40'' lcd tv μεχρι 1000 ευρω.. help..!

nomikosas

New member
27 September 2008
21
Γεια σας παιδια!!

Ειμαι νεο μελος κ χαιρομαι πολυ που βρηκα ενα τετοιο φορουμ με ατομα που εχουν γνωσεις πανω στις τηλεορασεις κ οχι μονο.
Εγω δεν εχω καμια γνωση κ γενικα ειναι η πρωτη φορα που ασχολουμαι
με την tv λιγο πιο σοβαρα.Γενια στην τv βλεπω κανονικα καποια καναλια + κανα dvd.. αυτο το λεω για να καταλαβετε οτι ειμαι ενας μεσος χρηστης αλλα
αυτο δεν παει να πει οτι δεν θα ηθελα μια τηλεοραση που να εχει δυνατοτητες κ για αλλες μελλοντικες χρησεις.

Θα ηθελα να μου πειτε κατα την γνωμη σας πια ειναι η καλυτερη lcd tv 40'' που υπαρχει αυτη την στιγμη στην αγορα κ κανει μεχρι 1000 ευρω?Τα Ηz τι σημασια παιζουν στην τηλεοραση? πρεπει να προσεξω να ειναι 100Hz η TV που θα παρω?

ευχαριστω για το χρονο σας.

Η καλυτερη επιλογη σε αυτα τα λεφτα ειναι η Sony KDL-40S4000/40V4000 εξαιρετικο all rounder

κατι συμπληρωματικο..τι λετε για την 42LG3000
δεν με πειραζει που ειναι 42'' απο 40-42'' ειναι οκ

Η καλυτερη επιλογη σε αυτα τα λεφτα ειναι η Sony KDL-40S4000/40V4000 εξαιρετικο all rounder

γεια σου φιλε μου κ ευχαριστω για τον χρονο σου!
τι διαφορες εχει η 40s4000 απο την 40v4000?
ποια ειναι καλυτερη?

τεχνικα ειναι ιδιες απλα η S4000 εχει διαφορετικη σχεδιαση και την βρισκεις μονο στη mediamarkt

τεχνικα ειναι ιδιες απλα η S4000 εχει διαφορετικη σχεδιαση και την βρισκεις μονο στη mediamarkt
οκ φιλε. ευχαριστω πολυ. για την lg που λεω πιο πανω τι εχεις να πεις?

καλη και αυτη και με εξαιρετικο value for money απλα οι άλλες δυο ειναι καλυτερες σαν τηλεορασεις

με ενδιαφερει πολυ το τηλεοπτικο σημα κ η εικονα να ειναι οσο καλυτερη γινεται γιατι κατα 98% tv θα βλεπω.. Ειδα οτι η sony δεν ειναι κ τοσο καλη σε αυτο.. τι λετε να παρω ?:(:( να παω για την lg? η Samsung LE40A336 τι λεει?

μια χαρα ειναι η σονυ για το τηλεοπτικο όμως αν θα το βλεπεις για 98% τοτε εχεις σκεφτει πλάσμα?

μια χαρα ειναι η σονυ για το τηλεοπτικο όμως αν θα το βλεπεις για 98% τοτε εχεις σκεφτει πλάσμα?

φιλε μου ειμαι πραγματι ασχετος. δεν εχω ιδεα τι διαφορα εχει η πλασμα με τις lcd.. ειχα διαβασει παλια τυχαια οτι οι τελεορασεις με πλασμα εχουν λιγοτερη ζωη απο τις lcd. γενικα ποια ειναι θετικα κ αρνητικα γενικα?

λες να παω σε πλασμα? δεν εχω προβλημα. απλα θελω να βλεπω τv(98%) κ ταινιες (2%)
αν ειναι καλες οι πλασμα γιατι αγοραζουν ολοι lcd?

οι πλασμα ειναι καλυτερες στο τηλεοπτικο σήμα λόγω της χαμηλοτερης ανάλυσης τους.Οποτε αφου αυτα θα βλεπεις σωσε μερικα ευρώ και παρε την LG 42LPG6000 που ειναι εξαιρετικη για αυτες τις χρησεις

οι πλασμα ειναι καλυτερες στο τηλεοπτικο σήμα λόγω της χαμηλοτερης ανάλυσης τους.Οποτε αφου αυτα θα βλεπεις σωσε μερικα ευρώ και παρε την LG 42LPG6000 που ειναι εξαιρετικη για αυτες τις χρησεις
για δες κ αυτη την samsung φιλε μου. τι λεει?
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1140795

τι το αρνητικο εχουν οι plasma σε σχεση με τις Lcd?

το μόνο αρνητικό που έχουν είναι ότι είναι φθηνότερες...και αυτό για πολλούς είναι πρόβλημα...
θεωρούν ότι όταν τους παίρνουν και τα σώβρακα...έχουν ψωνίσει κελεπούρι

για δες κ αυτη την samsung φιλε μου. τι λεει?
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1140795

τι το αρνητικο εχουν οι plasma σε σχεση με τις Lcd?

καλη και αυτη!Απλα προτιμω την 42PG6000.Οι πλασμα αυτης της τιμης απλα χανουν λιγο σε HD λογω της χαμηλης αναλυσης,αλλα αυτο δεν σε απασχολει ετσι κι αλλιως

ok παιδες.. απο βδομαδα θα παω μια βολτα απο τα μαγαζια να τις δω Live...
για πειτε να παρω κ ενα dvdplayer που να εχει δυνατοτητα κ εγγραφης απο την τv σε dvd... για ποιο λετε? ενα για νορμαλ χρηση. ευχαριστω

λοιπον παιδες πηγα να δω τηλεορασεις.... :):)
Κ ειδα μια samsung lcd 40'' σειρα 6 στα 1300 ευρο. τι λετε? ηταν αρκετα καλη κ 100Ηz

λοιπον παιδες πηγα να δω τηλεορασεις.... :):)
Κ ειδα μια samsung lcd 40'' σειρα 6 στα 1300 ευρο. τι λετε? ηταν αρκετα καλη κ 100Ηz
40A656 μάλλον είδες. Η καλύτερη της αγοράς στις 40" μαζί με τις 40W4000 (χωρίς 100Ηz αλλά άριστη κίνηση) & 40w4500 (με 100Hz). Αν έχεις τελικά να διαθέσεις 1300 ευρώ πάρε μια από τις 3 και είσαι αρχηγός.
Εγώ θα διάλεγα με την εξής σειρά:

40w4500
40A656
40W4000
-bye-

40A656 μάλλον είδες. Η καλύτερη της αγοράς στις 40" μαζί με τις 40W4000 (χωρίς 100Ηz αλλά άριστη κίνηση) & 40w4500 (με 100Hz). Αν έχεις τελικά να διαθέσεις 1300 ευρώ πάρε μια από τις 3 και είσαι αρχηγός.
Εγώ θα διάλεγα με την εξής σειρά:

40w4500
40A656
40W4000
-bye-

την 40w4500 την βρηκα κοντα στα 1600.
αρα καλυτερα η samsung lew... θα σας πω νεοτερα νεα αν ειναι :)