400 ευρώ για LED TV - Boήθεια

star2013

New member
28 August 2013
22
Χαίρετε,

Ζητώ τη βοήθειά σας. Χάλασε η τηλεόραση των γονιών μου και ο πατέρας μου θέλει μέχρι το Σάββατο να αγοράσει νέα συσκευή.

Μπάτζετ: 400 ευρώ.

Διάβαζα κάποια πράγματα στο φόρουμ έψαξα κανα δίωρο στον ιστό αλλά με έπιασε πονοκέφαλος.

Μου κέντρισε το ενδιαφέρον η SONY W 705B

τσέκαρα τη SONY R480B

και την LG LN5400.

Καλοδεχούμενες οι συμβουλές - προτάσεις.

φιλε μου οσο διαβαζεις θα παλαβωνεις χειροτερα.η μια εχει το ταδε χαρακτηριστικο,η αλλη εχει το δεινα,κ παει λεγοντας.

τσεκαρε σκρουτζ να δεις τι μοντελα εχει σαυτο το μπατζετ,βαλε τα κριτηρια σου κ επειτα παρε σβαρνα 2-3 μεγαλα μαγαζια να τις δεις ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ πως παιζουν,κ ζητα να δεις τηλεοπτικο προγραμμα.επισης αν ο πατερας περιμενει λιγο ισως πετυχετε κατι καλυτερο απο τις αναμενομενες προσφορες λογω μουντιαλ.

Σας ευχαριστώ.

Έψαξα αρκετά το τελευταίο διήμερο μοντέλα - εταιρείες. Προσωπικά δεν βλέπω τηλεόραση με εξαίρεση αθλητικούς αγώνες.

Πήγα σε 3 μεγάλα μαγαζιά. Τελικά προτιμήσαμε την SONY 40w605. Την βρήκαμε στα 499 ευρώ στον Κωτσόβολο και με μια δωροεπιταγή των 50 ευρώ η τιμή έπεσε στα 449.

Σας ευχαριστώ.

Έψαξα αρκετά το τελευταίο διήμερο μοντέλα - εταιρείες. Προσωπικά δεν βλέπω τηλεόραση με εξαίρεση αθλητικούς αγώνες.

Πήγα σε 3 μεγάλα μαγαζιά. Τελικά προτιμήσαμε την SONY 40w605. Την βρήκαμε στα 499 ευρώ στον Κωτσόβολο και με μια δωροεπιταγή των 50 ευρώ η τιμή έπεσε στα 449.
Πολύ καλή επιλογή, με γειά και καλοθέατη