Καλησπερα μου εχει κολλησει τελευταια το μικροβιο των δοριφορικων ληψεων μετα απο καποιες συζητησεις που ειχα με φιλους και μετα απο καποιες επισκεψεις σε σπιτια φιλων με δορυφορικους δεκτες.
Ακομα ειμαι βεβαια σε φιλολογικο επιπεδο διαβασματος σε φορα.
Ηρθε λοιπον η ωρα να κανω την πρωτη μου αγορα στα δορυφορικα θελω να διαθεσω περιπου στα 400 ευρω για ολον τον εξοπλισμο δεκτη καλωδια πιατο lnb διακοπτες και οτι ακομα χρειαζεται. Να σημειωσω πως η εγκατασταση θα γινει απο εμενα ο οποιος δεν εχω ιδεα απο πιατα κλπ αλλα γενικα το χερι μου πιανει με τα ηλεκτρολογικα και ηλεκτρονικα το μονο που μου φενεται τελειως αγνωστο ειναι η στοχευση του πιατου.
Θελω λοιπον να ασχοληθώ με τα ελευθερα δορυφορικα και να πιασω το δυνατον περισσοτερους δορυφορους.
Επισης θελω την βοηθεια σας :ears:.
Να σημειωσω πως το βλεπω σαν ξεκινιμα σε ενα νεο hobby.
Ακομα ειμαι βεβαια σε φιλολογικο επιπεδο διαβασματος σε φορα.
Ηρθε λοιπον η ωρα να κανω την πρωτη μου αγορα στα δορυφορικα θελω να διαθεσω περιπου στα 400 ευρω για ολον τον εξοπλισμο δεκτη καλωδια πιατο lnb διακοπτες και οτι ακομα χρειαζεται. Να σημειωσω πως η εγκατασταση θα γινει απο εμενα ο οποιος δεν εχω ιδεα απο πιατα κλπ αλλα γενικα το χερι μου πιανει με τα ηλεκτρολογικα και ηλεκτρονικα το μονο που μου φενεται τελειως αγνωστο ειναι η στοχευση του πιατου.
Θελω λοιπον να ασχοληθώ με τα ελευθερα δορυφορικα και να πιασω το δυνατον περισσοτερους δορυφορους.
Επισης θελω την βοηθεια σας :ears:.
Να σημειωσω πως το βλεπω σαν ξεκινιμα σε ενα νεο hobby.