40 oλοκληρα χρονια χωρις Hendrix

Re: Απάντηση: Re: 40 oλοκληρα χρονια χωρις Hendrix

Ασε που φανκιζει και λιγο και γι'αυτο τον γουσταρω περισσοτερο...

Αυτο εξηγει και την προτιμιση σου,που ασφαλεστατα ειναι σεβαστη.Αλλα κρατωντας ΕΝΑ δισκο μονο λεει οτι μαλλον δεν ησουνα και πολυ για Hendrix ;;;;;.....και αυτο κατανοητο και σεβαστο φυσικα

μετά από αρκετά χρόνια, ναι, κράτησα μόνο αυτό και το woodstock.
Το στυλ μου άρεζε ιδιαίτερα.
Αν σκεφτείς πχ ότι έχω όλα του Robin Trower που ήταν η εξέλιξη και τελειοποίηση του είδους ...προς την sober και politically correct πλευρά:grinning-smiley-043

Δίκοπο μαχαίρι λοιπόν. Ή ζωντανά και κούρδισμα αέρα πατέρα ή κονσέρβα...

Και τα δυο.Δεν εχουμε πολυ συχνα εναν Hendrix.....γι αυτο ειπα οτι ο Hendrix δεν ειναι ενας δισκος,η,για εναν δισκο -bye-

Και τα δυο.Δεν εχουμε πολυ συχνα εναν Hendrix.....γι αυτο ειπα οτι ο Hendrix δεν ειναι ενας δισκος,η,για εναν δισκο -bye-

ή αν είναι γιά ένα δίσκο είναι αυτός.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 40 oλοκληρα χρονια χωρις Hendrix

Αυτο εξηγει και την προτιμιση σου,που ασφαλεστατα ειναι σεβαστη.Αλλα κρατωντας ΕΝΑ δισκο μονο λεει οτι μαλλον δεν ησουνα και πολυ για Hendrix ;;;;;.....και αυτο κατανοητο και σεβαστο φυσικα

Τους εχω σχεδον ολους,χρονια τωρα.Τους Gypsies παντα τους γουσταρα περισοτερο.Λεγοντας κραταω εννουσα οτι αυτον ακουω πια...
Το χαοτικο δεν ειναι παντοτε καλο imho....

ή αν είναι γιά ένα δίσκο είναι αυτός.

Αν εννοεις για "desert island" δισκο,τοτε οι πιθανοτητες ο δικος μου να ηταν Hendrix,ειναι μεγαλες,αλλα θα ηταν μαλλον live με τους experience....γουστα ειναι αυτα-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 40 oλοκληρα χρονια χωρις Hendrix

Το χαοτικο δεν ειναι παντοτε καλο imho....

Συμφωνω.Τους ακουω ακομη ολους αναλογα με την διαθεση της στιγμης

:a0210:

Αυτοι οι λαβύρινθοι ειναι ανεκτίμητης αξίας για οσους απλα τους αρέσει να χάνονται μακριά απο τα "πρέπει" και τα 3λεπτα "καλουπώματα" της βιομηχανίας. :operator:

Σοβαρά το λές αυτό τώρα;
το 'People Are Strange' διαρκεί μολις 2.05''.
έχεις ποτε σκεφτεί Τι πρόλαβαν και έχωσαν οι Doors μέσα σ αυτά τα 2 (!) λεπτά; -bye-

Σοβαρά το λές αυτό τώρα;
έχεις ποτε σκεφτεί Τι πρόλαβαν και έχωσαν οι Doors μέσα σ αυτά τα 2 (!) λεπτά; -bye-
Συμφωνώ και επαυξάνω φίλε Κώστα. :offtopic:Όπως και σχεδόν όλο το Strange Days
Το θέμα είναι, ότι στον αυτοσχεδιασμό η λογική είναι διαφορετική. Αν υπάρχει. Ποτέ δεν ξέρεις που θα σε οδηγήσει μία ακολουθία από νότες. Γι' αυτό και σπάνια να "βγουν" δύο σόλο ίδια. Οι παράγοντες που επηρεάζουν τα σόλο είναι πάρα πολλοί. Αν δε, είτε σαν χαρακτήρας, είτε σαν διάθεση ή δεν ξέρω τι άλλο, ξεκινήσεις μία "συνομιλία" με το εκφραστικό σου μέσο, είσαι και δεξιοτέχνης, στο επίπεδο του Hendrix, τότε υπάρχει περίπτωση να μη σε παρακολουθήσει κανένας και απλά, να "τρέχουν" οι υπόλοιποι για να σε προ φτάσουν.
Κρατώ τον προβληματισμό με τις δύο μπάντες - περιόδους, πιστεύοντας να βρω χρόνο να κάνω τα σχετικά ακούσματα.
Δυστυχώς, σαν πληκτράς, :D δεν έκανα τη διατριβή που θα έπρεπε, σε έναν τόσο μεγάλο κιθαρίστα.
Ανήκει στους καλλιτέχνες που τους χρωστάω χρόνο. Και είναι αρκετοί δυστυχώς.:bigcry:

αραγε ο μυθος του ξεπερνα το ταλεντο του ?
Μαλλον ναι θα απαντουσα ...
αν και ενα αντιστροφο σεναριο μακροημερευσης του
και παρακμης πχ clapton ειναι δυσκολο
να διερευνηθει επαρκως και με ακριβεια...

Σοβαρά το λές αυτό τώρα;

κάτι σαν αυτούς και τους beach boys βάζανε τη μουσική βιομηχανία σε ένα παπούτσι κατεβαίνοντας κάτω από το 3λεπτο..

Αυτοι οι λαβύρινθοι ειναι ανεκτίμητης αξίας για οσους απλα τους αρέσει να χάνονται μακριά απο τα "πρέπει" και τα 3λεπτα "καλουπώματα" της βιομηχανίας. :operator:

Χωρίς να είμαι ροκάς, πάντως από τον Hendrix μου αρέσει και μένα το "The wind cries Mary", δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα 3λεπτα κομμάτια στο ροκ. Αντίθετα τα μεγάλης χρονικής διάρκειας (από 5 έως 25 λεπτά!!!!!!) κομμάτια μου αφήνουν μια αίσθηση υπερφίαλης δημιουργίας, κάτι σαν το λατινικό ρητό "ars gratia artis" ή σαν τις ερμηνείες του Παγκανίνι.

αραγε ο μυθος του ξεπερνα το ταλεντο του ?
Μαλλον ναι θα απαντουσα ...
αν και ενα αντιστροφο σεναριο μακροημερευσης του
και παρακμης πχ clapton ειναι δυσκολο
να διερευνηθει επαρκως και με ακριβεια...

Οι μυθοι συνηθως αυτο κανουν.....

Χωρίς να είμαι ροκάς, πάντως από τον Hendrix μου αρέσει και μένα το "The wind cries Mary", δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα 3λεπτα κομμάτια στο ροκ. Αντίθετα τα μεγάλης χρονικής διάρκειας (από 5 έως 25 λεπτά!!!!!!) κομμάτια μου αφήνουν μια αίσθηση υπερφίαλης δημιουργίας, κάτι σαν το λατινικό ρητό "ars gratia artis" ή σαν τις ερμηνείες του Παγκανίνι.

Θα σε βάλουμε "τιμωρία" να ακούς για καμιά ώρα συνέχεια, ένα track σε διάφορες παραλλαγές ....

folder-18.jpg

52 λεπτά, το κοίταξα πριν λίγο.
Και αν σε ξενίζει το εσωστρεφές ιδίωμα των Sleep, ιδού κάτι "ανάλαφρο", μισή περίπου ωρα μοιρασμένη σε δύο tracks:

o1859992%5B1%5D.jpg

Περισσότερο μου άρεσε, πού κάποιος έχει ακούσει ''ούκ ολίγα'' φάλτσα από τον
Hendrix.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ας μήν θεοποιούμε ΚΑΝΕΝΑΝ όμως, ούτε καν Αυτόν κι αυτό, διότι οι Θεοί, είναι αθάνατοι.!