40 ιντσες Μπερδεμενος

Oσο βλεπω τηλεορασεις τοσο μπερδευομαι φτου γμτο.Ριδα και την σαμσουνγκ α656 μ αρεσε κι αυτη.....να τις παρω ολες να ειμαι σιγουρος?

Παιδια ειδα στη σροα Φεξη την Πανασονικ με 770 ευρω αλλα εχω μπερδευτει περισσοτερο διαβαζοντας το τοπιψ που λεει οτι θελει στρωσιμο και να μην βλεπει κανεις πολυ ωρα ταινιες με μπαρες ρε γμτο αυτοκινητο θα παρω να το στρωσω?Θα εχω προβληματα αν παρω την px80?

την px8 η την PX80?

Nai 770 και εδειχνε και ωραια εικονα αλλα οσα διαβασα εδω με φοβισαν λιγο.Το πλαισιο ειναι παντα ακριβοτερο π.χ. η 40w400 την εχει πανω απο 1440 ευρω ενω σε στο σκρουτζ την βρισκεις και με 1259 ευρω.

την 42 ιντσων λεω.........απο τηλεορασεις δεν χερω οτι ηταν 42 το ειπε κι ο φιλος εκει γιατι τον ρωτησα για την σονυ 40w4500

42ΡΧ80...770 ...????....δεν νομίζω ότι θα πρέπει να διστάζεις...!!!!!

EDIT: Έτσι μου έρχεται να πάρω άλλη μία...!!!!

Εδω διαβαζω οτι τελος οι πλασμα αφου κι η Παιονιερ κανει ελ-σι-ντι οτι καπιοι ειχαν προβληματα με το σερβις κλπ καλυτερα να περιμενω την 6500 η να παρω την α656

Εεε, άμα είναι να αγχώνεσαι για μια τηλεόραση τότε μην τη παίρνεις.....ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για την πληροφορία της τιμής..!!!!

Σωστα το λες οσο για την τιμη θα επρεπε ολοι εδω να μοιραζομαστε ετοιες πληροφοριες για να μαθουν οι κακοι εμποροι να βαζουν σωστες τιμες,εδω ενα κατ/μα εχει ηδη τιμολογησει την w4500 1849 ευρω οταν στην ευρωπη η τιμη ειναι 400 ευρω και κατω λιγοτερη.

Σωστα το λες οσο για την τιμη θα επρεπε ολοι εδω να μοιραζομαστε ετοιες πληροφοριες για να μαθουν οι κακοι εμποροι να βαζουν σωστες τιμες,εδω ενα κατ/μα εχει ηδη τιμολογησει την w4500 1849 ευρω οταν στην ευρωπη η τιμη ειναι 400 ευρω και κατω λιγοτερη.

Τα 400 δεν είναι τίποτα!!!
Που να δεις την Α656 πόσο πάνω την πληρώνουμε!!!
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχουν αυτές οι διαφορές εν έτη 2008.

πιος στα λεει αυτα? οι πωλητες στα μαγαζια...εμενα μου εχει τυχει ενας που μου ελεγε οτι οι πλασμα θελουν σερβις καθε εξαμηνο!!!
αμα βασιζεσε στους πωλητες σωθηκες

φιλε η τηλεοραση ειναι μια χαρα και η τιμη παρα πολυ καλη

Την 656 στο πλαισιο την ειδα σημερα στα 1700 και κατι αν θυμαμαι καλα στο σκρουτζ με 1300 και κατι εχει καποια διαφορα η τιμη.