40 ιντσες Μπερδεμενος

tsopanos59

Established Member
1 September 2008
122
Καλησπερα
Πανω που ημουν ετοιμος να παρω την Sony 40w4000 να και η επομενη γενια και τωρα τι να κανω>?
Μια συμβουλη δεν βλαπτει ποτε,να περιμενω την 4500?η τι?
Ευχαριστω

Την έχεις δει να παίζει??? Σου άρεσε η εικόνα της????
Τα επιπλέον χαρακτηριστικά της 4500 θα σου φανούν χρήσιμα για τη χρήση που την προορίζεις????

Μια χαρά τηλεόραση είναι (η 4000), θα σου πει και ο Rivers.... (αν ρωτήσει πες του ότι είναι για απόσταση ενός μέτρου, γιατί αν του πεις για παραπάνω θα σε βάλει στο τρυπάκι για 52" -bye-)

Δες και στο σχετικό thread, πιστεύω ότι είναι από τις καλύτερες επιλογές στην κατηγορία της

Απάντηση: Re: 40 ιντσες Μπερδεμενος

Την έχεις δει να παίζει??? Σου άρεσε η εικόνα της????
Τα επιπλέον χαρακτηριστικά της 4500 θα σου φανούν χρήσιμα για τη χρήση που την προορίζεις????

Μια χαρά τηλεόραση είναι (η 4000), θα σου πει και ο Rivers.... (αν ρωτήσει πες του ότι είναι για απόσταση ενός μέτρου, γιατί αν του πεις για παραπάνω θα σε βάλει στο τρυπάκι για 52" -bye-)

Δες και στο σχετικό thread, πιστεύω ότι είναι από τις καλύτερες επιλογές στην κατηγορία της

:flipout::flipout:

Βλεπω πολυ ποδοσφαιρο και σπορ γενικα εχω την 32d3000 αλλα θελω μεγαλυτερη μηπως τα 100 ηζ της 4500 κανουν την διαφορα?

Εχω την 40D3000 και ειλικρινα στην W4000 πολυ δυσκολα θα σου λειψουν τα 100 Hz. Mαλιστα η εικονα στο τηλεοπτικο σημα ειναι καλυτερη.

Παντως αν εχεις αποσταση θεασης 3 μετρα και πανω σκεψου σοβαρα να παρεις την 46αρα.-bye-

ΕΙμαι κατω απο τα 3 μετρα οποτε η 6αρα θα με τυφλωσει λεω να περιμενω τιμες και κριτικη απο εδω για την 4500 και μετα να αποφασισω μια και την πρωτη μου μετα απο πολυ διαβασμα εδω την πηρα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
Παντως ειστε πολυ ενημερωμενοι εδω και βοηθατε και εμας τους ασχετους.

http://www.testfreaks.com/televisions/sony-kdl-40w4000/
http://whathifi.com/Review/Sony-KDL-40W4000/
http://www.testseek.com/home_electr...0-p-08c93b20-72c0-2f11-b1e3-b22da8e9cfae.html
http://www.trustedreviews.com/tvs/review/2008/05/23/Sony-Bravia-KDL-40W4000-Full-HD-40in-LCD-TV/p1

¨Ολοι τα καλύτερα λένε. Μην μπεις στο τρυπάκι και αρχίσεις να ψάχνεις "την καλύτερη" γιατί όταν θα έχεις αποφασίσει (καλή ώρα) θα βγει κάποιο άλλο μοντέλο και πάλι από την αρχή. Αν την έχεις δει και το σκέφτεσαι ακόμα, τότε μάλλον δε σε ενθουσίασε: δε θα σκεφτόσουν ούτε τα 100 HZ της 4500, ούτε τη μεγαλύτερη αντίθεση. Άρα θα πρέπει να στραφείς σε κάποιο άλλο μοντέλο/εταιρεία. Αν δεν την έχεις δει, πήγαινε σε κάποιο μαγαζί και ΔΕΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ!!!!!!!

Re: Απάντηση: Re: 40 ιντσες Μπερδεμενος

Χμμμμ......:chinscratch:!!!!!

Ξερω τι θες να πεις Xρηστο...:Banane0:

"Παρε μια PX80 και καθαρισες".

Πλακα πλακα αν δεν εχει κονσολα η PC η PX80 ειναι καλη και οικονομικη λυση για το φιλο.

Γιάννη, για να λέμε την αλήθεια, είναι δύσκολο να ζήσει κάποιος 'εν έτη' 2008 χωρίς το κιτρινόμαυρο ταμπελάκι, έχουν γραφτεί τόσες απόψεις για ΤΟΟΟΟΣΕΣ τηλεοράσεις, οπότε ας βάλει ο φίλος στη σειρά τις ανάγκες του, την τσέπη του....και ας πάρει τηντηλεόραση που του αρέσει περισσότερο...ούτως ή άλλως 'όσα ξέρει ο νοικοκύρης, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος'...και η ευχαρίστηση του καθενός μας μπροστά στην επιλογή μας, δεν συγκρίνεται με καμια γνώμη...

Re: Απάντηση: 40 ιντσες Μπερδεμενος

Σωστα ασε που πλεον οι περισσοτερες επωνυμες τηλεορασεις
ειναι πολυ καλες και οι "πατατες" πλεον λιγες.-bye-

Πριν 3 χρονια για να βρεις καλη LCD η πλασμα εκανες το σταυρο σου απο τα προβληματα που ακουγες .... burn in , ξεβαμενα χρωματα , ανακλασεις , ανεμιστηρες κτλ. Σχεδον ολα εχουν λυθει πλεον...-bye-

Πλεον οι Lcd με τις plasma εχουν ερθει τοσο κοντα οπως και οι κινητηρες βενζινης με diesel. Οι ομοιοτητες πλεον ειναι περισσοτερες απο τις διαφορες. Εγω μετα απο πολλη σκεψη κατεληξα και αγορασα την 40w4000. Bλεπω απο τα 2,5 μετρα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Λιγο με τα αναλογικα καναλια ειναι λιγο πιο χαμηλα η ποιοτητα, αλλα πιστευω ειναι θεμα κεραιας και αποστασης θεασης. Ετσι κι αλλιως σκουπιδια δειχνουν. Τα δορυφορικα που βλεπω κυριως, ειναι αψογα, σχεδον κοντα στο dvd.

Re: Απάντηση: 40 ιντσες Μπερδεμενος

Εγω μετα απο πολλη σκεψη κατεληξα και αγορασα την 40w4000. Bλεπω απο τα 2,5 μετρα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Λιγο με τα αναλογικα καναλια ειναι λιγο πιο χαμηλα η ποιοτητα, αλλα πιστευω ειναι θεμα κεραιας και αποστασης θεασης. Ετσι κι αλλιως σκουπιδια δειχνουν. Τα δορυφορικα που βλεπω κυριως, ειναι αψογα, σχεδον κοντα στο dvd.
Συνάδελφε καλές θεάσεις!!! εγώ περιμένω να την παραλάβω σύντομα...
Σχετικά με το πόσοι έχουν αποκτήσει την εν λόγω τηλεόραση, που θα το δούμε???

Παιδια ειδα στη σροα Φεξη την Πανασονικ με 770 ευρω αλλα εχω μπερδευτει περισσοτερο διαβαζοντας το τοπιψ που λεει οτι θελει στρωσιμο και να μην βλεπει κανεις πολυ ωρα ταινιες με μπαρες ρε γμτο αυτοκινητο θα παρω να το στρωσω?Θα εχω προβληματα αν παρω την px80?

Η PX8 ειναι πολυ καλη λυση για τηλεοπτικο σημα και DVD. Επισης εχει χαμηλη τιμη-προκληση και γι' αυτο το λογο εχει γινει best seller στο φορουμ.

Βεβαια στα υποψην οτι αν βγαλει καμια βλαβη (πραγμα οχι και σπανιο με τις Panasonic) το σερβις της Astra ειναι για τα πανηγυρια.

Απάντηση: Re: 40 ιντσες Μπερδεμενος

Επισης εχει χαμηλη τιμη-προκληση και γι' αυτο το λογο εχει γινει best seller στο φορουμ.

Γιάννη και άλλες έχουν χαμηλή τιμή πρόκληση στις 40 - 42 αλλά....δεν είναι μόνο η τιμή...που την κάνει best seller...είναι η σχέση απόδοσης - τιμής...αυτό βέβαια είναι προσωπική μου άποψη και δεν χρειάζεται να συμφωνήσει κανείς.