4000 AVClub Members !!!

Re: Απάντηση: 4000 AVClub Members !!!

οχι ρε π@στη μου πάλι....:bang:

όλο τέτοιες λαμακίες κάνω.:frusty:

do your magic my friend...:grinning-smiley-043

Στείλε μου Δημήτρη καμμία φωτό σου, δεν θα την δώσω στον Κώστα:flipout::flipout:

Πραγματικά αρκετά ενεργό forum με αρκετά ενεργά μέλη τα οποία είναι έτοιμα με τις γνώσεις τους να βοηθήσουν σε κάθε τομέα. Από την πρώτη μέρα που έκανα login Κατάλαβα ότι έχω να κάνω πρώτα απ' όλα με Ανθρώπους. Είμαι πολύ χαρούμενος που μετέχω σε αυτή την παρέα. Ακόμα και αν δεν γνωρίζω ακόμα τους περισσότερους, εκτιμώ απεριόριστα την αμεσότητά τους και τη ευχάριστη διάθεση που τους διέπει όλους.

Μπράβο στους δημιουργούς του και σε όσους το στηρίζουν....

Πραγματικά αρκετά ενεργό forum με αρκετά ενεργά μέλη τα οποία είναι έτοιμα με τις γνώσεις τους να βοηθήσουν σε κάθε τομέα. Από την πρώτη μέρα που έκανα login Κατάλαβα ότι έχω να κάνω πρώτα απ' όλα με Ανθρώπους. Είμαι πολύ χαρούμενος που μετέχω σε αυτή την παρέα. Ακόμα και αν δεν γνωρίζω ακόμα τους περισσότερους, εκτιμώ απεριόριστα την αμεσότητά τους και τη ευχάριστη διάθεση που τους διέπει όλους.

δεν μου στέλνεις καμία Φώτο σου να σε περιλάβω και εσένα ,,,,,
άντε για να πάρεις το βάπτισμα του πηρός.

νομίζεις…..
και για σένα ισχύει ακριβώς το ίδιο !

Δεν παίζει...

Οι δικές μου οι φώτο πιάνουν πολλάααααα Gigabyte λόγω μεγέθους...

Δεν θα μπορείς να τις σηκώσεις...-bye-

Να φίλε kokar δες τι μου καναν...

κλαψ:bigcry:

maki.jpg

Αστ στο γλύψιμο και στείλε φωτό τάχυστα:ernaehrung004:

Ρε συ τι τούκανες του ανθρώπου?
Δεν έχεις ιερό ούτε όσιο, να μεταφερεθεί στο μοντάζ φωτογραφιών!!!

Ρε συ τι τούκανες του ανθρώπου?
Δεν έχεις ιερό ούτε όσιο, να μεταφερεθεί στο μοντάζ φωτογραφιών!!!

Σιμο είμαι αθώος…..:bigcry:
Δεν την έκανα εγώ , ένας φίλος του την έκανε
Άλλωστε την ανέβασε μόνος του.
:ernaehrung004: