρα να πάμε να τις πάρουμε.

:eek::eek::eek: 9 κομματια ? Σαφως και παμε στο πλαισιο .
johnnys κανονισε σε ποιο πλαισιο θα παμε να τις παραλαβουμε.
Εγω μπορω να κατεβω σαββατο .

Προτεινω αφου μαθει τη βδομαδα ο τζονυς απο που θα τις παραλαβουμε να δουμε ποιο μπορουμε να παμε ολοι μαζι . Επισης μπορει και αν ειναι out of stok να μας την χρωσταει -προς αποστολη - εφοσον πληρωθει σε αυτα τα λεφτα ,πραγμα που δεν χαλαει και τους εκτος αττικης νομιζω.
Κατι σημαντικο τωρα καλο ειναι να ανταλαξουμε μεσω π.μ. τηλεφωνα γιατι ερχετε καυσωνας ,διακοπες δεη κ.λ.π. οποτε καλυτερα να μην βασιστουμε μονο στο online .Εγω π.χ. αυριο δεν θα εχω ρευμα για 4-5 ωρες το πρωι οποτε θα ειμαι εκτος . Ηδη εστειλα τα δικα μου στο Τζονυ

Τελικα τα χριστουγγενα πεσανε Ιουλιο :flipout::flipout:

Last edited:
Καλά χριστούγεννα σε όλους παιδιά, χάρηκα και για την χαμηλότερη τιμή στο πλαίσιο.

Νίκος.

Το power buy, εμπεριέχει και κάποιους κινδύνους, διότι όταν κλειδώσεις, τιμή και αυτή πέσει κάτι πολύ πιθανόν τότε σίγουρα χάνεις χρήματα ή μηπως κάνω λάθος ?

Last edited by a moderator:
Εννοείται ότι και εγώ είμαι μέσα για τις 2 40άρες σε αυτή τη τιμή!!! Αν και μου κάνει εντύπωση η τόσο χαμηλή τιμή που έδωσε το ΠΛΑΙΣΙΟ, δεν το συνηθίζει. Το όλο εχγείρημα όμως το βλέπω λίγο ανοργάνωτο. Νομίζω ότι ένα μέλος από Αθήνα πρέπει να αναλάβει την οργάνωση του power buy, να συγκεντρώσει τις συμμετοχές, να έρθει σε επαφή με τους υπόλοιπους, και να κάνει τις συνεννοήσεις με το μαγαζί ως εκπρόσωπός μας. Αυτό θα βοηθούσε πολύ αυτούς που μένουν εκτώς Αθηνών.

Συμφωνω και εγω . johnnys μιας που εκανες τη συνενοηση θα αναλαβεις?
Να γινεις αρχηγος μας.?

Ας κάνει ο johny τη συννενόηση (ποσότητα, ημέρα παραλαβής και μετά:

-Οι αθηναίοι πάμε και παραλαμβάνουμε είτε όλοι ή ατομικά

-για τα παιδιά εκτός αττικής, μεταβιβάζουμε τα πλήρη στοιχεία στο πλαίσιο και γίνεται αποστολή.

Χαίρομαι που είναι πλαίσιο γιατί και σοβαροί είναι και οργάνωση έχουν...

Παιδια καλησπερα!!Βλεπω υπηρχε αμεση ανταποκριση!!!
Οντως η τιμη ειναι αυτη που σας λεω για τη ''40d3000''
Δεν υπαρχει προβλημα στο να αναλαβω για τη διαδικασια και να γινω ''αρχηγος'' με υπαρχηγο το ''smoothbore''
στειλτε pm με τηλ οσοι ενδιαφερεστε για να συννενοηθουμε

Μιας και μπαίνουμε σιγά-σιγά σε προεκλογική περίοδο δεν το γυρνάμε σε κόμμα?

Θα-θα-θα θα λέμε και μια χαρά...

Oi smooth ,central , jhony εχουν επικοινωνησει τηλεφωνικα για σαββατο στοκ εχοντων των πραγματων ....για ελα και οι υπολοιποι να μεγαλωνει ο κυκλος .

Σου έχω στείλει pm johnnys, άν δέν το πάρεις για κάποιο λόγο πές το μου για να επικοινωνήσω στο τηλ. που μου έδωσες, ευχαριστώ! :ernaehrung004:

Παιδιά πως πάει το εγχείρημα???

Αρχηγέ ποιες είναι οι τελευταίες πληροφορίες?

παιδια πηρα τηλ πριν λιγο .....και μου ειπαν να εποικοινωνησω κατα τις 1 γιατι ο συγκεκριμενος πωλητης που ειχα μιλησει εφυγε σε αδεια......και πρεπει να μιλησω με τον υπευθυνο του τμηματος που θα ερθει κατα τις 1.......καντε λιγο υπομονη!!!

Γεια και χαρα σας παιδια.
Αν υπαρχει χωρος,ειμαι κι εγω μεσα για τη 40ρα (= 2 20ρες?:smile: )
Ευχαριστω

Καλά, σε βλέπω να "ψωνίζεις" και τη δικιά μου καθώς 1η Αυγούστου θα είμαι Χίο...

Γεια και χαρα σας παιδια.
Αν υπαρχει χωρος,ειμαι κι εγω μεσα για τη 40ρα (= 2 20ρες?:smile: )
Ευχαριστω

Όλοι οι καλοί χωράνε...:ernaehrung004:

Στείλε μόνο pm με τα στοιχεία σου (κινητό κλπ) στο Γιάννη τον αρχηγό (Johnys) για να επιβαβαιώσεις τη συμμετοχή σου!

Λοιπον παιδια μιλησα με το μαγαζι.....μπορει να γινει και καλλιτερη τιμη...θα ξερω σε 15' ......πειτε μου τωρα απο τους αθηναιους πρωτα ποιοι και ποτε θελετε σιγουρα να πατε να παραλαβετε.....για να του δωσω τα ονοματα....
Τα παιδια απο επαρχια μπορουν να συννενοηθουν με καποιο πλαισιο που εχουν κοντα η να τη στειλουν απο αθηνα με μεταφορικη με καποια επιβαρυνση...