40αρα για καλη θεαση (και) απο το πλαι

Ntinos P

AVClub Fanatic
26 June 2006
22,938
Στα γρηγορα...

Θελω μια 40αρα tv [(ας ειναι και fullHD), να εχει mpeg4, ας εχει και media player]

Aλλα να εχει οσο το δυνατοτερο χαμηλότερες αντανακλασεις η οθονη της, και να εχει και καλη γωνια θεασης.

Ανυπερβλητο budget: 450 ευρω

& Ευχαριστω πολυ προκαταβολικως

40" με καλή γωνία θέασης δύσκολο. Συνήθως στις 42" βρίσκεις κάποιες με IPS panel. Εν πάση περιπτώσει, κοίτα τις Samsung EH5000 και EH6030.

Για μεγάλες γωνίες θέασης είναι προτιμητέα τηλεόραση με ips panel (τα παράγει μόνο η LG) οπότε σε LED/LCD υπάρχει είτε η 42 παραπάνω είτε σε 37 ίντσες. Η LG (και οι εταιρίες που χρησιμοποιούν panel απο την LG) δεν έχουν 40 ίντσες, πάνε 32,37,42,47,55 (κοινό με τις άλλες εταιρίες που όμως έχουν μεγέθη 32,40,46,55).

Πάντως τις γωνίες θέασης των plasma δεν πρόκειται να τις βρεις σε LCD/LED τηλεόραση, αλλά και αυτές ξεκινάνε απο 42 ίντστες και πάνω...

Re: Απάντηση: 40αρα για καλη θεαση (και) απο το πλαι

40" με καλή γωνία θέασης δύσκολο. Συνήθως στις 42" βρίσκεις κάποιες με IPS panel. Εν πάση περιπτώσει, κοίτα τις Samsung EH5000 και EH6030.

Την samsung EH5000 κοιτουσα, αλλα χωλαινει στη θεαση απο το πλαι...

Τελικα πηρα την αυτη που μου προτεινε ο Michalis3, την LG LS5600 αλλα στις 37", και τον ευχαριστω για την προταση

(Το περιεργο ειναι πως εχει την ιδια τιμη με αυτη των 42"....)

Επειδη θα την βαλω απεναντι απο εναν διαδρομο γυμναστικης, στα 2 μετρα περιπου

Έπρεπε να πάρεις την 42" και αν θέλεις τη γνωμη μου άλλαξέ την αν μπορείς.

Η 37αρα είναι οριακά σωστή για την χρήση που την θέλω

Έχω άποψη, στο σπίτι έχω ήδη 42, 43, 50, και 124 (πανί)