40" D3000

JayDee

New member
29 June 2007
53
Πωλειται η γνωστη 40αρα D3000 στο κουτι της.
2 μήνων.
Τιμη 1600Ε
Εγγυηση 5 χρονων απο την προσφορα Ιουνιου του πλαισιου.
No dead pixels.

Θεσσαλονικη - Βοτση
Γιαννης

Και αλλα μαγαζια 1450. Βεβαια δεν εχουν 5ετη εγγυηση.

και στο Powerbuy που τρέχει την παίρνουν 1270!

Αλλά η 5ετής εγγύηση είναι ΠΟΛΥ σημαντική!

200 ευρώ έχει η επέκταση σε 5ετή εγγύηση ... Κακώς όμως επεμβαίνουμε , ο πωλητής μπορεί να την πουλήσει στην τιμή που θέλει ... Βέβαια αυτό αλλάζει κατόπιν συνεννόησης ...

Παιδια δεν καιγομαι να την πουλησω.
Ειδικα μετα την αγορα του PS3 την βλεπω με καλυτερο ματι.

Τωρα απο εκει κ περα εγω θεωρω οτι 1600Ε ειναι πανω κατω ή μεση τιμη στην αγορα. Επιπλεον, την χρηση που της εκανα μεχρι στιγμης νομιζω την ισοφαριζει η εγγυηση 5 χρονων + το οτι ο αγοραστης θα ειναι βεβαιος οτι δεν περνει κανα μαπα καρπουζι κ παρε δωσε με αντιπροσωπειες.

Απο την αλλη μερια οποιος θελει περνει απο power buy 'η απο μαγαζι, οπου μπορει κ να εχει καμια 700αρια ωρες χρησης οπως προσφατη περιπτωση.

Μπορω να κατεβω κανα 50αρι ευρω απλως επειδη δεν θα γινει παραδοση στον χωρο του αγοραστη αλλα πρεπει να την παρει απο το σπιτι μου.
Κατα τη γνωμη μου ειναι δικαιη περιπτωση.

Ασχετο: PS3 RULES! :smile:

Απάντηση: Re: 40" D3000

Παιδια δεν καιγομαι να την πουλησω.
Ειδικα μετα την αγορα του PS3 την βλεπω με καλυτερο ματι.

Τωρα απο εκει κ περα εγω θεωρω οτι 1600Ε ειναι πανω κατω ή μεση τιμη στην αγορα. Επιπλεον, την χρηση που της εκανα μεχρι στιγμης νομιζω την ισοφαριζει η εγγυηση 5 χρονων + το οτι ο αγοραστης θα ειναι βεβαιος οτι δεν περνει κανα μαπα καρπουζι κ παρε δωσε με αντιπροσωπειες.

Απο την αλλη μερια οποιος θελει περνει απο power buy 'η απο μαγαζι, οπου μπορει κ να εχει καμια 700αρια ωρες χρησης οπως προσφατη περιπτωση.

Μπορω να κατεβω κανα 50αρι ευρω απλως επειδη δεν θα γινει παραδοση στον χωρο του αγοραστη αλλα πρεπει να την παρει απο το σπιτι μου.
Κατα τη γνωμη μου ειναι δικαιη περιπτωση.

Ασχετο: PS3 RULES! :smile:

Καταρχήν πως ξέρει ο αγοραστής ότι δεν παίρνει μάπα καρπούζι? Μεταχειρισμένη είναι η τηλεόραση και δεν βλέπω πουθενά να αναγράφεται ο λόγος που την πουλάς ενώ είναι πάρα πολύ καλή τηλεόραση!
Όσο για τα μαγαζιά επειδή υπήρξε μία περίπτωση δεν είναι ο κανόνας. Και στο κάτω κάτω υπάρχει και το δικαίωμα της αλλαγής.

Power Buy + 5 ετή εγγύηση 1470 ευρώ. Τώρα πως είναι δίκαιη η αγγελία δεν μπορώ να το καταλάβω. Είναι η πρώτη φορά που επεμβαίνω σε αγγελία αλλά ρε παιδιά προσγειωθείτε! Μεταχειρησμένο πράγμα πουλάτε!. Εδώ μόλις ανοίγεις την πόρτα στο αυτοκίνητο έχεις χάσει 2,000 ευρώ!

1450-1600 με τουλάχιστον 4 μαγαζιά κοντά στα 1450. Και όλοι περιμένουν νέα παραλαβή από Sony γιατί εξαντλήθηκε.

Πλαίσιο 1600 με 12 άτοκες.

Κανενας δεν πιεζεται για αγορα nektar.
Οι λογοι που την πουλαω ειναι οτι δεν ειναι αυτο που περιμενα κ αναλυτικα αναφερονται στα threads με τις εντυπωσεις για την d3000.

-bye-

Ο φιλος μας δεν πιεσε κανεναν να αγορασει την τηλεοραση του. Φυσικα θεωρω πολυ σωστο το να ενημερωνουμε τον πωλητη οταν κατι πωλειται ακριβοτερα απο την τρεχουσα τιμη που εχουν τα καταστηματα αλλα μεχρι εκει. Θεωρω οτι οι υποψηφιοι αγοραστες μπορουν να κρινουν αν κατι πωλειται σε καλη τιμη η οχι και δεν χρειαζεται να ανεβαζουμε τους τονους.

Απάντηση: Re: 40" D3000

Κανενας δεν πιεζεται για αγορα nektar.
Οι λογοι που την πουλαω ειναι οτι δεν ειναι αυτο που περιμενα κ αναλυτικα αναφερονται στα threads με τις εντυπωσεις για την d3000.

-bye-

Για δώσε μας περισσότερες λεπτομέρειες.
Τι εννοείς?

Re: Απάντηση: Re: 40" D3000

Για δώσε μας περισσότερες λεπτομέρειες.
Τι εννοείς?

- Το μαυρο ειναι γκρι
- δεν βλεπω οσες λεπτομερειες θα ηθελα σε σκοτεινες σκηνες
- το motionenhancer τουλαχιστον στα ματια μου δε δουλευει καλα.
- overscanning σε οποιοδηποτε mode εκτος απο 1360Χ768 στα 60Ηz σε συνδεση με PC

Ολα αυτα ειναι μειονεκτηματα των LCD αλλα νομιζα οτι η συγκεκριμενη TV θα ηταν πολυ καλυτερη με βαση αυτα που διαβαζα.

Κατα τα αλλα για απλη χρηση σε φωτισμενο χωρο νομιζω ειναι μια χαρα + δουλευει ωραια με το PS3 ;)

Btw οπως φαινεται καλο ειναι να μη θεωρουμε ορισμενες τιμες ως δεδομενες (βλεπε powerbuy) κ να κανουμε συγκρισεις με αυτες

- Το μαυρο ειναι γκρι
- δεν βλεπω οσες λεπτομερειες θα ηθελα σε σκοτεινες σκηνες
- το motionenhancer τουλαχιστον στα ματια μου δε δουλευει καλα.
- overscanning σε οποιοδηποτε mode εκτος απο 1360Χ768 στα 60Ηz σε συνδεση με PC

Ολα αυτα ειναι μειονεκτηματα των LCD αλλα νομιζα οτι η συγκεκριμενη TV θα ηταν πολυ καλυτερη με βαση αυτα που διαβαζα.

Μηπως υπερβαλλεις λιγο στα παραπανω και κυριως για το μαυρο?

Για ριξε μια ματια σε αυτη την φωτογραφια που ειναι απο μια Pioneer Kuro (υποτειθεται οτι εχει το καλυτερο μαυρο που υπαρχει σε τηλεοραση):

http://i232.photobucket.com/albums/ee290/enator1079/index.php.jpg

Για ριξε μια ματια σε αυτη την φωτογραφια που ειναι απο μια Pioneer Kuro (υποτειθεται οτι εχει το καλυτερο μαυρο που υπαρχει σε τηλεοραση):

Και έχει και retention...

Καπως ετσι φαινεται στο σκοταδι (με backlight min-2). Το μαυρο ειναι γκρι, αν στις αλλες τηλεορασεις ειναι ακομα πιο γκρι τι να κανουμε, δεν εχω κανει συγκριση να δω ποσο χαλια ειναι οι υπολοιπες στο σκοταδι :smile:

Παντως αν οντως ειναι ετσι η kuro σε φυσιολογικες συν8ηκες τι να πω, ολες για τα μπαζα. Aντε να δοκιμασουμε κ τις led μηπως δουμε μια ... μαυρη μερα :flipout: