40'' LE40F86B ή 40'' Bravia KDL-40V3000 ή 40'' Bravia KDL-40W3000

arkan1102

New member
9 March 2007
61
jamaica
μετα την πτωση της τιμης της LE40F86B στο πλαισιο (1799) πιστευω οτι αποτελει μια πολυ καλη προταση αγορας.
Απο προσωπικη εμπειρια θεασης για λιγα λεπτα στο πλαισιο σε προβολη hddvd μου εκανε καλυτερη εντυπωση η v3000 μετα η le40f86B και τελευταια η w3000 αλλα δεν μπορω να ειμαι κατηγορηματικος λογω περιορισμενης θεασης.
η αγορα καποιας απο τις πιο πανω θα ειναι για χρηση ως monitor pc(για αυτο και επιλογη lcd) ,ταινιες απο την αποθηκη του pc,παιχνιδια ,αργοτερα ισως συνδεση με ps3,τηλεοπτικο σημα κυριως γαι αγωνες.αληθεια ποση διαφορα εχουν τα 100hz στην θεαση ενος αγωνα αναμεσα σε αυτες τις τρεις.
θα ηθελα να ακουσω τις γνωμες σας και εν τελει τις επιλογες σας.

η την 40W3000 ή την F86.Επίσης να προσέξεις στην F86 scrolling lines-banding και στην sony clouding

η την 40W3000 ή την F86.Επίσης να προσέξεις στην F86 scrolling lines-banding και στην sony clouding

Εγω παντος προτιμω τα " συνεφακια" απο τις ριγε "ταπετσαριες":flipout:

δηλαδη οπως οποια και να παρεις απο τις δυο θα υπαρχει καποιο προβλημα?ρυθμιζοντας καταλληλα μπορεις να τα αποφυγεις αυτα τα δυο προβληματα?

το clouding σιγουρα αν οχι τελειως σε μη ενοχλητικο βαθμο (παντως 10 πουληθηκαν εδω μεσα κανενας δεν ειχε συννεφα)

Η γνωμη μου ειναι οτι η w3000 εχει πιο αληθινα χρωματα σε σχεση με την LE40F86B.
Το θεμα ειναι οτι με απασχολει και η λειτουργια των 100hz που ομως δεν γνωριζω κατα ποσο επηρεαζει αισθητα την παρακολουθηση αγωνων.
Σορρυ αν ρωταω πολλα αλλα ειμαι απο επαρχια και η δυνατοτητα που μου δοθηκε να τις δω απο κοντα στο πλαισιο ηταν ενα δεκαλεπτο,οποτε προσπαθω μεσα απο κατοχους των συγκεκριμενων tv και τις εμπειριες τους να καταληξω καπου.

Άντε και μετά από ρυθμίσεις το φτιάξαμε το banding, με τις scrolling lines (είδα τα video από φορα του εξωτερικού και χαλάστηκα πολύ) τι κάνουμε; Θέλω τόσο πολύ να καταλήξω σε κάποια από τις LE40F86B ή KDL-40W3000 και δεν μπορώ. :bigcry:

Re: Απάντηση: 40'' LE40F86B ή 40'' Bravia KDL-40V3000 ή 40'' Bravia KDL-40W3000

Άντε και μετά από ρυθμίσεις το φτιάξαμε το banding, με τις scrolling lines (είδα τα video από φορα του εξωτερικού και χαλάστηκα πολύ) τι κάνουμε; Θέλω τόσο πολύ να καταλήξω σε κάποια από τις LE40F86B ή KDL-40W3000 και δεν μπορώ. :bigcry:

Πες τωρα οτι ολα αυτα τα κανεις για να ανεβασουν την προσφορα οι αναποφασιστοι προκειμενου να σε ενταξουν στο δυναμικο τους ........... και ασε τα σαπια .
a048.gif

Δυστυχώς ανήκω ήδη στην κατηγορία των αναποφάσιστων αγαπητέ εδώ και καιρό και ειλικρινά δεν μου αρέσει καθόλου. Έκανα υπομονή αρκετό καιρό περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να αποκτήσω κάτι καλό αλλά από ότι φαίνεται πρέπει να περιμένω πάλι μιας και φοβάμαι να πληρώσω πατάτα.
Το κακό στην όλη υπόθεση είναι πως δεν υπάρχει δυνατότητα να τις δω από κοντά και να κάνω τις συγκρίσεις μου μιας και σε όποιο μαγαζί και αν πήγα δεν υπάρχουν διαθέσιμες (τα μειονεκτήματα της επαρχίας). Πιστεύω πως αν τις είχα δει από κοντά θα είχα αποφασίσει αλλά.....ατύχησα. Αν έχετε να προτείνεται κάτι πάντως είμαι όλος αφτιά.

Πατατα σημαινει λαθος εκλογη και κατι τετοιο ειναι αδυνατον να υπαρξει αναμεσα στις 2 που εχεις κατα νου .
Αααααλλο παραγμα ειναι αν στο μοντελο που σου ερθει σπιτι εχει κανενα κουσουρι πραγμα που τελικα φοβουντε ολοι και οχι αδικα some times.
Αυτο ομως δεν μπορει να στο εγγυηθει κανενας παρα μονο ο God himself .

Υπαρχει και η αλλη λυση , δωσε ενα 1000ρικο , παρε μια plasma και κοψε την πατατα στη μεση να σου πεσει ποιο ελαφρυα .

Απάντηση: Re: 40'' LE40F86B ή 40'' Bravia KDL-40V3000 ή 40'' Bravia KDL-40W3000

Υπαρχει και η αλλη λυση , δωσε ενα 1000ρικο , παρε μια plasma και κοψε την πατατα στη μεση να σου πεσει ποιο ελαφρυα .

Συμφωνω απολυτα. :music-smiley-005: Η καλυτερη επιλογη και δεν προκειται να μετανιωσεις ποτε για τα λεφτα που εδωσες. :2thumb22sup:

Εγω παντως με την V3000 που την χρησιμοποιω σε μεγαλο ποσοστο σαν monitor για το pc (1360x768) ειμαι υπερ-ευχαριστημενος!

Απο την αλλη, αγωνες παρακολουθω μονο "μηχανοκινητους" και ως τωρα δεν μπορω οτι με εχει προβληματισει η εικονα. Σε ποδοσφαιρο που την χαζεψα λιγο στο ψηφιακο της ΕΡΤ επαιζε μια χαρα παντως! Και ολα αυτα με τις default ρυθμισεις.

Εκει που πραγματικα εμεινα λαλακας, ηταν με το Transformers σε DVD και χωρις upscale. Δεν περιμενα να δω τετοια εικονα με SD σημα!

smoothbore με την λέξη πατάτα εννοούσα να μου τύχει κομμάτι με πρόβλημα, όπως αναφέρεις και εσύ, μιας και ξέρω πως και οι δύο τηλεοράσεις είναι εξαιρετικές.
Όσον αφορά την επιλογή Plasma, ναι μεν τις θεωρώ πολύ καλύτερες σε πολλά σημεία απλά δεν ταιριάζει στην δική μου περίπτωση.
Τέλος για την V3000 που αναφέρεις φίλε Geo_x, είπα να μην πάρω και τηλεόραση HD Rdy μιας και έχω ήδη τον Epson TW-700 και να πάω σε Full HD έτσι ώστε τουλάχιστον η τηλεόραση να είναι ποιο future proof.
Ευχαριστώ για τις απόψεις παιδιά :ernaehrung004:

Last edited:
Καποτε ημουν και γω ετσι , με πολλες καντεμιες στις καινουργιες αγορες και τα τοιαυτα .
Τελικα το ξεπερασα οταν καταλαβα οτι παθενα αυτο που φοβομουν , μονο και μονο για να καταλαβω οτι ......... Δεν εγινε και τιποτα τρομερο .
Εκτοτε πολυ σπανια πεφτω σε κεντα ,αλλα και αν πεσω the show must go on .

Εγω παλι θα προτεινα με κλειστα ματια την Samsung LE40F86. Καλυτερη στην τιμη της LCD και κυριως σε ΜΑΥΡΟ δεν μπορει να βρει κανεις.